ГЕРБ предупреждава!!!

02 май 2013 16:32   77 коментара   18708 прочита


Предизборният щаб на ПП ГЕРБ се обръща към всички избиратели с предупреждението, че зачестилите опити от някои политически сили, с топящ се електорат, да ни обвиняват в купуване на гласове, няма да минат! Напомняме на политическите ни опоненти, че с днешна дата ГЕРБ наброява 10 127 членове в област Благоевград, от които само 1011 новопостъпили в последните два месеца. Купуват гласове тези политически сили, които унижават българските избиратели с една едничка цел – превръщането правото на свободен избор в мръсен бизнес.

Нашите съграждани добре знаят имената на брокерите, които години наред се занимават с изборна търговия, в услуга на една или друга партия. Работейки на принципа „Крадецът вика, дръжте крадеца”, Коалиция за България внесе жалба в Районната избирателна комисия, без да е подкрепена с факти. За разлика от изпадналите в паника наши опоненти, ние разполагаме с факти, които недвусмислено показват, че мръсната игра на БСП вече е в ход.

При срещите ни с хората в цялата област открито се споменават имена на лица, които през криминални мрежи се опитват да влязат в населените места, за да „пазаруват”.

Напомняме, че наказателна отговорност носят не само тези, които купуват, но и тези, които продават гласа си. Повече от ясно е, че това е част от мръсния сценарий за дестабилизация на България, за който нееднократно предупреждавахме. Тук не става въпрос за сбъркана предизборна стратегия, а по-скоро за пъклен план, който цели само едно – държавата да бъде вкарана в „изборна рулетка”, за да могат добре известните „герои” на прехода да продължават да ловят риба в мътна вода. ГЕРБ няма да допусне това!

Като европейска партия, която се ползва с доверието на международната общност, с всички сили ние ще се противопоставим на този мръсен сценарий, защото за разлика от партията на „братко и батко”, всичко, което направихме може да бъде видяно. Отмина времето, когато безконтролно БСП и нейните „ин витро” производни се ширеха на гърба на българския народ. Самият Емил Костадинов е добре познато лице от времето на прехода и дължи много отговори за миналото си, за бизнеса си – неговия и на съпругата му. Не ние, а медиите нарекоха втория в листата на БСП „топ мафиот”, разполагащ с достатъчно средства, за да се опита да купува гласовете на избирателите.

Този път няма да допуснем мръсните пари на прехода да влязат в предизборната надпревара!

Компроматната война, която се води срещу ГЕРБ не строи магистрали, пътища, детски градини и социални заведения, не отваря нови работни места. Компроматната война, която се води срещу ГЕРБ говори единствено и само за безсилието на хора, които отново искат да се разпореждат в България като в неприятелска държава!

Такива хора мъдрият български народ нарича само с една дума „Безотечественици”!

Стига им!

Областен предизборен щаб на ПП ГЕРБ - Благоевград


Още за: новини   ПП ГЕРБ   опити   Още от: Политика

Принтирай статия
77 коментара
02 Май 2013 16:43 | eeee
Оценка:
38
 (
98
 гласа)

Че електората ви се топи е ясно, нали поради това купувате с парите от контрабандата на цигари и рекет от фирмите. А Калинката, Писов и останалите са хората заели се с "мотивирането" на избирателите. СМЕШНИЦИ


02 Май 2013 16:44 | Капо-ди-тути-мутри:
Оценка:
33
 (
81
 гласа)

:Цветан Цветанов е политически труп и няма бъдеще в политиката и това е известно на всички. Предимството, което имаха ГЕРБ в социологическите проучвания намалява вследствие на постоянните скандали. Партията на Бойко Борисов започва да губи част от твърдия си електорат". Това какво той казва в момента вече няма никакво значение за всички. На собствена партия е ясно, че той е политически труп. Няма никакво значение дори резултатът от изборите"Оставането в момента, както за ГЕРБ, така и за Бойко Борисов на господин Цветанов на сцената е, че просто той трябва да доизбута до изборите. Тъй като е ясно, че той владее организационната машина, там знае какво, що трябва да се прави. Това е единствената причина, поради която той все още е на прозицията.


02 Май 2013 16:49 | 007
Оценка:
37
 (
73
 гласа)

ами иво кучката, миро писов, георги калинков-калинката, бисер богданов, санде божков биби, смилен чимев-чиме, бакарди-роячки, йордан и росен йорданови-жъчките, иван чапов, бакарди-роячки, шапков и мнооого други не дават ли пари за герб????? мислиа че дават и раздават и то много яко!


02 Май 2013 16:51 | без име
Оценка:
38
 (
76
 гласа)

Цеветанов е зловеща фигура в българския политически живот

30 млрд. лв. бяха изсмукани от народа и пренасочени към 10 хил. лоялни привърженици на предишната власт - !!!
Клозетът на Бойко Борисов е метафора на вонята от управлението му,


02 Май 2013 16:51 | жозе барозо
Оценка:
30
 (
68
 гласа)

eeeeeq ай стига вече с тия клишете. герб оляхте се поне се скриите като своя лидер и така по-малко ще дразните народа.
относно купуването ще каже само че герб са единствената партия на която на всеки свой митинг даже и в най-затънтените села има по един табор цигани, а ти отдавна вече не идват за по две кебапчета. вземат само сухо в кеш.
калинките и мутрите от герб благоевград да спрат да заблуждават народа и да го мислят за толкова будала!!!


02 Май 2013 16:54 | до много дрънкате
Оценка:
36
 (
74
 гласа)

герб моля ви, престанете да се насирате с подобни прочувствени декларации. ние ви знаем що за стока сте


02 Май 2013 16:58 | фарс
Оценка:
29
 (
37
 гласа)

Безумието за власт не спира, жребият жесток пак се програмира. О, стига леви, стига десни, дайте път на хора свестни"...
Откъсът е от признателно писмо, което депутатът от благоевградската листа на ГЕРБ Георги Андонов получил под формата на стихотворение в приемната си неотдавна. Съгражданинът му от Гоце Делчев Л. Р. му посветил цели пет куплета, в които излива душата си. Кулминацията е в последното четиристишие, където човекът зове:

"На старта достойни да застанат, престъпника за гърлото да хванат. Щом от народа си крадат, в окови железни да звънят. "


02 Май 2013 17:01 | аууууу
Оценка:
25
 (
47
 гласа)

те да видиш ти. парите носи писов от софиа заедно с кучката и камбитов. на 10 май вечер се почват. взимайте народе и гласувайте за НФСБ:-))


02 Май 2013 17:15 | давитков-яйцето
Оценка:
30
 (
46
 гласа)

аз вече един лев нема да дам. измукаха ме на предишните избори. тоя уж приятел ми се пише савеклиев, а ме накара сума пара да давам за герб. ааааа тая година не.


02 Май 2013 17:46 | Уй на Баба айдуците...
Оценка:
25
 (
49
 гласа)

Как можа "доволния народ" от "благодарност" да изгони "най-честното Правителство-ГЕРБ"? Имате воля да доизглозгате "кокала", а това се нарича Престъпна Безочливост! Нима не се вижда в Кюстендил и Дупница коя партия пазарува Яко Цигански гласове ?
Дайте примери, а не ни поднасяйте лъжи за алиби и съчуствие. Затвор-и то доживотен
И тоя празник Идва ! Е малко ли Ви е Призива на Народа-ДОЛУ ГЕРБ !!! Мафия !!


02 Май 2013 17:49 | Благоевградчанин
Оценка:
26
 (
58
 гласа)

БОКЛУЦИТЕ УБИЙЦИ ОТ ГЕРБ СЕ СТРАХУВАТ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ -КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ! ЦЯЛ СВЯТ НЕ САВО В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ЗНАЯТ, ЧЕ ГЕРБ СА НАРКОТРАФИКАНТИ, КРАТЦИ И УБИЙЦИ -БУДА И ЦВЕТАНОВ СА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ! ДРУГАРИ КОМЕУНИСТИ ОТ ГЕРБ ПО ДОБРЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ И САМИ СИ ИДЕТЕ В ЗАТВОРА !!


02 Май 2013 17:50 | Адриан Анус
Оценка:
31
 (
57
 гласа)

Много и върви на листата на ГъРБ в Благоевград с водачи - отначало туриха Миро Найденов-далаверата, а той горкия го емна Прокуратурата. После туриха Цвъки-шесте апартамента, и той стана клиент на Прокуратурата. Да внимава Савеклиева, че тя е следващата барабар с тъпото Данчо Окото, Мистрията и сие прости боклуци и бандити!


02 Май 2013 18:08 | за г-н Георги Баханов !!
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

къде се криеш ! защо продължават да се криеш !
Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!!
Баханов размърдай се направи нещо - предизвикай проверки !! с заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти !


02 Май 2013 18:09 | внимавайте:
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

ББ:политиците да си мерят приказките, защото след 12 май ще дойдат да си говорят с мен
Изречени само часове след телевизионната изповед на “беззащитния” Найденов, с която започна показната разправа между главатарите на клана ГЕРБ, тези думи са закана за разплата. Първо със своите, после с чуждите. Макар че голяма разлика между едните и другите за Борисов няма.


02 Май 2013 18:39 | Баба Тонка
Оценка:
-18
 (
64
 гласа)

само комунисти в тоя сайт. Ще ви видим на 12 май пак ще се криете като мишоци, нее като насрани мишоци. Добре, че младите не искат БСП и ДПС иначе горко ни, ако оставим старите помияри да гласуват. Долу бсп, долу дпс.


02 Май 2013 18:53 | до 007
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

Забрави да споменеш ВЛ. Елезов, Р. Тасков, Агромах, Винпром Логодаж, Лейдиан и още много други...


02 Май 2013 18:54 | бабата и пяната
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

страх ги е от честни избори, от паралелни преброявания, от разкрития,
затова, "баба Тонка" се гърчи и мята, пяната на гнева се смесва с лигите по изчезващи облаги... и да не си губим времето и вярата.
Има достойни българи, да ги подкрепим- образовани и доказани.


02 Май 2013 19:41 | Избирател
Оценка:
24
 (
40
 гласа)

Г-да от ГЕРБ
Всички знаем кои са вашите брокери дори и в най-малкото село като нашето. Знаем и сумите, които обещавате в зависимост от броя на осигуренит е гласове. Знаем и колко струва един ваш глас - 50 лева, дърва или от каквото имат нужда хората. Поне замълчете и не се излагайте, че не омръзна да ви слушаме. До сега от друга политическа партия не са ми предлагали пари, но от вашата и до мен стигнаха.


02 Май 2013 19:48 | Наско
Оценка:
-18
 (
40
 гласа)

ГЕРБ не са китка за мирисане но са направили доста повече от предишните, дори и най-много раздадени евро пари, докато в предишните правитлества небеше точно така. Като знаете кои от къде идва И КАКВИ ГИ ВЪРШИ кажете Вие за кого да се гласува. Добре знаете че всяка една водеща партия си има собствена друга като например. ГЕРБ-РЗС. ДПС-АТАКА и т. н. За кого да се гласува. Костов да върне БИГ босовете в БГ, БСП-да ръбате като мангали а пенсионерите да стачкуват, Меглена Кунева--по тъп збирщаин от индивиди не съм видял.
Аз лично нямам никъкво желание за гласуване.


02 Май 2013 19:54 | До Наско
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Ами големите партии разчитат на точно такива като Вас. Да не гласуват хората, които не са доволни от тях. Да гласуват само твърдите им поддръжници.
Ако искаме промяна, трябва да излезем и гласуваме и то за партия, която е близка до нашите виждания, и която има шанс да мине 4%-та бариера. По този начин ще им развалим сметките за "рахатлък" още години.


02 Май 2013 19:58 | анонимен
Оценка:
23
 (
35
 гласа)

Престъпна наглост! Кого предупреждавате нещастници от Герб. На низост сте способни само вие и подръжниците ви, толкова нискочели и тъпи, колкото сте и вие. Щели сте да победите на изборите, а после... Можете ли изобщо да си представите какво ще правите после. Цветанов твърдеше, че е победил организораната престъпност. На куково лято. Чухте ли резултатите, изнесени от САЩ. В България има корупция по високите етажи в непредвидими размери, цари престъпност, от която страдат обикновените хора и т. н. Явно имате воля да продължите да крадете и да всявате страх. Само решетки могат да ви спрат, ха дано!!!


02 Май 2013 20:05 | Наско
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

ТО тва ясно че стискат палци колко се може по малко да ходят да гласуват. Идеята ми е, че всички са ми ясни що за стока са и какво ще направят. 100000% съм сигурен че БСП ако спечели парите от еврофондовете който ГЕРБ е договорил ще исчезнат, заощото са е докарали до там че заеми са теглели да продлжът кампанията си а техните си мангизи не се знае по кои банки висят, иначе Орешарски е перфектния кандидат за тази партия. Янето обиколи всички:Октоподи, Буда и къде ли не искаше да се навре. Волен тои 20 човека неможе да командва та камоли една дърважа.
Даите пример за кого да се гласува като картинката е ясна доста преди изборите.


02 Май 2013 20:09 | велик
Оценка:
30
 (
38
 гласа)

Кои сте бие, че да предупрещавате. Гответе се за раирани костюмчета, не ве е срам демагози.


02 Май 2013 20:20 | До велик
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

До сега да си видял политик в затвора. Щот аз не съм.
Иначе големи мафиоти които уж са в затвора са навън всеки петък и събота та ти си направи сметка политик дали ще влезне в затвора


02 Май 2013 20:30 | 1233
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

ВСИЧКИ СТЕ МНОГО ЗАБАВНИ И УСПЯХТЕ ДА МЕ РАЗСМЕЕТЕ, НО СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВ ЧЕ ОТ ДОТУК ПРОЧЕТЕНОТО И ЧУТОТО В ПРОСТРАНСТВОТО КЪМ МОМЕНТА ГЕРБ /партията на малоумните/ ЩЕ ИМА 10% гласове и само от хората назначени от тях по държавните институций, страх, страх да не си загубят работата, но стига вече БОГОВЕ които да контролират живота ни


02 Май 2013 20:30 | Гражданка
Оценка:
-20
 (
46
 гласа)

ЗМЯТА НАЙ-МНОГО СЪСКА КОГАТО УМИРА. СЪСКАЙТЕ МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТЧЕТА. НА 12 ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕМ ИГРАТА.


02 Май 2013 20:50 | баба ти
Оценка:
-12
 (
36
 гласа)

малоумните гласуват за БСП


02 Май 2013 20:52 | Клекалото!
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

боко-слънцето клекало или чиния има в таолетната - защо още не е споделил желаещия да стане ""пидал""


02 Май 2013 20:55 | Сулю
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Къде ви изчезна водача на листата. Да не го вече прибраха на топло? Скоро всичките ще си платите за направените от вас золуми и съсипани човешки съдби?


02 Май 2013 20:58 | ДО гражданка
Оценка:
18
 (
34
 гласа)

НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ, НАРОДА ВИ МРАЗИ, ГЛАДУВА И МИЗЕРУВА И ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СТЕ НА ХОД, ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ВИЕ, УМИРАТЕ БАВНО НО СИГУРНО НА 12, 05


02 Май 2013 21:01 | 07
Оценка:
-13
 (
37
 гласа)

Костадинов, спри се бе, човек! Стига си ревал! Пак ще загубите и това е! Балабанчетата с червените лаптопчета няма да ти спечелят изборите! Примири се и толкоз!


02 Май 2013 21:11 | ванеса
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

Абе зомбирани ГЕРБЕРИ, какво още трябвада видите зада повярвате? Обвиняемият Мирослав Найденов, обвиняемият Цветан Цветанов, обвиняемият..... познайте от пръв път кой ще е следващият???? И после какво правите? Вкопчилите сте се в разни синекурни длъжности и службички и се насирате от страх да не ги загубите и затова тичате и вряскате навсякъде на висок глас. Само че това е гласа на страха, на простащината, на елементарщината, каквито сте всички вие от слънцето ви Борисов, до последния герберски индианец.


02 Май 2013 21:14 | до емо
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Костадинов, тарикат мъж не писка! Отчая си и спонсорите. Вече чуват шума на клозетното казанче, което отнася паричките им.


02 Май 2013 21:54 | гербер
Оценка:
-19
 (
25
 гласа)

калинката ке ве оправи сичките дека пишете срещу герб


02 Май 2013 21:58 | До 07
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Ами всъщност, не само привържениците на БСП са омерзени от ГЕРБ. На всички ни писна от мутренски изпълнения. На всички ни писна да сме следени, подслушвани и докладвяни.
Забелязвам, че доскоро режещия лентички, сега раздава атографи :))))) И продължва да ръси бисерил


02 Май 2013 22:03 | въшка
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

моля пояснете коя е калинката


02 Май 2013 22:09 | читател
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Живея в един от големите градове. Вчера, прибирайки се към дома си минах край кварталния клуб на ГЕРБ. Всъщото време от микробус, паркирал до клуба няколко охранени дебеловрати активисти на същата партия сваляха плакати с лика на техния кумир. Само вида на тези момчета ме смрази. Нима такива ще продължават да ни диктуват и за в бъдеще правилата. Призовавам всички свестни хора, милеещи за децата си, за държавата си да застанат пред урните само със съвестта си.


02 Май 2013 22:23 | ISTOV
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

Мислещите хора няма да гласуват ГЕРБ


02 Май 2013 22:28 | 25
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Вие от герб и срам нямате. Добре, че народа виразбра що за стока сте. Никога повече тези мутри и престъпници в управлението.


02 Май 2013 22:49 | до читател
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Маце, спри се, бе! Цял роман ще напишеш, само и само да си отработиш червеното лаптопче. Дурчов обеща, че ще ви ги подари до другите избори, за да има на какво да пищите и за следващата ви загуба.


02 Май 2013 22:54 | до емо
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

БСП призовава ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ


02 Май 2013 23:10 | не става
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

при ГЕРБ се получава електорален срив. Особено ако медиите, противниците им и наблюдателите парират начините за фалшифициране на изборни протоколи и за масово купуване на гласове, планирани от Цветан Цветанов.
Затова герб заплашва


02 Май 2013 23:12 | честни
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Хората искат ярки личности. Това е безспорно. Но искат и по-честни политици. Масовият човек няма илюзия, че в света на парите политиците нямат лични интереси. Но искат да има ред и спазван закон, да се уважава интересът и на държавата, да не се безобразничи публично и краде безнаказано, да има грижа за обикновените семейства, за работещите хора, за образованите младежи, да има милост към държавната собственост и българските природни богатства.


02 Май 2013 23:16 | крупник
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

КОВАДИС ДОМИНЕ- СЛЕЗИ ДА СИ ЗБЕРЕ6 ВЕРЕСИИТЕ, 24 ГОДИНИ НОГО СА СЕ СЪБРАЛИ


03 Май 2013 00:46 | до не става
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

А когато си деляхте с ДПС гласовете, ставаше! Когато подменяхте цели протоколи, ставаше! Когато не стъпвахте в смесените райони за да не засегнете интересите на Доган, ставаше! Когато се зъбехте на Кобурга, а после се прегърнахте, ставаше! Сега искате да хвърлите България в ада, за да ви стане отново играта, а тя е пробиване на Борда и нова икономическа катастрофа, измет червена!


03 Май 2013 02:43 | Йорго
Оценка:
-13
 (
25
 гласа)

Никога повече комунизъм. само Бойко може да ни спаси. Какво купуване? ГЕРБ има 200 000 члена в цялата страна. Не му трябват на Бойко циганските гласове


03 Май 2013 04:38 | XviD
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

ГРОБ, БКП, гейЗС . ДюнерПС, Седерастите, България на Селяните !!!

Нека гласуването да започне сега !!


03 Май 2013 05:18 | ?!
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Благодарим ви герб за предупреждението. И сами се досещахме. Нали виждаме какви ги вършите и кой е с вас. Крадеца вика :, Дръжте крадеца"


03 Май 2013 07:14 | ХИ ХИ
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

НЕзнам що плюете толко ГЕРБ като е партията която е направила най-много пътища детски градинирусвоени средства за спортни площадки и земеделиеле .Тук в Мюсолманския раион 90% ще гласуват за ГЕРП а не за ДПС защото и тез селяни разбраха че ДПС не мисли за тях колко ГЕРБ а ВИИ кога ще разберете че в ГЕРБ ни е надеждата. Преди колко от партийте са давали партийни пари за човешкото благо абеее нема кво да Ви обяснявам
Аз лично няма да гласувам и не съм член на нито една партиял


03 Май 2013 07:26 | ДО ББ И ЦЦ
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

НЕ СЕ ЯДОСВАИТЕ, НАРОДО Е ГЛАДЕН. ЧЕ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ АКО МУ ДАВАТ, И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА КОИТО СИ ИСКА. И АЗ БИХ НАПРАВИЛА ТАКА, НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНА КАК НА ЕДНИ ВИНАГИ ИМ СЕ ПЛАЩА АНАДРУГИ НЕ ДАВАТ


03 Май 2013 07:39 | Ало БУДА
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Хей гербери, вие за баламурници ли не вземате? Та вие се оляхте и насрахте, ликведирахте държавата и народа, да ви няма!


03 Май 2013 07:43 | 5 c
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

господа гербаджии това вашето е наглост и безо4ие пред Блгария и Народа искан дави попитам ако аз работя в вашта фирма и ме хванете да ви крада ио какво бихте направили . Сответно штеме изгоните и аз след няколко дни доида отново да трся работа отново при вас това ве4е е наглост и безо4ие . Та и господата от герб заедно с бате Б бяха изгонени от Власта и ето ги отново се натискат за Кокала или за Власта Господа ве4е ви видяхме некадрното управление Народа неиска само Магистрали а има поголяма нужда от Храна Електри4ество и Работа сшто така и от ефъини Горива


03 Май 2013 08:19 | демокрация
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

С демократично средство- избори- да се свали полицейската тирания.
Всичко за което крещят влиза в подставените им фирми. 94035


03 Май 2013 08:27 | ето
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Трима от четиримата обвиняеми за скандала с незаконното подслушване шефове на спецдирекцията „Оперативно-технически операции“ (СДОТО-МВР) са признали пред разследващите, че са използвали мобилните станции за незаконно подслушване с устно разпореждане на вътрешния министър Цветан Цветанов, съобщи „Преса“. Това прави Цветанов главен подбудител на незаконното подслушване. Прокуратурата обаче не може да му повдигне обвинение, защото той не се отказва от предизборния си имунитет.
Когато избухна скандалът, бившият министър прехвръли отговорността изцяло на своите подчинение.


03 Май 2013 08:54 | още от
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

От показанията на бившите му подчинени става ясно, че той им е нареждал незаконното слухтене, с което става съучастник в престъплението. В този случай наказанието е като за извършеното от полицаите престъпление – от 1 до 8 години лишаване от свобода...
Притиснати от разследващите по време на разпитите, трима от тях са разказали подробности за използването на мобилните станции за подслушване, известни още и като кетчъри.


03 Май 2013 09:39 | Ами сега!
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Трима шефове на СДОТО: Цветан Цветанов лично ни нареди да подслушваме!


03 Май 2013 09:40 | Ето сега!
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Трима от четиримата обвиняеми за скандала с незаконното подслушване шефове на спецдирекцията „Оперативно-технически операции“ (СДОТО-МВР) са признали пред разследващите, че са използвали мобилните станции за незаконно подслушване с устно разпореждане на вътрешния министър Цветан Цветанов, твърди в. "Преса". Това прави зам. -председателя на ГЕРБ главен подбудител на незаконното подслушване. Прокуратурата обаче не може да му повдигне обвинение, защото той не се отказва от предизборния си имунитет.


03 Май 2013 10:01 | НЕ ПОЛИТИЗИРАН
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ГОСПОДА ОТ ГЕРБ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ПИСМА ДО ДЕЦАТА НИ В ПОЩИТЕ НА ХОРАТА. ТОВА Е СРАМ И АБСУРД. И ОТ КЪДЕ ВИЕ РАЗПОЛАГАТЕ С ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ДЕЦАТА НИ.


03 Май 2013 10:02 | анна
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Компроматната война, която се води срещу ГЕРБ не строи магистрали, пътища, детски градини и социални заведения, не отваря нови работни места. Компроматната война, която се води срещу ГЕРБ говори единствено и само за безсилието на хора, които отново искат да се разпореждат в България като в неприятелска държава!


03 Май 2013 10:05 | кирил
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

ГЕРБ нямат нужда да купуват гласове, виж това не може да се каже за останлите партии. ГЕРБ не слизат на толкова ниско ниво с подобна компроматна война. Те говорят за стратегията си, а не гледат в чуждата паничка. Това е достатъчно показателно кой какъв е


03 Май 2013 10:08 | Антон Миленков
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Интересно, май нема един да си е писал името от "коментарниците"? Оти така....?


03 Май 2013 10:39 | ***
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Герб трябва да победят на тези избори, защото те, поне, мислят за децата на България!!


03 Май 2013 10:45 | Зрител
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Господа от ГЕРБ, само ще ви кажа че през тези години се нагледахме на толкова партий, които според самите тях са почти винаги с многоброини членове... Дотам че е имало случаи когато за дадена партия не е гласувал дори и САМИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ за нея... Или сте го забравили... Има ли нещо повече да се повтаря в ефира от " Купуването и продаването на гласове е престъпление... " Значи ИМА такова нещо... Е, защо тогава не го премахнахте, а сега с това непрекъснато повтаряне до втръсване - вие господа го УЗАКОНЯВАТЕ... Няма значение, коя партия го прави, но вие го премахнете, но не с думи а с дела и ефективно действие... На мен ако някой ми каже че съм магаре, втори път ми обърка името и ми каже- Марко, ще взема да си сложа накрая САМАР...


03 Май 2013 10:59 | ФЕН
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Червените пак изпаднаха в бяс. Властта им се изплъзва отново. Даже и червените куфарчета се спасяват от тях. Станишев пак ще трябва да дава обяснения пред Москва, а с европейската му кариера е свършено. Колкото и да се напъват старите ченгета, мачът е свирен, а ти Костадинов мисли как ще продължиш живота си тук и прибери лекетата си, преди да е станало късно! Който сее вятър, жъне бури!


03 Май 2013 12:15 | Сотир
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Разследвайте Данчо окото как краде европейски пари от програма Аз мога-без да провежда обучение. Относно ГРОБ никой не им вярва-съсипаха хората. МАФИЯ-ИПОН


03 Май 2013 14:16 | санитар
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Трябваше им такъв малоумник като Емо. Нинова поне имаше топки. Жалка картинка. От лекета толкова!


03 Май 2013 14:23 | ленин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

този път ние от истинското БСП ще пасуваме. Станишев да си носи отговорността.


03 Май 2013 14:33 | до ленин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Е, разгеле, усатихте се най накрая


03 Май 2013 14:36 | цирк герб
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Пръв на новото шосе се появи Цветан Цветанов, който през деня обиколи половината от десетте общини в областта. Към 18 часа на строежа пристигна и Бойко Борисов с Лиляна Павлова. Чакаха ги стотина души местни партийни активисти, общински съветници, кандидати за депутати и бивши народни представители, чиновници от строителната фирма, „маркирани“ с жълти шапки и много репортери. С тях Борисов отказа да говори.


03 Май 2013 14:48 | да не повтаряме
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Кой избра мутрите? Да не би да ги докараха на власт хора от планетата Сатурн? Затова нашият укор към властта е пряк. Но косвено трябва да бъде отправен и към така наречения електорат, който с такова единодушие и над 60% избирателна активност, преди 4 години се произнесе, че трябва да управляват такива „мъдреци”, „интелектуалци”, „бранители на националните интереси” и „отрицатели на корупцията”.


03 Май 2013 17:38 | как ли:
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бившият полицейски шеф на Стара Загора ген. Тончо Михайлов разказа пред TV7, че заповедите за подслушване били давани на хвърчащи листчета, за да не се установи кой ги е издал. Той обаче уверява, че за тази дейност също има доказателства и факти. Друга практиката била под разрешен от съда за подслушване телефон да се добавят нови, и нови телефони. Според бившия полицейски шеф, ако в разследванията като доказателства се използват само 3% от записаните разговори, то другите 97% имат друго предназначение - за създаване на интриги и изнудване на бизнесмени или неудобни за властта хора.


03 Май 2013 18:47 | 777
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

съсипахте ни живота, за какво предупреждавате, и кого, мърши със мършите.


03 Май 2013 19:47 | затвора е близо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Две неща са абсолютно ясни и не подлежат на никакво съмнение:
1. ГРОБ е престъпна групировка, а не дясна партия и
2. НИКОЙ не бива да гласува за ГРОБ, защото става съучастник на престъпниците!


03 Май 2013 21:32 | читател
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Господине, никога не съм бил привърженик на комунизма, защото това е един казармен строй, но миналата година на гърба си изпитах какво е това чудо наречено ГЕРБ. По жестокост комунизма е цвете пред него. Затова с чиста съвест казвам ХОРА БДЕТЕ


04 Май 2013 02:45 | www
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Забравете пристрастията, сложете си ръката на сърцето и кажете кой от съвременните политици е копие на Лаврентий Берия.


04 Май 2013 09:42 | До драскачите
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Комунизма е осъден от обществото и затова България избра демокрацията ! Но никой не си е представял, че най долната, най уродливата част от комунистите ще се възпроизведат отново в злокобното пожарникарска клика ГЕРБ!!! Хора, бдете азе шайка крадци са наркотрафиканти, убийци, затворници и всякъкви уроди обединени единствено от целта да грабят, убиват и да сеят смърт и страх сред народа ! народе, вижте кой са в ГЕРБ ! все извратени, недоказали се изроди от най долната прислойка на обществото ! Те, не случайно превърнаха простотията в държавна политика !Нима вие не виждате, че убийци като Буда и боклука Цветановса начело ! нима не виждате, че най простия човек в окръга Мистрията е областен ! нима не виждате, че проста касиерка, неграмотен тракторист и окото са в челото на листата им Нито единглас за убийците и извратените от ГЕРБ!!!


04 Май 2013 11:42 | аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

www написа:Забравете пристрастията, сложете си ръката на сърцето и кажете кой от съвременните политици е копие на Лаврентий Берия.


Верен отговор - СЪрГей




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар