Илиан Тодоров връчи стипендия "АТАКА" на студентка

05 май 2013 14:13   9 коментара   9870 прочита


Бъдещето принадлежи на младите хора. В тях е надеждата, в тях е и силата за промяна, позитивизъм и градивност. Вярвам в младите безрезервно.

Водачът на листата на ПП”АТАКА” в 1 –МИР Благоевград и 10-МИР Кюстендил Илиан Тодоров връчи стипендия „АТАКА” на 21 годишната студентка Сиана Антова. Кюстендилката е отличничка в 2-курс и следва икономика в Софийския Университет „Св. Климент Охридски”. Партия АТАКА поема грижа за девойката, заплащайки семестриалните и такси по време на цялото и обучение. Сиана Антова е седмия студент получил стипендия в рамките на инициативата на Волен Сидеров – Православна Солидарност.

Партия АТАКА учреди стипендия АТАКА, с която започва да помага на талантливи и ученолюбиви български младежи. Така както всеки един, когато има възможност може и трябва ва помага на близкия си, така го правим и ние. Това е простият за изказване, понякога много труден за изпълнение принцип на християнската солидарност.

Това може да бъде нашият ценен принос за страната и за развитието на България – обучение, високи технологии, залагане на човешкия потенциал, развитие на българска индустрия, българско предприемачество, грижа за българската култура, православието, църквата и традициите в България. Това е веруюто на всеки един патриот.

Ние даваме пример как да се прави, нека всеки да последва този пример, аз няма да бъда критичен или нападателен към други политически сили или пък да кажа – това е популизъм. Нека всеки да го прави, ако някой смята, че това е популизъм, нека всеки да приложи този популизъм. Да помогнеш на някого, това е нещо, което остава.

9 коментара
05 Май 2013 15:00 | АТАКА
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

БРАВО НА АТАКА!


05 Май 2013 15:25 | Величка
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Браво, тоя симпатяга е голям пич.. с удоволствие ще си дам гласа за него, следя му изявите в струма. ком и си мисля че наистина ще се бори да подобри нещо в таз скапана държавица!


05 Май 2013 15:55 | ДД
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Трябва да се забрани предизборната благотворителност. Нека го правят между изборите - 4 години да връчват стипендии, да дават пари за бедни - хората ще запомнят. А така, в предизборната агитация, срамно е, просто.


05 Май 2013 17:27 | до ДД
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Само да ти кажа че АТАКА има социални отряди които работят от ГОДИНИ.
Помагат на хора, плащат сметки.
Това че не знаеш не значи нищо.


06 Май 2013 01:18 | АТАКА ПОБЕДА
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

АТАКА ЩЕ Е НОМЕР 1


06 Май 2013 09:30 | ATAKA 14
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Браво!


06 Май 2013 14:29 | Иван
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Аман от боклуци, които преди избори се правят на светци. Къде бяха през годините между изборите?! Волен щял да ни оправи?! Тоя не може да оправи Гаджева, та ще оправи България. Толкова злоба има в това малко човечле, че едвам я удържа в себе си. Пълен въздухар, който не може да навърже няколко смислени приказки и само крещи. Когато обаче срещу него застане що-годе образован човек загубва всякакъв дар слово и повтаря едно и също. Тези, които му вярват са пълни малоумници.


06 Май 2013 19:20 | Зверо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

по добре предизборно да се дават стипендии на хора които имат нужда от тях. Отколкото да се дават на такива като Азис и Софка Маринова. чу ли Иване. Кажи Чух -Тъпо Парче!!!


06 Май 2013 20:52 | Евтино
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Елементарни номера, които у нас минават. Докато минават, ще сме на това положение. Предизборна благотворителност и предизборно купуване на гласове - къде е разликата? Даване на пари... ужас. Едни нуждаещи се са имали късмета да се нуждаят по време на предизборна кампания, а останалите... те да чакат следващите избори! Въпреки, че съветът ми е да не чакат, а да са достатъчно убедителни, че са кадърни и заслужават - тогава ще се намери кой да им помогне и без предстоящи избори.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар