Горещ сблъсък! ГЕРБ Сандански в отговор на декларацията на Я. Янев и групата му в ОБС: Вместо да се занимаваме с политически интриги, ние работим не с декларации, а с реални действия

26 април 2018 16:44   9 коментара   15404 прочита


Някои се опитват да опетнят всичко, което се прави в града, за да извлекат минимален политически дивидент

"Вместо да се занимаваме с политически интриги, ние работим.Готови сме да си партнираме с всички, които искат Сандански да се развива, но желаем това да се заяви не само с декларации, а с реални действия", това се казва в позиция на ГЕРБ - Сандански,по повод разпространената тази сутрин декларация от групата на РЗС ,начело с Яне Янев.

Ето позицията на ПП ГЕРБ, без редакторска намеса. 

Позиция на ГЕРБ – Сандански


Основна цел за ГЕРБ – Сандански винаги е било развитието на общината и подобряването на живота на хората. Ние считаме, че за действията трябва да се съди по резултатите, а за различните мнения – по тяхната целесъобразност. Вярваме, че трябва да има теми, които да ни обединяват и в името, на които да загърбваме дребните политически противоборства в името на по-доброто бъдеще на региона ни.

За съжаление обаче, виждаме, че предизборната кампания вече е започнала за някои политически субекти и те са готови с действията и поведението си да опетнят всичко, което се прави, в името на краткотраен политически дивидент. Днешният избор на нов управител на ВиК дружеството "Увекс" бе поредно доказателство за това. Бяхме свидетели на безпрецедентно поведение от една партия, която едновременно подкрепя политиките на ГЕРБ, когато вижда, че те са правилни и се оценяват от хората, и същевременно се опитва да ги дискредитира с безпочвени твърдения, целящи да уронят нейния имидж.

Призоваваме колегите от РЗС, когато считат, че нещо нередно се случва с нашата община да използват правото си да гласуват „против“ в Общински съвет, вместо едновременно да се социализират с успехите, но и да измислят несъществуващи скандали. Защото последното не е в услуга, нито на Сандански, нито на хората. Нещо повече, очевидно тяхната цел е да дискредитират в лично качество представителите на ПП ГЕРБ в Сандански. Последното показва, че те се притесняват от резултатите, които постигаме не само на местно, но и на национално ниво. Но безпочвеността на твърденията им прозира и от начина, по който са направени. Припознават ни като заплаха, защото показахме нов подход и изхвърлихме порочните модели от управлението на общината. Но нашите политически противници продължават да ги търсят, а когато не ги намират – си ги измислят. Защото не познават друг начин за управление на местната власт.

ГЕРБ се утвърждава като водеща политическа сила в Сандански, но това за нас означава, че са нараснали и отговорностите ни. И ние никога не сме забравяли, че за това как се справяме оценка ще дадат хората на изборите. Затова вместо да се занимаваме с политически интриги, ние работим. Готови сме да си партнираме с всички, които искат Сандански да се развива, но желаем това да се заяви не само с декларации, а с реални действия.

 

9 коментара
26 Април 2018 18:28 | ?????
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А, декларацията на Я. Янев кога ще я видим....


26 Април 2018 19:08 | Бай Данчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Янето не си е платил.....


26 Април 2018 19:32 | Гербаджията
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Как можахте да изберете за председател на временната комисия за избор на управител на УВЕКС Пухи-клюна? Той е разследван за лихварство от окръжна прокуратура Благоевград и има досъдебно производство срещу него и приближени до него! Съсипвате реномето на партията и на общината с такива бандити!


26 Април 2018 20:34 | Читател
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Декларацията на РЗС е качена в 11 .17 часа !


26 Април 2018 21:36 | старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

В Югозапада няма по тъпа политическа грешка от разрива между Герб и РЗС .И то в Сандански. За драмите по другите градове да не говорим. Нещастници, предпочетохте Пасков и сие пред РЗС. Бламирахте Бисер Михайлов за водната реформа в унисон с оня феодал от анклава Кресна. РЗС подкрепи Бисер Михайлов. Не са идеални, но са десни с европейска ориентация. Инвестиции на найн. Има и други като мен, които ви клепат не само по форумите. Почистването след Цветанов...


26 Април 2018 22:36 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не съм чел и няма да чета и двете декларации. Нека ви четат и се кефят комунетата.


26 Април 2018 22:58 | Илия
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Пасков да не бъркам личен духач на тотев


28 Април 2018 20:21 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Умишлено Ви изолират от съдбата на Родината. За едни прекрасно ежедневие, за други вечен омагьосан кръг. Един прекрасен град на границата. Във вечен контраст с живота в старата България и близката Гърция.


29 Април 2018 07:42 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Снощи гледах клиповете от последната сесия. Без звук, да не се ядосвам. Дори под нивото на нашето Кочериново !Там, където е мястото на кмет и председател на Общинския съвет липсва само чистачката на Залата на съветника.. Само две дами-общински съветници. По -близо до Ердоган и много далече от София. Сами си принизявате ролята на Кмет и ОбС. Или реалния кмет е друг, а този служи само за узаконяване на взети решения. На друго място. Порно...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар