Желязната лейди на БСП К. Нинова: Лъжете колега Андонов и се страхувате! Ако отидете във Вълкосел, Скребатно, Осиково, ще ви изгонят с тояги

13 ноември 2012 11:22   41 коментара   16128 прочита


По повод вчерашната пресконференция, дадена в Гоце Делчев от депутата на ГЕРБ Г.Андонов, неговата покана за диспут към депутата от БСП Корнелия Нинова и твърденията му, че тя си прави "евтин пиар" на гърба му , г-жа Нинова даде своя отговор. Публикуваме го без намеса :

Колега Андонов, лъжете и се страхувате. Изразявала съм многократно позицията си по Закона за тютюна от парламентарната трибуна, в дебати и с министър Найденов, и с вицепремиера Дянков, и с премиера Борисов. Това няма как да го оспорите, защото тютюнопроизводителите са го чули и видели. Оставам на позицията си, че правителството на ГЕРБ умишлено съсипа сектор „Тютюн“ със следните аргументи:

1. Правителството на ГЕРБ спря допустимите държавни помощи за семена и акциз върху горивата.

2. Правителството на ГЕРБ увеличи три пъти осигуровките на тютюнопроизводителите.

3. Правителството на ГЕРБ премахна контрола върху фирмите, които изкупуват тютюн и остави хората на техния произвол.

4. Правителството на ГЕРБ увеличи контрабандата до нечуваните 6 млрд. лв. чрез увеличаване на акциза на рязания тютюн и цигарите.

Като резултат от тази политика намаляха площите, засадени с тютюн. Намаляха количествата произведен тютюн. Намаляха приходите в бюджета и тютюнопроизводителите живеят на ръба на оцеляването. Това са факти г-н Андонов, а не лъжи. Разбира се, че съм готова да споря с ГЕРБ в Парламента, както и досега, но Ви предлагам преди това да се срещнете с хората във Вълкосел, Абланица, Скребатно, Осиково, където не смеете да стъпите от страх, че ще Ви изгонят с тояги. Да Ви припомня ли как избягахте през глава от протеста им край Гоце Делчев? В този спор не сте важен нито Вие, нито аз. Важни са тютюнопроизводителите. Аз изразявам тяхното мнение и защитавам техните интереси. Вие чии интереси защитавате?


Още за: К. Нинова   покана   диспут   Още от: Политика

Принтирай статия
41 коментара
13 Ноември 2012 11:32 | Долу червените!
Оценка:
-2
 (
44
 гласа)

Червените гадини обикалят селата и манипулират простите селяни с лъжи!!!


13 Ноември 2012 11:45 | пирин
Оценка:
24
 (
42
 гласа)

СЛЕД Д-Р КАМБИТОВ-АНДОНОВ Е НАЙ ПРОСТ


13 Ноември 2012 11:52 | неутрален
Оценка:
2
 (
40
 гласа)

госпожо нинова авие какво направихте вашето правителство нищо както всички само лъжете сега вие да вземите власта и отново сичко по старому


13 Ноември 2012 12:05 | Симо
Оценка:
-19
 (
51
 гласа)

На Андонов можете само вода да му носите, единственият депутат с много и положителни резултати, кой до сега е работил като него, какво направихте г-жо Нинова за благоевградска област когато толкова години бяхте във власта . Счиста съвест ще гласувам да Андонов - работяга е това не можете да му го отречете . Това сега което изживява българският народ е от наследството което вие оставихте . Не лъжете, не манипулирайте хората имат трезва мисъл и преценка .


13 Ноември 2012 13:25 | Петричанин
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Няма прости селяни. Има глад и безработица, с която щяха да се справят ГЕРБ..., сега търсим само оправдания.


13 Ноември 2012 13:45 | 13фидошев ще ми вьрнеш п
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

до пирин по прост е федщю фидошев


13 Ноември 2012 14:17 | мислител
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Господин Андонов, предопредихме те да не се мериш като жаба с вола! Ти и твоята партия е""те майката на народа! Брава г-жа Нинова!


13 Ноември 2012 14:18 | ferit
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Корнелия бизнесменке такава. Какво направи ти за тия хора през твоя мандат. Лапкаше си от Цигарения Гигант и хич не ти пукаше за хората.


13 Ноември 2012 14:22 | до мислител
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Много мислиш бреЙЙ!!!!
Може да пишеш неправилно като мен, но поне пиши разбираемо.
Ама то така отроче на БСП, живота му е лесен с на мама и на татко паричките.


13 Ноември 2012 15:20 | roni
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

и НИНОВА Е ПОДЛИЗУРКА НО ЩОМ НА АНДОНОВ СЕ РАДВАТЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗНАЧИ СТЕ СТИГНАЛИ ДЪНОТО


13 Ноември 2012 15:23 | за г- жа НИНОВА!!
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

докъде стигна този
случай-резултат !!
! цел град знае кой ореза гората министъра не знае - срам ! -
Корнелия Нинова: Не приемам, че сечта при Поленица е била "незабелязана"
Министър Найденов: Готови сме да подпомогнем собствениците да възстановят гората, ако те го желаят.
Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов информира Парламента, че държавата е готова да помогне на собствениците на изсечената край село Поленица 12-16 декара 45-годишна гора от черен бор да бъде възстановена.
Найденов каза това в рамките на парламентарния контрол в отговор на питане, внесено от Корнелия Нинова, депутат от Парламентарна група на Коалиция за България.
Министърът съобщи, че е извършена спешна проверка, при която е установено, че сечта е извършена от неизвестни лица, а имотът попада в зелената зона на град Сандански и НАТУРА-2000.
"Тезата Ви, че сечта е останала незабелязана, за мен е неприемлива. Радвам се, че е подаден сигнал до прокуратурата. Ще има ли наказани? "


13 Ноември 2012 15:25 | !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

за корекцията на река Санданска Бистрица
госпожо НИНОВА -ела у Сандански - у Вашите пълномощия е да поискате този прослувут проект от Андон тотевата администрация ! проекта корекцията на река Санданска бистрица - изпълнението на този проект е безумно свързано с пари от европейски фондове ! Още по престъпно е отношението към тези тези млади хора - три месеца ги разкарват по инстанции, като се прави всичко възможно да не им се дъде достъп до проекта !!
г-жо НИНОВА това е подигравка с конституцията от Този бандит Тотев !тея млади хора ще почукат и на някоя врата и ще си хванат пътя за чужбината ! а тук ще останат само смачкани хора и бандитите като Кмета ! и такива като Вас дето го крепят яко !
госпожо направи нещо за тия млади хора ! ако не искаш, ако не можеш - викни поне танковете


13 Ноември 2012 15:25 | ето ги секачите !!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)


Факсимиле от писмото на Г. Мицев
Публикация на Г. Мицев и привърженици на ПП ГЕРБ от с. Поленица

До главния редактор на вестник “Струма”

Копие до областния управител К. Хаджигаев

Уважаеми жители и гласоподаватели на ПП ГЕРБ от с. Поленица, община Сандански,

Силно съм обезпокоен от извършващите се престъпни и демонстративни действия спрямо боровата гора, намираща се в близост до село Поленица /между с. Поленица и гр. Сандански/. Ежедневно аз и съселяните ми сме свидетели на поголовна сеч на боров дървен материал, който се пренася привечер през с. Поленица.


13 Ноември 2012 15:26 | ето ги секачите !!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)




Участниците в това престъпно деяние са Стоян Борисов Спасов от с. Поленица и неговите племенници Георги Атанасов Лазаров и Борис Атанасов Лазаров. Подбудител и съучастник им е оперативно интересният Благой Златков от гр. Сандански. Тези лица гласно демонстрират моралната си подкрепа от кмета на с. Поленица Георги Бакалов и кмета на община Сандански Андон Тотев.

Горепосочените лица демонстративно изсякоха и изнесоха стотици кубици дървен материал от иглолистната гора без никакъв подбор и разрешителни. Видимо на 200 метра северозападно от с. Поленица им огромно изсечено било.


13 Ноември 2012 15:27 | ето ги секачите !!
Оценка:
0
 (
6
 гласа)




Към момента от РУГ - Сандански не са взели отношение по въпроса. Тъй като горепосочените действия са престъпления по смисъла на Наказателен кодекс на РБ, то е очевидно бездействието на Районна прокуратура, гр. Сандански и РУП - Сандански. Затова се обръщаме към Вас с апел да се информира обществеността на областно ниво и да се предприемат действия в най-кратък срок от съответните институции. Надяваме се нашият сигнал да бъде отразен с нужното внимание.

С уважение: Георги Иванов Мицев, с. Поленица, община Сандански, подкрепен от привърженици на ПП ГЕРБ


13 Ноември 2012 15:36 | Искаме разследване !!!!!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

за Сандански Бистрица !!
Поне двадесет метра с височина метър и половина беше направена облицовка на стената на корекцията с обща плащ 300 кв. м. по дебелина двадесет сантиметра прави 60 куб. м. мрамор -боклук -изрески ! доставен ! поставен! поне 5-6 кубика замаска ! труд башка и всичко това се изкърти с къртач и се сложиха гранитни блокчета ! кой ще плаща за тия щуротии-кой ?? трябва да си много ненормален за да приемеш това що става за нормално !! къде е държавата - областния управител, Министри, депутати - явно ОЛАФ трябва да се заеме с случая ! как се отчетоха тези разходи - кой ги плати ! Въпроси на които г-н Кмете трябва да дадеш отговор ! НА ТИЯ И НА ДРУГИ - ЗАЩО ПРЕМЕСТИ КОРЕКЦИЯТА В ЗАПАДНА ПОСОКА ИЗПРАВИ КОРИТОТО НА РЕКАТА УВЕЛИЧИ СКОРОСТТА НА ВОДАТА И ПЪРВИ ДЪЖД И РЕЗУЛТАТА НА ЛИЦЕ - УДЪЛБОЧИ СЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОРИТОТО НА РЕКАТА И ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ГАБИОНИ РЕКАТА ГИ ОТВЛЕЧЕ ! СТОТИНА ХИЛЯДИ ЛЕВА ОТИДОХА ПО РЕКАТА ...кмете, за тия щуротии трябва да идете у затвора !!.....


13 Ноември 2012 16:15 | мнение !!!!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


ЖИВЕЕМ В ИЗМИСЛЕНА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ТАКИВА "ГЕРОИ" КАТО ДОНЬО ОТ СЕЛО ЛЕВУНОВО МУ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА КРАДЕ, МАЧКА И ГАЗИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО И БЕЗНАКАЗАНО ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА!


13 Ноември 2012 16:57 | еййй
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ало Струма има те ли модератор да спре постовете на този трол дето не пропуска статия, за да коментира пустата сеч и Санданска Бистрица.... А за нинова няма кво да се пише, политически хамелеон търсещ топлото депутатско местенце с цената на всичко.


13 Ноември 2012 17:05 | !!!!!
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Тотев е избора на г-жа Нинова ! защо нищо не предприема срещу този феодал


13 Ноември 2012 18:32 | за кмета ТОТЕВ !!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Така е и той самият го знае, че е така. Корумпиран е та дрънка. Ама шепата недоносени около него го избират и преизбират, за да се на заплата, пък много им пука за града. Какво прави например един от героите, които поддържат пенсионерските клубове в бойна готовност около изборите - Кольо, другарят Никола Каракушев. Назначение като завеждащ пенсионерските клубове в община Сандански и сутрин се поразхожда до центъра, после паслияриства по града и за това цела заплата. Такива са боклуците около Левунският айдук - без морал, без съвест, готови на всичко само и само да са в играта. А това, че са изсечени дървета в прака, че се раздават общински пари на сульо и пульо - футболний"гений" Гошко манолев например, това е без значение. важното е да има и за тях. Паплач е това, паплач, а не управление.


13 Ноември 2012 18:34 | puma.......k
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Че тази мазна газица знае ли каде се намират тези села и колко ли пати тя е била там че немогем да се сетим. А що се отнася за депутатчето бе Гошето бе Андоновото тои е селско момче и знае на село йивота и моге по адекватно да им реши проблемите на амийите стига да гласуват за него на изборите. А вие госпойа, Кър..... Нинова несе изказваите неподготвена и си намерете дръг когото да си го слагате на езичето, ако се затръднявате те ваще самишленици от ваща партя или организаця, както искате така е приемете ще ви помогнат за слагането, те знаят как
*Кирилизиран коментар.


13 Ноември 2012 18:49 | 1222
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

БРАВО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЕПУТАТ ОТ РАЙОНА КОЙТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА, АКТИВНА ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ МАНДАТ, ТОВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ, ВИНАГИ Е СРЕД ХОРАТА, ВИНАГИ Е ПРИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА, НЕ И БЕРЕТЕ ГРИЖАТА ОТ ГЕРБ, УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ ТЯ ПАК ЩЕ Е ДЕПУТАТ, А НА ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ СЕ КЛАТЯТ КРАКАТА, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ ПОВЕЧЕ ТОЗИ ГЛАД И ТАЗИ МИЗЕРИЯ, НА НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА, В ГЪРЦИЯ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ Е КОЛКОТО МАКСИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ 1


13 Ноември 2012 18:57 | Иван
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Абе тая Нинова защо не вземе да се застреля в главата? Да си затвори голямата уста с една пушка и да натисне спусъка най-добре ще направи. минава вече всякакви граници наглото й поведение. Момчето е свестно и направи нещо за нас, тая само плюе. От станишев гледа явно - ама те изборите идват!!


13 Ноември 2012 19:32 | за г-жа НИНОВА !!!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

г-жо Нинова Вие и Вашата партия застанахте зад кандидатурата за кмет на Община Сандански на г-н Тотев ! мина една дълга година - вие трябва да дадете оценка за това управление ! одобрявате ли го - малко, повече или изцяло ! ваши емисари бутат хората да ходят на митинги против управлението на бат Бойко - хубаво но тия хора не са съгласни и с управлението на чичо /дядо/ Дончо Левунски ! защо не направите един митинг пред общината на Сандански и оттам към София !защо ?!?!защо всички в купом бягате от проблемите на санданчани ! защо


13 Ноември 2012 19:35 | Mарийка
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Г-жо Нинова, защо не кажете, че хората от региона за първи път получават европейски субсидии за тютюна? Колко време ги лъжехте, а сега плюете? Как имате изобщо смелосттта да се показвате пред тези хора??? А може би имате икономически интереси, та се навъртате в тези региони? Симитли не утолява ли глада Ви? Важното е, че червеното Ви отива точно толкова, колкото и синьото! :)


13 Ноември 2012 19:36 | Пешо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Тази ще е депутатка, ама друг път! Човекът е Емил Костадинов!


13 Ноември 2012 19:50 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Др. Корнелия е много нагла кифла, при положение, че нейното мъжлеце командва КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ на ГКПП Калотина... Открадна каквото можа от "Булгартабак" като зам. министър на Р. Овч., но няма наяждане тази зафатна господжа.
То бива ялчност, бива, но тази врачанска селеянка прикалява в Горноджумайско.


13 Ноември 2012 21:25 | Ниновата ти
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Обвиненията в лъжа срещу депутати от партии различни от БСП станаха запазена марка на Нинова. Тя си позволи да каже ЛЪЖЕТЕ и на премиера Борисов. Няма ли кой да я подведе под съдебна отговорност за нахалното и -лъжете? или ще я оставите да си ги нини и да се прави на безгрешен съдник.


13 Ноември 2012 23:10 | слон
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

...долна, корумпирана мафиотка...


14 Ноември 2012 00:41 | ot men.
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Другарко Нинова, в Скреботно и Осиково тутун не се отглезда много, ма вие от каде да знаете.!
*Кирилизиран коментар.


14 Ноември 2012 02:03 | LILI
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

МАНЧО, МАНЧО ПО-ДОБРЕ НИНОВА ОТ АНДОНОВ. ЗАЩОТО ПОКОРНА АНДОНОВА ГЛАВИЦА-ТИ Е ПРАЗНА ТОРБИЦААААА


14 Ноември 2012 07:12 | за г- жа НИНОВА!!
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

ОбС - Сандански одобри 20 000 лева наскоро на частния клуб с президент Георги Манолев

г-н Хаджигаев в Вашите пълномощия е да спрете това престъпно решение


14 Ноември 2012 08:20 | ВЪЛКОСЕЛ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

В този спор не сте важен нито Вие, нито аз. Важни са тютюнопроизводителите.
ТЕ СА ВЕЧНО БЕДНИТЕ И ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!


14 Ноември 2012 09:13 | иван
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Хората гладуват и мръзнат и това не може да се отрече. Виновна за това е стогодишната БСП която Нинова представлява. Сто години лъжа, измама и терор на всички които не са като тях. Какво да кажем за партията която търпи в парламента депутатати от времето на Живков. Там има и свестни хора-работливи и интелигентни които работеха или работят за хората. Примерно Г-н Москов. Въпреки машинациите той спечели пак изборите и следващите ще спечели защото живее с хората и проблемите им. Хората от родопите са сърбали най-много попарата на БСП. Гошето Андонов е една грешка на ГЕРБ. По добре да си отиде там откъдето е дошъл и да не срами партията


14 Ноември 2012 09:42 | да да
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Гошето Андонов е една грешка на ГЕРБ. По добре да си отиде там откъдето е дошъл и да не срами партията


14 Ноември 2012 13:56 | st
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Гошето не е просто грешка, той е неграмотното заболяване на ГЕР
Юрнали са се из Родопите тези Гошета и Корнелки, защото в другите населени места не искат и да ги видят.
Единствено тютюневата партия е осигурявала до сега 10 лв за килограм тютюн. Всички останалии са лешояди.


14 Ноември 2012 17:53 | ШАНЕЛ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Искам само да попитам НИНОВА като казва че хората ГЛАДУВАТ и е толкова притеснена за тях ТЯ ОТДЕЛЕЛИ ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ЗА ДА ИМ ПОКАЖЕ СВОЯТА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ тежкото БИТИЕ-или нагло и БЕЗСРАМНО СЕ СТРЕМИ ДА ИЗПОЛЗВА ТЕХНИЯ ТАКА СКЪПО СТРУВАЩ ВЕЧЕ ГЛАС- ДАНО СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ Г-Н БОРИСОВ НАМАЛИ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ КОИТО СА НЕНУЖНИ ЗА ТАЗИ МАЛКА И БЕДНА ДЪРЖАВА- БСП Е УЖАСА НА ЕЖЕДНЕВИЕТО-КОЕТО СЕГА ХОРАТА ИЗПИТВАТ НА СВОИ ГРЪБ-


15 Ноември 2012 22:39 | 222
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А бе Корнелия, като обикаляш Гоце Делчевски район не забелязали имението на Биларев, който оглавява Булгартабак и изградените от него съоръжения на военната градина в гр. Гоце Делчев .Зададели си въпроса откъде финансира изградените жилищни блокове от него и участваше във изграждането на благоустрояването на
гр. Гоце Делчев от управител на тютюнопроизводството стана голям строител но голям строител се става с много пари. Откъде закупи почивната база на УКВ на
Огняновски бани. Неговото имущество ако се пресметни в пари тютюна в нашият район ще върви по 15 лв. на кг. Това е самата изстена Нинова. Не остават средства
за тези отрудени хора те са ограбвани от всякъде. Но да са живи и здрави
сиромаха и с малко преживява.


16 Ноември 2012 08:13 | Вълкосел
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ние сме гостоприемни, не ни обиждайте моля!
Не рушете добрия имидж, който сме градили с години.
Моля за извинение!


18 Ноември 2012 18:56 | Янка
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Корнелия тебе за какво те махнаха от правителството на Станишев .Нещо за далавери с Булгартабак и тютюна май беше ...
А сега най-нагло се явяваш като защитник на тютюнопроизводителите. Наглост...


24 Ноември 2012 08:28 | мислител
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Драга ми Янка, Корнелия бе отстранена от зам. министър заради категоричната съпротива срещу желанието на ДОГАН И КОМПАНИЯ да си правят далавери в Булгартабак!!! Човека на Доган и Бойко, Делян Пеевски също бе отстранен, но след това по волята на агент Сава бе възтановен!? Просвети се преди да пишеш глубости!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар