Георги Андонов: По време на управлението на ГЕРБ в общинската инфраструктура на Гоце Делчев са влезли 26 млн. лв.

25 април 2013 20:28   32 коментара   13608 прочита


”26 милиона лева са влезли в общинска инфраструктура на Гоце Делчев по време на управлението на ГЕРБ. Това заяви на кандидатът за депутат от Гоце Делчев Георги Андонов на провелия се снощи предизборен концерт. Пред пълен площад втората в листата и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева представи отборът на ГЕРБ пред жителите на Неврокопско.

”Искам да ви кажа, че се чувствам горд и благодарен на правителството на ГЕРБ, на това което направи за нашия град. Всички вие трябва да сте горди за това, което направихме, защото това е заслуга на вас - хората, които подкрепиха ГЕРБ и хората, които повярваха на нас,” каза още Георги Андонов. Той подчерта, че спасяването на тютюнопроизводството, което е главен поминък за жителите от региона, е една от основните заслуги на правителството на ГЕРБ. Местните хора признаха, че единствено по време на управлението на ГЕРБ са получавали достойно заплащане за своя труд. „2009 година хората от една политическа партия, която делеше баници и се облизваше за обръчи от фирми, казваше че тютюнопроизводството е загърбено, няма алтернатива. Това което направих аз с колегите от парламентарната група на ГЕРБ за тези 4 години, е да изведем тютюнопроизводството, като един от водещите отрасли в земеделието и хората да получават това, което заслужават”, категоричен бе Андонов.

”Имаме волята да продължим финансовата стабилност на държавата, да съживим икономиката, да влеем още 32 млрд. лв. в инфраструктурата, образованието, здравеопазването”, каза пред жителите на общината Даниела Савеклиева и ги призова на 12 май да дадат своя глас за ГЕРБ.


Още за: новини   ГЕРБ   управление   Още от: Политика

Принтирай статия
32 коментара
25 Април 2013 20:38 | Zapoznat
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Герберите за Цветница са като увяхнали мушката


25 Април 2013 21:30 | ловча
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Това момче изобщо дали си вярва? Докарал бил 26милиона. Докара 260платени циганина на митинга да вдигат гюрултия и това му беше цялата полза от пропилените 50 000лева за мероприятието.


25 Април 2013 21:42 | горски
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

скрии се бе мухльооооо..


25 Април 2013 22:02 | ДОНИ
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

ТРАКТОРИСТЕ, НАПРАВИ МИТИНГ В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА, ТАМ С КЕБАПЧЕТА ЩЕ ИМАШ ПОВЕЧЕ ХОРА, А ЧУРКОВЦИ МОГАТ ДА ДОВЕДАТ И ОВЦЕТЕ !!! НА 12МАЙ КЪДЕ ДА ТИ ЧЕСТИТИМ РАЗГРОМА, НЕНОРМАЛНИК СЕЛСКИ !!!СЛЕД 12 СИ НОН ГРАТА НЕ В С. ЛОВЧА, А В ОКРЪГА !!


25 Април 2013 23:26 | Простак
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Обичам това момче!!! ...Защото е прост като мене! Приличаме си! И аз въртя търговийка с дърва за огрев, ама за сега отпускат само на него! ..И аз имам мерак да ми сеят камара декари, ама за сега ги сеят само на него... Все чакам да дойде и моя ред - нали и аз съм от ГЕРБ!?... Гошка, гошка - ловчанска кокошка,
Ти мойто момче си пълен идиот! Та нали ти си скъса газъ да спреш парите на Москов преди изборите за да го злепоставиш бе тъпанар нещастен!!!????...
Ти и такива като тебе разказахте играта на ГЕРБ в града!


26 Април 2013 07:40 | ИНФОРМИРАН
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

-н Андонов-"АГРОНОМ", кликата около теб и онова недоразумение Сабахлъков спрете да се упражнявате на тема ТЮТЮН. Тези хора са търпеливи, но не чак толкова. Какво ще се случи когато разберат какво сте замислили с премиите, ако спечелите изборите? И какъв БОРД им готвите за да ЛАПАТЕ пак на техен гръб? А те ще разберат много скоро, че с политиката която водиш си понесъл кръста пред тях.... Защо не обясните на тези хора, че всички пари, които се получават в този сектор са договорени още преди приемането на Б-я в ЕС и сега се изпълнява това. Ама тогава с какво ще се хвалиш? Тютнът бил водещ отрасъл - като е така защо не отглеждаш тютюн? Хем ще си водещ, хем богат. Но ГЛАВНИЯТ АГРОНОМ защитава хората и няма как да се случи да имаш думата отново. В Природата няма празно пространство, там всичко е в срог ред.


26 Април 2013 07:42 | айде
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

айде, барабар с ддедото, бабата и злото


26 Април 2013 08:45 | увехнал гербер
Оценка:
9
 (
13
 гласа)


Ти лично направи постановка на Миро Найденов, за да го извадиш от листата на ГЕРБ за областта за да се наредиш на избираемо място, вчера той закова последният пирон в ковчега на ГЕРБ.


26 Април 2013 08:55 | ааа
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Абе пич вярваш ли си на глупостите, които говориш?!?!?!
Я сега кажи преди местните избори кой спря парите за големият проект на Москов? А?
Да ти кажа - ТИ!
-Защо?
-Защото не спечели твоята фирма търга за изпълнение.
Втори въпрос:
-Кой кърпи пътя Гоце Делчев - Добринище?
Изрязахте здравият асфалт, наклепахте един друг в сняг и дъжд и сега си имаме правилно изрязани дупки.
И тия 26 млн в тия дупки ли отидоха?
Отишли са в джобовете ви!
Големи фокусници сте - с едната ръка давате, с другата си ги прибирате обратно.
Колко сте тъпи, дваж повече сте нагли.
Лошото (за вас), е че мислите хората за тъпи. Дали е така ще видим на 12 май.


26 Април 2013 09:08 | йес
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

"Мръсното, гадното... " за да измести найденов- категорично е така.

От тоя не става законотворец, а пионка в схемата



26 Април 2013 09:43 | отново
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

"В телефонен разговор с Катя Кардашева с нея през вчерашния ден стана ясно, че ГЕРБ, и по-специално депутатът от Гоце Делчев Георги Андонов, са й поставили ултиматум, че ако не напусне Движение България на гражданите публично, ще я изхвърлят от наследствената й къща, в която живее и майка й, жена с два инфаркта"


26 Април 2013 09:48 | Уж не познат
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Комунистическите лекенца в Гоцето явно много ги боли, ама както ги боли така и ги сърби, ще ги посърбим, да не се притесняват .По отношение на краваря и говедаря, абе комунистчета, ако не беше 9 ти септември, още щеше да сте си на село и за сол пари неможехте да искарате защото сте мързеливи и завистливи, а не защото сте селяни, нямям нищо против селяните но хората се делят на лоши и добри, на мързеливи и работливи, на можещи и не можещи


26 Април 2013 09:55 | гледам и не вярвам
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Егати митинга-тракторист, балама, много циганета, турчин и помакиня за цвят.


26 Април 2013 09:58 | истинска
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

КОГА, НАИ ...ПОСЛЕ ЩЕ ДОИДЕ 12 МАИ, И ДА МИРЯСАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ,


26 Април 2013 10:31 | не и не
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

не съм левица, не съм десница но знам кой кой е?!!
Този водач на листа, този кандидат- ужас! не заслужават и един глас


26 Април 2013 10:44 | ? е
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

"въпросът е: "Или Цветанов или България". И аз очаквам този човек да бъде справедливо наказан за престъпленията, които е извършил" - цитат от преса


26 Април 2013 11:52 | ново - ало-ало
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

.....От записите се чуват гласовете на Борисов, както и тези на градския прокурор на София Николай Кокинов и бившия министър на земеделието Мирослав Найденов...
Записът засяга и делото на Мирослав Найденов, чиито думи подкрепят тезата, че проблемът му в ГЕРБ не е с Бойко Борисов, а лично с Цветан Цветанов....


26 Април 2013 12:09 | ало...
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

"Ако мислите, че след 20. 02. 2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работя там и върша каквото ми наредят началниците. А те вършат каквото им нареди Цветанов. В този мейл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване, в който аз участвах. Защо пиша това? Защото днес 25. 04. 2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така! "


26 Април 2013 12:52 | ехо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Конфликтът между Цветанов и Найденов е от поне две години. Зам. -председателят на ГЕРБ не можел да се примири, че Бойко Борисов е допуснал Найденов толкова близко до себе си и поискал да го съсипе.
Найденов усетил това, оплакал се няколко пъти на тогавашния премиер, но той не му обърнал никакво внимание. Ден преди ГЕРБ да обяви предизборните си листи, Цветанов направил всичко възможно, за да активира делото срещу Найденов.
Така бившия земеделски министър бе принуден да се откаже от намерението си да стане народен представител и да излезе от политиката.


26 Април 2013 16:21 | 22
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

леле колко мангали


26 Април 2013 16:25 | ,,,,,,,,,,,,,,,,
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Измамник!
Нали вкарваш много пари, защо брат ти остави работниците от денонощният магазин в Гоце Делчев без заплати.


26 Април 2013 17:19 | истина Ви казвам
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Николай Кокинов подаде оставка от длъжността Софийски градски прокурор. Оставката е подадена чрез Главния прокурор до ВСС.

кам го ц


26 Април 2013 17:55 | ДО ОТНОВО
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

абе мръсен злобар и помияр, защо не се скриеш в дън земя и там да си лижеш мръсния насран задник. Колко души смениха цвят боя и партии, та само си чешиш езика с Кардашева? Нито си и на нивото, нито на нищото. Явно си мухъл и половина, и за това продължаваш да бълваш помия. Да, браво на нея, защото усети, че ти пишештия, си един мръсен долен интригант, и се отдръпна. Мъчно е знам, но още по-мъчно ще е на 12 май. И ако гледаше мили ми както си се кръстил ""ОТНОВО"" прякото предаване на ТВ7от БЛ-град, ще разбереш какъв водач на листата на Кунева иде реч. Два пъти и повече го поканиха да говори, той каза че няма какво да каже. Извиняваше се като ученичка. Тогава за този ли да тичаме и гласуваме, който сега не знае да каже една дума, а ако отиде в парламента сигурно ще замлъкне за винаги. ААА мерси, браво на нея, тя ги е видяла нещата, и няма да се хаби напразно я, а ти като си толкова отворен, дръж си за тях, твоето разбиране си е твое, така че, колкото и каквото да пишеш, аз я поздравявам


26 Април 2013 18:04 | цирката тече, тече отнася
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Цирк ГРЕБ набира обороти...
Наистина ми е жал за PR-ите им. То бива, то може, ма такава гнъс, такава смрад, такава леш да разриваш и да претворяваш в бяло (или поне в светло сиво) - това направо им трябват магьосници... горките хора, провала ще е грандиозен.


26 Април 2013 18:17 | срам
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Герберските гнусотии и самозабравяне са били едно постоянно извратено празненство. Кой знае как са наричали обикновените хора, които изнемогваха и се самоубиваха. И как са поругавали история, събития, личности. Толкова ме е срам, че такива същества са ни управлявали!


26 Април 2013 18:25 | ДАВАМ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ДАВАМ НАГРАДА, НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЕ УПРАВЛЕНИЕ ДО СЕГА НЕ Е СКАПАНО, ДОЛНО, МРЪСНО. ЗАЩО НИ ВЪРТЯТ В ЕДИН КРЪГ, И НЕ МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТТАМ ЗА ДА ТРЪГНЕМ НАНЯКЪДЕ? ТАКА Е, ЗАЩОТО ПРЕДИ ОЩЕ ДА СА ВЛЕЗНАЛИ ЗА ТЯХ Е ИСКАНА ЦЕНА. И ПОСЛЕ НАРОДА ЧАКА НЯКОЙ ДА РАБОТИ ЗА ТЯХ. ДА, АМА НЕ, ТЕ СИ НАВАКСВАТ ТОВА КОЕТО СА ДАЛИ, НО ВЪВ ПЪТИ ПОВЕЧЕ.


26 Април 2013 18:33 | тримата ....умници
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Б. Б. : Те всички лекета са умни. И аз вече почвам да викам, че съм леке, за да ме вземат, че съм интелигентен. Ти, ако не се дупиш... (смях в стаята). Кольо Филчев, той ми разказва цялата (история), той нали е като CD - като му щракнеш копче, почва да разказва с години, с дати, толкова бистра мисъл има...
: четеш и не вярваш на очите си!!!


26 Април 2013 22:51 | до
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

тримата ....умници написа:Б. Б. : Те всички лекета са умни. И аз вече почвам да викам, че съм леке, за да ме вземат, че съм интелигентен. Ти, ако не се дупиш... (смях в стаята). Кольо Филчев, той ми разказва цялата (история), той нали е като CD - като му щракнеш копче, почва да разказва с години, с дати, толкова бистра мисъл има...
: четеш и не вярваш на очите си!!!

И какво тук виждате като шокиращо? Някой си говори на някого... Не го казва публично и не смята че някой ще го разпространява!
Защо толкова хората се правят на впечатлени?! ...Вие например слушате ли се как и какво говорите с приятели? ...ако ви изкарат на запис трябва ли аз да се дтрещявам от това че говорите на жаргон?
Защо никой не пита кой и защо е записвал всичко това? ..Е това е грозното!


26 Април 2013 23:46 | XviD
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ейййй ПРОСТ НАРОДЕ.
Нали преди 5-6 години бяха БСП със Серго бе, като ви е било толкова
добре, що не ги преизбрахте ?
Много ли пари имахте тогава ?
Гласувайте за партия ДТЕБ или ВГЗ


26 Април 2013 23:55 | XviD
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На тези които пишат за хората които се самозапалват, ще кажа -
12900 са умрелите от тероризъм от 11 септември 2001 до сега.
Горе долу толкова са умрели и от фастъчена алергия.
Ама никой не пише за фастъчената алергия нали.
И преди ГЕРБ са горели хора просто никой не е нареждал да се показва масово по медиите
Айде със здраве.....


27 Април 2013 12:52 | Подло
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Подло, много подло от страна на журналистите. От любопитство отидох да видя митинга, и сега установявам, че някой е снимал избирателно само цигани които са били там. Аз не видях толкова, напротив, имаше много хора и то истински подържници на ГЕРБ, но явно както винаги журналистите си търсят интригата.


27 Април 2013 16:46 | 123456
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

къде си наташке видя ли се със шефа дано този път ти измислят някоя службица вече ако победят твоите лидери




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар