Жители и симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Цветан Цветанов в гоцеделчевското село Мосомище

06 май 2013 12:09   5 коментара   11998 прочита


Зам. -председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на кандидат-депутатската листа на политическата сила за Благоевградска област Цветан Цветанов бе посрещнат на площада на село Мосомище от Даниела Савеклиева, втора в кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ и областен координатор на политическата сила в областта, кандидата за народен представител Георги Андонов, кмета на селото, излъчен от ПП ГЕРБ, Иван Ламбрев, както и местни жители и симпатизанти.

По програма днес Цветан Цветанов заедно с кандидат-депутати ще посети църквата „Св. Георги” в селото по случай големия християнски празник Гергьовден.

И. Иванова

5 коментара
06 Май 2013 12:18 | за г-н Георги Баханов !!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва ....

ГЕРБ и ВИЕ крепите ТОТЕВ


06 Май 2013 12:19 | от пресата
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ремонтът на училището в Мосомище и дейността на „Динатстрой” се сблъскаха. За повечето в едрата строителна гилдия не е тайна, че именно фирмата на мосомищалията Димитър Урдев е сочена като изпълнител на проекта – ремонт на училището в родното му село. Както е известно благоевградският общински съветник е в бизнес „конгломерат” с неврокопския строителен бос Руен Кирев. Целта на тяхното обединяване е монополизиране на бизнеса в неврокопския край. Както е известно, строителният предприемач Кирев държи в ръцете си община Гоце Делчев, която има дългове към неговите фирми за изпълнени поръчки и СМР-та. Това дава поле на Кирев да прави каквото си иска в общината, без да се съобразява с никого. От друга страна, не са тайна отношенията на Кирев с народния представител Георги Андонов.


06 Май 2013 13:00 | за г-н Цветанов!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


за случая у Петрич!
Главният архитект на община Петрич Борил Божиков е поел ангажимент да изготви проекта за узаконяване и да узакони сградата !
няма ред за узаконяване ! с махтатите шайби тя е опасна и трябва да се осведетелства и събори това е реда ! 1 6000 лв. е броила държавата и сега за своя сметка трябва да я събори!! що бегате сити от този проблем, това и е кражба на държавни пари от където и да я погледнеш ....ама бегате.... и ния на 12 ке побегнем он Вашата бюлетина ....



06 Май 2013 13:01 | за г-н Цветанов!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)



за случая у Петрич!?!
да се провери при кой нотариус е минала сделката !
там явно са представени фалшифицирани документи за това преустройство : разрешителни, проекти /да се провери в Общината - Петрич, арх. Божиков-какви ги е надробил /, схеми/у Благоевград -агенцията/ ! и срещу този или тези да се повдигне обвинение ?! после на основание на осъдителната присъда . държавата да развали сделката с Андон Червенков ! държавата това сме Ние ! не може секи да краде ...и всички да си мълчат .


06 Май 2013 16:50 | 8763
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ZAPOCHNAXA DA OBIKALIAT KATO PROSECI PO SELATA .KA PA SE NE SETIXA MNOGO PREDI IZBORITE DA POSETIAT NEKOIE SELO .MAIKAVI NA VSICHKI POLITICI DA TAKOVAM AZ NIAMA DA GLASUVAM




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар