Илиан Тодоров АТАКА: Подложени сме на геноцид! По-бедни сме от третия свят!

07 май 2013 09:42   14 коментара   11228 прочита


Хората управлявали страната имат бетонни парчета вместо сърца. Асфалт вместо мозъци.Не мога да проумея как някои хора спят спокойно, докато българите мизерстват и изнемогват. Как можеш да крадеш безугледно, докато хората живеят по-бедно от държавите в Третия свят? Колко трябва да си неук, алчен, продажен и некадърен за да доведеш цял един народ до просешка тояга? Колко трябва да си безскрупулен за да искаш да управляваш пак, въпреки всичко?

Да си имал реалната възможност да промениш нещо към добро, а да си направил точно обратното. Да илизаш с лицето си, и да твърдиш колко много си свършил.

Сега ще Ви покажа колко много са свършили от ГЕРБ, БСП, НДСВ(Кунева),ДПС,СДС за период от 23 години.

Минимална пенсия в България – 77 евро на месец

Минимална пенсия в Боливия - 93, 83 евро на месец

Минимална пенсия в Перу - 124,02 евро на месец

Минимална пенсия в Еквадор - 87.77 евро на месец

Минимална пенсия в Ел Салвадор - 115,67 евро на месец

Минимална пенсия в Гватемала - 97,88 евро на месец

Минимална пенсия в Хондурас - 164,96 евро на месец

Минимална пенсия в Габон (Африка) - 194,37 евро на месец

(източник: социално министерство на САЩ)

В същото време синдикатите в България твърдят, че за нормален живот са нужни точно 565 лв. Да, но минималната пенсия в България е 150лв.

Нека видим и заплащането в България и други държави.

Минимална работна заплата в България – 159 евро на месец

Минимална работна заплата в Перу – 178 евро на месец

Минимална работна заплата в Босна и Херцеговина – 164 евро на месец

Минималната работна запла на о. Вануату(не е офшорна зона) – 213 евро на месец

Минимална работна заплата в Сейнт Китс и Невис – 387 евро на месец

Минимална работна заплата в Антигуа у Барбуда – 338 евро на месец

Минимална работна заплата в Перу – 178 евро на месец

Всъщност минималните работни заплати и пенсии в държави от Третия свят са по-високи от тези в една държава - член на ЕС и НАТО. Оказва се, че българинът е експлоатиран от бизнеса (олигарсите) в по-голяма степен...

Веднага възниква въпросът за цените на хранителните продукти и комуналните разходи в горепосочените държави спрямо България. Към 2011г. потребителските цени в Перу са 10,34 % по-ниски от тези в България, а като цяло покупателната способност на средностатистическия перуанец е с 22,36 % по-висока от тази на българина. Ако за ток, газ, вода и смет българинът харчи средно 140 лв. на месец, то за същите киловати ток, куб. м газ и вода и изхвърлена смет перуанецът харчи 73 лв. или почти наполовина. Еквадорецът, който взема 10 евро повече на месец, купува литър мляко за 0,61 евро, а българинът - за 0,92 евро. Ако цената на билета за градския транспорт в европейска България е 0,50 евро, то за жителя на Еквадор този билет струва 0,20 евро и т. н.

Ние дори не влизаме в критериите за държава от Третия свят, защото и там населението живее по-добре от нас. Покупателната способност в Тунис, чийто народ се вдигна на бунт поради лошите условия на живот, беше с 11,93 % повече от тази в България! Покупателната способност на населението в Босна и Херцеговина е с 35,56 % е по-висока от тази в България! Покупателната способност в Чили е с 44,44% по-висока от тази в България! Жителите на Ел Салвадор имат 10,36% по-висока покупателна способност от българските граждани! Гражданите на Хондурас имат 82,61 % по-висока покупателна способност спрямо българите! Иранецът - "враг на човечеството" според САЩ, има 39,75% по-висока покупателна способност от българина! Йорданецът, който обитава пустинята и държавата му е една от най-бедните в Близкия изток, притежава 13,67% по-висока покупателна способност от нас! Без да е член на ЕС и НАТО, "македонецът" има 6,92% по-висока покупателна способност от българина! Боливиецът има 75,03% по-висока покупателна способност от българина!

В Доминиканската република покупателната способност на местните жители е с 46,84% по-висока от тази на българите! В Малави (държава от южна Африка) е с цели 82,51% по-висока, в Мексико - 79,28% по-висока, в Пуерто Рико - 147,08% по-висока и т.н.

Тази статистика показва реалните успехи на всички управлявали ни политически партии до този момент. Ако това положение Ви харесва, им гласувайте доверие отново.

Ние от АТАКА казваме: 1000 лв. минимална заплата – сега и веднага, не след 20 години. 500 лв. минимална пенсия – сега и веднага, не след 20 години. Пари има!!! От държавата изтичат 28 милиарда лева на година чрез ЕРП-та, златодобив, води, чужди банки и др. Само така ще спрем геноцида.


Още за: Ил. Тодоров   новини   Атака   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
07 Май 2013 10:14 | ЖОРО
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

НАЙ-СВЕСТНИЯТ, ОБРАЗОВАН И ИНТЕЛИГЕНТЕН КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ.


07 Май 2013 12:37 | Кетрин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Че сме по-бедни от африканските държави, по-бедни сме. Но на кой му пука за това? Политиците в тези предизборни дни се хвалят, колко много са направили за хората. А пък е факт, че сме най-бедната държава в ЕС, че у нас се ширят корупцията, милиционерщината, престъпността.


07 Май 2013 14:04 | Познат
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Да довърше че неми стигна мястото.
Каво са направили от създаването си до сега АТАКА като партия?
Има ли нещо съществено черно на бяло, с което могат да се похвалят, освен с размириците и нахъсването на народа в разни публични мероприятия.
Връзката
АТАКАДПСБСПГЕРБ е твърда и непрекъсната.
Но хаирлия да е на непрогледналите.


07 Май 2013 15:35 | Петричанино
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ако си се интересувал и не гледал само бтв бнт и нова тв ще разбереш какво прави атака


07 Май 2013 15:59 | 4voro
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

вие от Атака сте наи големите смешници, хахахаха .

от каде ше ги земете тея пари за пенсии бе ?????
комунистите ограбиха дьржавата.


07 Май 2013 16:01 | 4voro
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Илиан Тодоров и АТАКА за цирк добри4.


07 Май 2013 16:02 | Кетрин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Хей, чвор коминистите и ГЕРБ са едни и същи. Може ли да ми посочиш, кой от предишното правителство на ГЕРБ не е бил свързан с комунистите? Бойко Борисов ли, Лиляна Паврова ли, кой? Сега те плюят против корените си.


07 Май 2013 18:15 | Citat
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да Ви Светна Отново? Не търсете "ОТГОВОРНИТЕ", защото такива няма в Рилската Света Обител, откакто Поелия "Отговорноста" в Будапеща/на заловените КРАДЦИ на автомобили, между които беше и Б. Б. откъдето идва прякорът му-БУДА. След излежаване на 4 годишна присъда "спасителя" от Пловдив, най-Безотговорно беше поставен от Буда-за Благодарност-на Безотговорната Служба-Игумен на Рилски Манастир... "хвърляш народната пара нагоре-и каквото хване "началнико"-за него, а каквото падне-обратно-за НАС... Е??? Как да Нямат Воля??? ПРОКУРОР !!! и ЗАТВОР


07 Май 2013 20:42 | Наско К- до познат
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Еи недеи така пишеш че ще те искарат наркоман, гербаджия и какво ли още не и защо??? затова че им отваряш очите. АТАКА имат и ще имат много гласове ама в главите си .И те ще спечелят ама друг път.
Съществени неща има. Един педофил друг ромката му го изоставила (за пари ли нееее за много повечеее) :) :)
Не се засягаите и аз бях от Атака докато бях млад и глупав сега съм разум и мисля да сменям държавата, Не искам да искарам старините си в циганска държава.


07 Май 2013 23:01 | Кирчо- гурбетчията.
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Наско К, бегай у Англия, но тя пък скоро ще е негърска. Нали чете, че англичаните вече започнали да се спасяват от кварталите, населени с черни. Тогава бегай у Франция. Да, но тя пък ще стане алжирска. Виж им националният по футбол- само двама бели. Абе, я бегай у Германия. Ама тя пък ще стане след няколко години -турска. А пък всички заедно - мюсюлмански. В Кьолн строят двеста метрово минаре. И от него ще слушаш музика, галеща ухото. Ако пък избегаш у Испания и Италия, там е тъпкано с марокинци, а и става по зле от тука Ей н, нема къде да избега човек от циганска България. Абе, я си остани тука и гласувай за Атака. И те нема да ти решат проблемите, но пък ще стане много по интересно.


08 Май 2013 09:19 | Деница
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Бе ние да спечелим изборите па ще има да вземате вие заплати и пенсии. Всичко ще откраднем, че съм си харесала една виличка на едно китно островче и Воленчо трябва да ми я купи. Пък и с Герб пак ще се помирим и министерства ще вземем, че родата е безработна и трябва да ги наместим. Гласувайте за нас, колкото повече депутати от Атака, толкова повече субсидийка ще ми влиза в касичката!


08 Май 2013 13:00 | Деница
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Имам си вече просторен апартамент на Витошка, на пъпа на София. Сега гласувайте за нас, защото ми трябва летна къщичка за почивка на някой екзотичен остров. Не ми се дават пак по 1400 евро на вечер в този тузарски парижки хотел... Там да си ходят петролните магнати, аз ще си имам по-хубав само мой... Воленчо е много послушен, доволна съм!


08 Май 2013 18:56 | Наско К до Кирчо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кире не си прав, че няма къде да се избяга, но пък за това че ще стане интересно си прав.
Как да гласувам за Атака като ме е предала. Знаеш какво е да имаш доверие в някого и накрая да се окажеш БАЛЪК.
Атака ако дръпне некои глас и вкара повече депутати пак ще се расцепят за 1-2 години. Имам чувството че повечето са в партията само и само да станат депутати и после бегат. Виж ГЕРБ друго нещо там стават депутати и министри Боико ги разбере що за стока са и ги гони. Пасивен ще бъда тези избори поне да не ме е яд после.

Кире казваш ми партия която ще върне Българите в България и ще гласувам за нея.
Нема такава всеки се бори за доходи, работни места, образувание. То тук БГ-ри не останаха те глупости говорят.


10 Май 2013 22:21 | jancho
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Партия означава М А Ф И Я - когато го осъзнаете това тогава ще разберете че си избирате престъпници за управници. Я ми кажете къде се е чуло и видяло престъпници да създават и утвърждават държавност, достойнство, справедливост и законност.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар