Интересна пресконференция! /Видео/ Корнелия Нинова в Благоевград: БСП е губила свои членове, правили са отделни партии, днес наблюдаваме обратния процес

17 април 2018 16:17   9 коментара   17441 прочита


"Бракът" между АБВ и БСП в Благоевградско е сключен, лидерът Атанасов обяви: Младото поколение се влива в редиците на столетницата / видео /

Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе днес изнесено заседание на столетницата в Благоевград, пред актива на партията и журналисти Нинова обяви:

През годините от БСП са си тръгвали хора, правили са свои партии, днес обаче сме свидетели на обратния процес, така започна изявлението си Нинова, от чиято лява страна седеше примерно бившият лидер на АБВ и отцепник от столетницата, петричанинът Димитър Атанасов, който бе довел със себе си лидери на АБВ, заявили желание за обединение с партията на Нинова.

Азбукарите бяха нетърпеливи да се срещнат с Нинова, затова час преди обявената в 14.30 часа среща, те бяха насядали в заведението в близост до партийния клуб, в очакване на съдбовната среща.

Азбукарят Димитър Атанасов представи младото поколение на партията в лицето на двама младежки лидери, заявило желание да се влее в БСП, той обоснова "престъплението", което били извършили отцепниците от АБВ с декларация, която изчете / вижте видеото /.

Нинова заяви, че в последните месеци не е комуникирала с националното ръководство на АБВ, но приема желанието на Атанасов и останалите, да се влеят в редиците на БСП.

По време на пресконференцията в залата нахълта благоевградчанин, който заговори за проблемите в "Благоевград БТ", мъжът, сподели с Нинова, какво се случва в тютюневия гигант, човекът говори разпалено, тя го чу, но гражданинът бе помолен да излезе, тъй като сбирката е за актива и журналисти /Вижте видео/

Веднага след срещата с актива на партията, Нинова ще проведе среща с обществеността. Очаквайте подробности.

Роси Митева

9 коментара
17 Април 2018 16:30 | смях в залата
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Изгоненият от АБВ селски тарикат с двамата си избирателя се влива в БСП. Ако да им е!


17 Април 2018 20:32 | Нещо неразбиращ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Чета и гледам - ама наистина нещо не разбирам. Явно АБВ-Петрич е решило да се влее в БСП. Добре, но това следва да стане чрез кандидатстване за прием чрез БСП-Петрич. Обаче на пресконференцията има ли хора от тази организация? Ако да - да кажеха мнението си по въпроса. Ако не - едно голямо защо? Пак не разбирам - явно съм порядъчно тъп, та за това. И накрая - голяма работа са българските политици. За едната власт са способни на огромни маймунджалъци, неотчитайки факта - това е работа на маймуни...


17 Април 2018 21:14 | старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Едно почти успешно включване на Бошкилов в обществения дебат... и до тук. Цял месец тишина. Не овладял периферията той се изсили в Благоевград. Политика се прави всеки ден, не само в понеделник.


17 Април 2018 22:15 | петрич
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Корнелия затвъпди убеждението ми че е същата мента като Митко Атанасов, известен измамник, мошеник и пропаднал тип, след като си го слага до нея. Чудно ми е какво дремят Москов и Атанасова които знаят истината за този политически урод. Конелия хаиде оди у лево за тебе изборите в Пиринско приключиха днес. Не се е.. ваме!


17 Април 2018 23:53 | 55
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Димитър Атанасов е предател, не знам какво искат със стари к**** нов бардак не става. Тоя произхожда от много просто семейство


18 Април 2018 11:00 | а всъщност
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Професията изисква показването и на другата гледна точка:
https://www. abv-alternativa. bg/detajli-za-novina-97/pozicija-na-lidera-na-abv-konstantin-prodanov-otnosno-manipulativnite-tvrdenija-na-rkovodstvoto-na-bsp-tirazhirani-v-mediite. html


18 Април 2018 11:06 | смях в залата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

„Oтлична новина, само дето е фалшива отвсякъде“. Това написа във фейсбук профила си лидерът на АБВ Константин Проданов относно манипулативните твърдения на ръководството на БСП, че структура на Алтернатива за българско възраждане се присъединява към социалистическата партия.

„АБВ Благоевград далеч не се свежда до един отдавна отстранен от партията човек и семейството му. Но шапка свалям на г-жа Нинова, че успя да го издири, за партийни дела, защото той повече от година беше по-неоткриваем и от Петко Сертов“, посочва Проданов.

„Стискам палци той да постигне в БСП същите “резултати", с които „дари“ и АБВ. На добър час! Апропо, ако под ляво единение се разбира бракониерство на мъртъв дивеч в комбинация с оглушително мълчание по всички автентични леви теми, страхувам се, че ГЕРБ и сие още дълго ще безчинстват, а лявото у нас ще сподели съдбата на левицата в Полша, Унгария, Чехия, Франция, Италия, Германия и т. н. “, допълва лидера на АБВ в социалната мрежа.



18 Април 2018 11:09 | смях в залата 2
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Припомняме, че с решение на Националния съвет на ПП АБВ от 31. 03. 2018 г. партията сне политическото си доверие дотогавашния й председател за Благоевград Димитър Атанасов, който от година практически не изпълняваше функциите си и не представляваше политическата сила в областта. За временно изпълняващ длъжността координатор на Алтернатива за българско възраждане в област Благоевград е избран Росен Николов.
Четете уважаемо ръководство. И гоцеделчевските плазмодии- всички до един и кака ти Корни та и всички


19 Април 2018 14:05 | Комшлък
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Миткооо, Митко, втасал си работата още от преди 20г., не спря с лъжи и измами по Петрич, та до ден днешен... Първанов зареза, че и на тия, на които си удобен в момента ще е до дни... а линч за теб ще има, този път показен и публичен, прозвището ти е да си куче единак, гладен, какъвто си бил винаги, жаден, защото няма човек, който да те уважава и за по чаша вода, а утеха няма да има къде и да намериш, защото си политически и нравствен измамник и подлец!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар