Илиан Тодоров АТАКА: Подгответе се за ужасяваща мизерия! Забъркани сме в умопомрачителна и неописуема мръсотия. Това ще бъдат най-порочните избори от промените насам

04 май 2013 08:29   31 коментара   9814 прочита
Илиан Тодоров
Илиан Тодоров


Илиан Тодоров

Очаква ни управление на коалиция ГЕРБ и Лидер. Ако хората не гласуват масово, ще страдаме от плутокрацията и тотален разпад на държавата

Това, което се случва е всичко друго, но не и честни избори. С такава мръсотия, помия и откровен рекет не съм се сблъсквал през целия си живот.

Днес съм свидетел на океан от лъжи, манипулации и изнудване. Липсва каквото и да било мъжество, чест и доблест в кандидатите за народни представители. В тази тиня виждам единствено и само огромна и нестихваща жажда за власт. И малките деца вече знаят кой купува гласове в Благоевград, Сандански, Гоце Делчев, Разлог и на редица други места в Благоевградско. И децата знаят кой ще докарва с рейсове от Крива Паланка около 2 000 избиратели в Кюстендил. Защо МВР мълчи? Защо няма действия по превенция на купуването и продаването на гласове? Кой е спуснал чадър на крими контингента пазаруващ гласове?

Цветан Цветанов не отговаря на въпроса дали чрез кметовете на ГЕРБ в област Благоевград, а и в цялата страна партията на Борисов притиска служителите в държавната администрация и техните семейства да гласуват за ГЕРБ – в противен случай същите ги очаква уволнение. Същото се отнася и за кметовете феодали на ДПС в лицето на Ибрахим Палев – Белица, Арбен Мименов – Сатовча. Нуредин Кафелов – Якоруда, Владимир Москов от БСП с подкрепата на ДПС в Гоце Делчев. Наглостта стига до там, че вече се предлагат дори прасета за един глас.

Никой не прави разследване дали служителите на Христо Ковачки биват притискани да гласуват за ЛИДЕР. Дали ЛИДЕР събират без право лични данни на миньори и свои служители?

Дали олигархични структури купуват гласове масово и безпощадно в цяла България. Притискат ли се работници да гласуват за дадена политическа сила? Има ли поръчка от ГЕРБ, тези хора да не бъдат притеснявани?

Като водач на листата от 01 – МИР Благоевград и 10 МИР- Кюстендил, съм изнудван от една местна медия. Щом не плащаш излизаш на първа страница без пари, но срещу теб са изписани 100%-ви лъжи. С тази медия ще се срещнем скоро, но в съда където ще се доказва, кой какво и кога е казал. Въпреки цялата мръсотия няма да позволя да се опетнява името ми от страна на разни сребролюбци и меркантилни личности. Няма да клекна като разни селски кметове, да си плащам всеки месец за да не бъда оплют с лъжи, и да се оставя да бъда рекетиран. Не съм подлога, и няма да бъда. Използвайки имената и лицата на изгонени от мен хора от АТАКА, днес получавам удари изградени върху фундамента на чистата лъжа. И докато аз получавам удари от продажните медии, същите тези медии не докосват с перото си олигарсите запътили се към властта. Никой не пише истини или лъжи за тях.

Днес в Благоевградско няма сблъсък на идеологии, няма конфронтация въз основа политически платформи и програми. Няма честност и морал, няма това, което да изгради разликата межди банановата република и нормалната държава. Няма мисъл, градивност и действия. Няма личности, неопетнени радетели за позитивна промяна, няма мъже!Няма лидери, а далавераджии. Няма нищо чисто и свято. Днес има пазар за гласовете на робите, които да въздигнат отново своите господари експлоататори. Днес има състезание за блажен кокал, измежду алчни за власт псета. Кучешки свят без правила, хапещи помияри и жертви.

Аз няма да бъда част от глутницата.

Аз ще бъда винаги с гърдите си срещу неправдата. Не съм утопист, а човек, който иска да остане в България. Искам родителите ми да получават нормална пенсия за труда си. Искам децата ми да останат в България. Не искам много нали?

И ако народа не излезе да гласува масово, тези песове ще успеят. Ще се наместят отново с меките кресла в София, а народа ще гладува. 50 или 100 лева няма да ви разрешат проблемите. Ако ги вземете и гласувате за поробителите си то тогава ще ни управляват олигарси, и ще си останем бедни и в страх за заплатата от 400 лв. – по ниска от тази в Африка. Избора е ваш!

Аз Ви предлагам да изметем тези които се гаврят с нас и се борят единствено за себе си. Изритайте окончателно лъжците, които вече са били на власт и са лъгали нееднократно. И моля не се продавайте за стотинките на олигарсите, защото децата ни ще страдат заради собствената ни глупост и алчност.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

31 коментара
04 Май 2013 08:55 | ivan
Оценка:
-22
 (
58
 гласа)

абе смешник ти ли ще говориш за мизерия, след като се продадохте на БСП И ДСП, или усещате че няма да има повече почивки в Париж с народна пара, по добре ти и твоята АТАКА, отидете в цирка, само там ще ви повярват (но и за там не е сигурно)


04 Май 2013 09:26 | !!!
Оценка:
17
 (
35
 гласа)

Абе Иване, това, че сме против ГЕРБ не значи, че сме от бсп или дпс. ГЕРБ, БСП и ДПС са от едно котило да знаеш. Забравили преди по БТВ, кои напуснаха заедно тези- ГЕРБ, БСП, ДПС ще включа и онези лекета от С*С няма да им изписвам името, за да не им правя реклама.


04 Май 2013 09:53 | Бров
Оценка:
5
 (
43
 гласа)

Добре добре Атака май ще гласувам за вас, правилно разсъждавате и май ще се окажете добрия избор


04 Май 2013 10:28 | перо
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

Иване тоя човек е учил много и не е смешник А да ти кажа и друго е за такива като тебе сме на тоя хал Каде само знаетда лаете и да мляскате


04 Май 2013 10:31 | Иван
Оценка:
-2
 (
40
 гласа)

Трябва да си малоумен за да се вържеш на глупостите на глупака Волен. Казвам, че е глупак, защото ако беше що-годе умен щеше да получи висшето си образование с връстниците си, а не с внуците си и при това за богослов. Пълен въздухар и говори само общи приказки. Цялата му политика е изградена върху омразата, защото е разбрал, че с нея най-лесно се манипулират хората. Щял да направи пенсията 500, а заплатат 1000?! Няма нищо по-лесно от това. Просто ще направи и едно евро 1000 лв.


04 Май 2013 10:34 | v
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

https://www.facebook.com/ataka.pobeda?ref=ts&fref=ts Samo ATAKS


04 Май 2013 10:36 | Христо
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Бог е отговора! В неделя от 16:00 часа в Младежкия дом ще се проведе Християнско събрание за хората от града! Заповядайте!


04 Май 2013 10:46 | Ангел
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

до Христо
Къде точно в Младежкия дом ще се проведе събранието


04 Май 2013 10:47 | Христо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Събранието ще се проведе в голямата зала на втория етаж и всеки може да дойде
Ще бъдете приятно изненадани


04 Май 2013 11:19 | Meci
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Иване ти си глупавия, ако не си ти ще си в парамента а не Волен, събери си акъла и тогавда ваи мнение.


04 Май 2013 11:27 | Катерина Младенска
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

На 12 май да кажем не на заплахите, не на милиционерщината, не на натиска върху хората, не на манипулирането и изнудването, не на страха. Абсолютно е вярно, написаното от г-н Тодоров. Подкрепям го напълно за това, че няма честност и морал в днешно време, както и за това че медиите са продажни и обслужват определени политически сили.


04 Май 2013 11:44 | 007
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

"Изритайте окончателно лъжците, които вече са били на власт и са лъгали нееднократногато. " - Волен беше последните три години на власт и се мазнеше на Цецо и Бойко. Едва когато му разбиха партията, купувайки неговите и без това продажни депутати се обърна против тях. Волен не излъга нееднократно.


04 Май 2013 11:48 | До 007
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Волен НИКОГА не е бил на власт. АТАКА не е имала министри или зам. министри. АТАКА има програма и предложения, които нито ГЕРБ нито Тройната Коалиция прие.
Борисов излъга 1, 6 милиона избиратели. Успя да излъже и АТАКА, че ще развали договорите с ЕРП-тата (за което АТАКА се бори от 7 години). Борисов излъга и за пенсиите, и за заплатите. Когато си гласувал доверие без да искаш власт и постове и те излъжат СТАВАШ НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПОЗИЦИЯ! АТАКА


04 Май 2013 11:57 | 007
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Когато те лъжат повече от три години, а ти гласуваш безропотно за Бойко, няма как да си опозиция!!!! Когато позволиш да купят депотатите и станеш излишен за бившите ти господари, не си герой - а глупав предател.


04 Май 2013 11:59 | До 007
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

ГЕРБ лъга АТАКА точно 2 години. Когато АТАКА видя и прозря лъжите стана най-големия критик на Борисов и ГЕРБ. Тогава дойде и купуването на депутати. Така че не заблуждавай хората.


04 Май 2013 12:09 | !!!
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Ако те лъжат 2-3 години, преди да прозреш че те лъжат или си много тъп или си много продажен!!!! Не зная кое е по-лошо от двете, нознам, че няма трета възможност.


04 Май 2013 12:13 | айде стига......бе е е
Оценка:
-11
 (
11
 гласа)

Ле ле ....омърсени горките патриоти е па а ....осветете се бе герой, кой ви дръпа за акъло.?????... Е... па... они и и и .....????? - това е дело на гяволо да го нема по арни сме си


04 Май 2013 12:22 | до !!!
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

23 години ни лъжат и ГЕРБ и БСП, СДС, ДПС, НДСВ . Това че някой е лъжец не прави жертвата глупак. В смисъл ти глупак ли си?


04 Май 2013 12:23 | Човек от народа
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Търсете непорочният политик и цял живот няма да го намерите. Затова в Библията, Исус казал на хората, които искали да линчуват една блудница- " Който от вас никога не е съгрешил, нека той да хвърли пръв камъка" Никой не посмял, защото никой не бил безгрешен. Волен направи много грешки, но не е направил престъпления като ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, НДСВ и останалите, които са били на власт. Освен това, той дълго се лута и търси истината и най после я намери. А от този по нормален път няма. Никой не се ражда всезнайко.. Затова не съдете толкова строго. Аз също много съм се лутал и сега съм убеден, че това е пътя. Най големият проблем на България е наложената ни Неолиберална система, която се оказа много по хищническа и разрушителна от комунистическата. При тази система, при тези правила на играта не може да има други политици. Атака е единствената партия желаеща да смени системата. Всички останали са за Неолиберализма, затова само АТАКА!!!


04 Май 2013 12:47 | !!!
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Ако Волен е жертва, Бог да пази палачите на България. Да няма безгрешни хора, но да си подлога последователно на Костов, Царя, Станишев и Бойко и да представиш това като лутане е безсрамно и нагло. Сега намерил истината - това би било доста смешно, ако не беше толкова трагично.


04 Май 2013 13:05 | Надежда
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

"Всяко царство разделено против себе си не устоява - от Библията - Лука. 11:17 " Ако се хапете 6те се изтребите - Галатяни. 5:15 Гневете се без да гре6ите - Ефесяни . 4:26-27 и От гордостта идва препиране - Прит4и. 13:10 и 2 Летописи .7:14 Най големия ни проблем е непознаването на Бога и християнския на4ин на живот . .Благословен Велик ден България . Има Божий синове и в партийте намерете ги . Успех Атака


04 Май 2013 13:07 | Ха ха ха ха ха ха ха
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Тоя се скъса да говори глупости мани


04 Май 2013 13:10 | :)
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Капка ви даде голяяяяям урок Но не на вас Вие просто се заблуждавате А на онзи журналиста големия нацоналист в кавички


04 Май 2013 13:31 | Браво Тодоров
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Не спирай да показваш истината на хората. Всеки да си прави изводите сам


04 Май 2013 13:37 | мимо
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

А какво да правим с лъжците, които все искат да се докопат до кокала, и все не могат като Атака напримир?


04 Май 2013 13:51 | моля.....
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Тоя къде писа у партийте има благородници - явно е задръстеняк як, та ние от тия ...ядеме помия..... ха ха а а


04 Май 2013 16:02 | Танас
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

А бе нека ГЕРБ да спечелят изборите пък да ги наричат както си искат !Разбира се че неспечелилите ще определят изборите като най- порочни, особено пък ако нямят шанс да се докопат до порламента !!!И с АТАКА, и без нея все тая...


04 Май 2013 18:21 | Наско
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

То ние мизерията си е имаме и даже си свикнахме така да живеем, това не означава че АТАКА е партията на народа. Вие не сте били на власт, но знаем ако доидете че няма да управлявате Вие а БСП и ДПС. Така че по добре се откажете и приемете че ГЕРБ е най-подходящия избор за народа и държавата


04 Май 2013 18:50 | Реджеп
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Тодоров е голям смешник, голяма карикатура. Нека си каже как им плащаха от ДПС


04 Май 2013 21:29 | Балъците умреха
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Абе какъв Волен какви 5 лева. това е най-корумпирания и продажен политик. и е по-голям престъпник от другите защото взима гласовете на най-бедните и онеправдани хора, които лъже в очите най-нагло. да питам някой знае ли къде са парите от субсидията на партия атака-тодоров ти знаеш ли, защо твоя идол и водач не ти дава една стотинка за разходите по предизборната кампания отговори ми


04 Май 2013 22:17 | хи хи
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Ще се радвам да останат ГЕРБ, БСП и СДС в парламента и такива смешни партий като АТАКА, ЛИДЕР. ГОРД, и тем подобни да исчезнат.
То по едно време имаше лаф че където има повече от 10 човека Сидеров се появявал и после се хвалел че са му привърженици.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар