”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»нтересна пресконференци€! /¬идео/  орнели€ Ќинова в Ѕлагоевград: Ѕ—ѕ е губила свои членове, правили са отделни партии, днес наблюдаваме обратни€ процес


17 април 2018 16:17  9 коментара   14368 прочита"Ѕракът" между јЅ¬ и Ѕ—ѕ в Ѕлагоевградско е сключен, лидерът јтанасов об€ви: ћладото поколение се влива в редиците на столетницата / видео /


Ћидерът на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова проведе днес изнесено заседание на столетницата в Ѕлагоевград, пред актива на парти€та и журналисти Ќинова об€ви:

ѕрез годините от Ѕ—ѕ са си тръгвали хора, правили са свои партии, днес обаче сме свидетели на обратни€ процес, така започна из€влението си Ќинова, от чи€то л€ва страна седеше примерно бивши€т лидер на јЅ¬ и отцепник от столетницата, петричанинът ƒимитър јтанасов, който бе довел със себе си лидери на јЅ¬, за€вили желание за обединение с парти€та на Ќинова.

јзбукарите б€ха нетърпеливи да се срещнат с Ќинова, затова час преди об€вената в 14.30 часа среща, те б€ха нас€дали в заведението в близост до партийни€ клуб, в очакване на съдбовната среща.

јзбукар€т ƒимитър јтанасов представи младото поколение на парти€та в лицето на двама младежки лидери, за€вило желание да се влее в Ѕ—ѕ, той обоснова "престъплението", което били извършили отцепниците от јЅ¬ с деклараци€, ко€то изчете / вижте видеото /.

Ќинова за€ви, че в последните месеци не е комуникирала с националното ръководство на јЅ¬, но приема желанието на јтанасов и останалите, да се вле€т в редиците на Ѕ—ѕ.

ѕо време на пресконференци€та в залата нахълта благоевградчанин, който заговори за проблемите в "Ѕлагоевград Ѕ“", мъжът, сподели с Ќинова, какво се случва в тютюневи€ гигант, човекът говори разпалено, т€ го чу, но гражданинът бе помолен да излезе, тъй като сбирката е за актива и журналисти /¬ижте видео/

¬еднага след срещата с актива на парти€та, Ќинова ще проведе среща с обществеността. ќчаквайте подробности.

–оси ћитева

ќще за:  орнели€ Ќинова  заседание  журналисти  процес ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


9 коментара

17 април 2018 16:30 | см€х в залата
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

»згонени€т от јЅ¬ селски тарикат с двамата си избирател€ се влива в Ѕ—ѕ. јко да им е!


17 април 2018 20:32 | Ќещо неразбиращ
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

„ета и гледам - ама наистина нещо не разбирам. явно јЅ¬-ѕетрич е решило да се влее в Ѕ—ѕ. ƒобре, но това следва да стане чрез кандидатстване за прием чрез Ѕ—ѕ-ѕетрич. ќбаче на пресконференци€та има ли хора от тази организаци€? јко да - да кажеха мнението си по въпроса. јко не - едно гол€мо защо? ѕак не разбирам - €вно съм пор€дъчно тъп, та за това. » накра€ - гол€ма работа са българските политици. «а едната власт са способни на огромни маймунджалъци, неотчитайки факта - това е работа на маймуни...


17 април 2018 21:14 | старогражданин
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

≈дно почти успешно включване на Ѕошкилов в обществени€ дебат... и до тук. ÷€л месец тишина. Ќе овлад€л перифери€та той се изсили в Ѕлагоевград. ѕолитика се прави всеки ден, не само в понеделник.


17 април 2018 22:15 | петрич
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

 орнели€ затвъпди убеждението ми че е същата мента като ћитко јтанасов, известен измамник, мошеник и пропаднал тип, след като си го слага до не€. „удно ми е какво дрем€т ћосков и јтанасова които зна€т истината за този политически урод.  онели€ хаиде оди у лево за тебе изборите в ѕиринско приключиха днес. Ќе се е.. ваме!


17 април 2018 23:53 | 55
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ƒимитър јтанасов е предател, не знам какво искат със стари к**** нов бардак не става. “о€ произхожда от много просто семейство


18 април 2018 11:00 | а всъщност
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕрофеси€та изисква показването и на другата гледна точка:
https://www. abv-alternativa. bg/detajli-za-novina-97/pozicija-na-lidera-na-abv-konstantin-prodanov-otnosno-manipulativnite-tvrdenija-na-rkovodstvoto-na-bsp-tirazhirani-v-mediite. html


18 април 2018 11:06 | см€х в залата
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ДOтлична новина, само дето е фалшива отвс€къдеУ. “ова написа във фейсбук профила си лидерът на јЅ¬  онстантин ѕроданов относно манипулативните твърдени€ на ръководството на Ѕ—ѕ, че структура на јлтернатива за българско възраждане се присъедин€ва към социалистическата парти€.

ДјЅ¬ Ѕлагоевград далеч не се свежда до един отдавна отстранен от парти€та човек и семейството му. Ќо шапка свал€м на г-жа Ќинова, че усп€ да го издири, за партийни дела, защото той повече от година беше по-неоткриваем и от ѕетко —ертовУ, посочва ѕроданов.

Д—тискам палци той да постигне в Ѕ—ѕ същите Урезултати", с които ДдариУ и јЅ¬. Ќа добър час! јпропо, ако под л€во единение се разбира бракониерство на мъртъв дивеч в комбинаци€ с оглушително мълчание по всички автентични леви теми, страхувам се, че √≈–Ѕ и сие още дълго ще безчинстват, а л€вото у нас ще сподели съдбата на левицата в ѕолша, ”нгари€, „ехи€, ‘ранци€, »тали€, √ермани€ и т. н. У, допълва лидера на јЅ¬ в социалната мрежа.18 април 2018 11:09 | см€х в залата 2
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ѕрипомн€ме, че с решение на Ќационални€ съвет на ѕѕ јЅ¬ от 31. 03. 2018 г. парти€та сне политическото си доверие дотогавашни€ й председател за Ѕлагоевград ƒимитър јтанасов, който от година практически не изпълн€ваше функциите си и не представл€ваше политическата сила в областта. «а временно изпълн€ващ длъжността координатор на јлтернатива за българско възраждане в област Ѕлагоевград е избран –осен Ќиколов.
„етете уважаемо ръководство. » гоцеделчевските плазмодии- всички до един и кака ти  орни та и всички


19 април 2018 14:05 |  омшлък
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ћиткооо, ћитко, втасал си работата още от преди 20г., не спр€ с лъжи и измами по ѕетрич, та до ден днешен... ѕърванов зареза, че и на ти€, на които си удобен в момента ще е до дни... а линч за теб ще има, този път показен и публичен, прозвището ти е да си куче единак, гладен, какъвто си бил винаги, жаден, защото н€ма човек, който да те уважава и за по чаша вода, а утеха н€ма да има къде и да намериш, защото си политически и нравствен измамник и подлец!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.