Илиан Тодоров АТАКА: Цветан Цветанов се провали тотално в борбата срещу корупцията

07 май 2013 09:45   11 коментара   14081 прочита


България е по-корумпирана от държави в Африка

В ролята си на министър на вътрешните работи Цветан Цветанов претърпя пълен крах в насока борбата срещу корупцията. И тъй като от ГЕРБ обичат да цитират западни агенции и източници за това, колко добре се справяли с управлението на България, то и аз ще си позволя да цитирам Трансперънси Интернешенъл и индекса за корупция за 2012г.

Въпреки изхарчените над 100 милиона лева за подслушване, въпреки огромния бюджет на МВР надвърлящ 1 милиард лева за година се оказва, че България е по-корумпирана държава от Босна и Херцеговина, Македония, Лесото (Африка), Гана(Африка), Намибия(Африка), Йордания(Близък изток), Руанда(Африка), Ботан(Азия), Ботсвана(Африка) и редица други.

И когато си допуснал да си по-корумпиран от африканците е меко казано грозно да се самоизтъкваш и да говориш за това, какво си постигнал.

11 коментара
07 Май 2013 10:12 | ЖОРО
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

НАЙ-СВЕСТНИЯТ, ОБРАЗОВАН И ИНТЕЛИГЕНТЕН КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ.


07 Май 2013 12:40 | Кирил
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Браво на това умно момче, евала . Пожелавам ти успех имаме нужда от такива млади хора


07 Май 2013 12:41 | Елена
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Млади и красиви, не само е удоволствие да го слушаш но и да го гледаш от тия миши физиономии на политиците ми се повръща . Дерзай, успех на изборите г-н Депутат


07 Май 2013 12:47 | прощално от ГЕРБ- Б.Б.
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Охлузени спомени и толкова болка, и машина, която не успях да контролирам. Сега, когато е късно, зная каква е цената на безразсъдството... Искам да се боря, защото обичам, но дори очите си не мога да отворя ОТ ВИСОКО КРЪВНО. Всичко, защото исках да вкуся от адреналина на собствения си егоизъм, а в момента мечтая да ви прегърна, но съм по-прозрачна и от сянка на дим. Обещах... Толкова са лесни думите. Заклех се, че ще БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ, а днес сте БЕДНИ И ГЛАДНИ КАТО АФРИКАНЦИ... Изгубих ума си в пукнатините на убеждението, че всичко свършва добре и винаги има утре, а след края изпитвам ужасяваща болка от това, че ВИ СЪСИПАХ. Аз няма какво да направя, защото нищо не виждам, а в главата ми е тъмно. Чувам само как разбива се светът в скалите и ронят се не сълзи, а тежки камъни, от онези, които тежат в душите .Няма как да отвържа от лицата ви изражението на ужаса, че вече небето няма да е същото и хубавите спомени няма да заклещват гърлото..


07 Май 2013 12:49 | прощално от ГЕРБ- Б.Б.
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А всеки път, макар с променена посока, пак ще ранява мислите ви..
Простете за живота, който обрекох да върви по МАГИСТРАЛИ на лудостта, болката, БЕДНОСТТА.


07 Май 2013 12:50 | милен
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Няма по голям паразит от Боко-Тиквата за три години управление гледаше и стотинките да вземе от хората. Алчността на Герб надмина всякакви граници въпреки че ни уверяваха че държавният служител не е взимал бонуси а се оказа че държавната администрация се е облажила с 500 милиона на това му се вика успех. Пари за да операции на деца няма а за чиновника винаги има излиза че държавният служител е най големият бачкатор.


07 Май 2013 14:55 | ти гониш!
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Борисов изкара близо 1 час и 40 минути в Прокуратурата във връзка с изтеклите записи на разговор между него, Николай Кокинов и Мирослав Найденов.
След края на разговора Борисов не излезе през вратата, пред която го чакаха журналистите, а тръгна през друг изход. Това предизвика гонитба по стълбите.


07 Май 2013 18:06 | Citat
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Да Ви Светна Отново? Не търсете "ОТГОВОРНИТЕ", защото такива няма в Рилската Света Обител, откакто Поелия "Отговорноста" в Будапеща/на заловените КРАДЦИ на автомобили, между които беше и Б. Б. откъдето идва прякорът му-БУДА. След излежаване на 4 годишна присъда "спасителя" от Пловдив, най-Безотговорно беше поставен от Буда-за Благодарност-на Безотговорната Служба-Игумен на Рилски Манастир... "хвърляш народната пара нагоре-и каквото хване "началнико"-за него, а каквото падне-обратно-за НАС... Е??? Как да Нямат Воля??? ПРОКУРОР !!! и ЗАТВОР


07 Май 2013 23:25 | Жиката
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Абе Илианчо, що не спреш малко с тези медийни изяви и не отскочиш до Дупница. Там атакистите са като сираци след бягството на Методи Стойнев. Само ти ще им оправиш бакиите. Ама побързай, защото, ако не дойдеш до изборите, Атака в Дупница ще изгуби хиляда гласа.


08 Май 2013 12:51 | до Жиката
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ЖИКА, ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ИЛИЯНЧО ИЗГОНИ МЕТОДИ, ЗА ДА Е ВОДАЧ НА ЛИСТАТА В ОКРЪГА? МЕТОДИ ХОРАТА ГО ПОЗНАВАТ, А ТОВА МЕКЕРЕ ИЛИЯН ГО СПУСНАХА С ПАРАШУТ, АМА МОЖЕ ДА СИ Е ИМАЛ ПАРИЧКИ, ТА ДА СИ Е ПРАТИЛ ПЪРВОТО МЯСТО В ЛИСТАТА.


08 Май 2013 21:44 | Оптимист.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Илианчо изгони Методи, защото поне половин година преди това го предупреждаваха да спре с ортаклъка с Шушков и Ивайло Константинов, но Методи си беше въобразил, че Атака - Дупница му е бащиния. А Шушков е костовист и далавераджия, а Константинов се беше продал на ДПС. Така, че Стойнев не можеше да остане в Атака. Още повече, той тръгна да подкрепя депото за буклуци в Джерман и явно го направи за пари. И с това си навлече омразата на много хора.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар