Десетки младежи от Гоце Делчев се включиха в предизборна дискусия с кандидат-депутати от ГЕРБ

04 май 2013 17:09   8 коментара   18729 прочита


Десетки младежи от Гоце Делчев и региона се включиха в предизборна дискусия с кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ-Благоевград. Форумът откри депутатът от 41-вото Народно събрание и общински координатор на ГЕРБ – Гоце Делчев Георги Андонов. В приветствието си към младежите той изтъкна, че в тези съдбоносни за страната времена гражданската позиция на младите хора е от изключително значение. „Младите трябва да покажат, че не са просто зрители на случващото се в страната и вярвам, че няма да останат безучастни на 12 май“, каза още Андонов.

Той сподели, че ГЕРБ върна доверието на европейските партньори на страната и увеличи десетки пъти усвояването на европейски средства. Сред кандидат-депутатите бяха и Андрей Новаков, Венцислав Хросинков, Александър Равначки и Радослав Стойнев. В краткото си приветствие Новаков обобщи, че през изминалите три години и половина студентите в България вече могат да получават европейски стипендии и награди, могат да получат гарантиран от държавата студентски кредит, както и да се възползват от международните образователни програми като Еразмус и Темпус.

„Скоро България ще бъде онази държава, която ние ще трябва да управляваме, ние ще живеем в нея, ще създаваме семейства и ще се развиваме. Не можем да си позволим в този момент, в който се определят съдбоносни за страната ни политики, ние да стоим настрана и да бъдем просто очевидци. Ние трябва активно да участваме като хора, които избираме или биваме избирани, но във всеки случай трябва да имаме активна роля в политическия живот на страната”, посочи Андрей Новаков.

От своя страна Венцислав Хросинков изтъкна, че единственото място, в което се създават бъдещи политици е младежката структура на ГЕРБ. „Няма друга партия с толкова младежки листи и с толкова гласувано доверие на младите“, каза още той. По думите му сред приоритетите на партията при втори мандат ще бъде насърчаване на младежката заетост и предприемачество. Александър Равначки отправи апел към младите хора от Неврокпския регион да развенчаят мита за това, че всички младежи са апатични към бъдещето на страната. В рамките на дебата той разясни, че създаването на условия за младежко кариерно развитие е в основата на платформата на ГЕРБ.

 


Още за: новини   ГЕРБ   младежи   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
04 Май 2013 17:37 | из-цвъкан
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Капо-ди-тути-мутри срещу заразата "Цветанов":
Тоя“й от кои е” и опитът за, кариерните възход не се ли дължи на обругаването на Найденов.
Иначе е никои!


04 Май 2013 19:02 | iБАЧЕ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

УРИНА; ПИКОЧ


04 Май 2013 19:48 | Радомир
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Тука сега да видите как младежите от бсп ще се активизират в плюенето, само следете коментарите на спинозните губещи.


04 Май 2013 19:52 | поуки герб
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Следвашща:
Прокуратурата е започнала проверка по действия на бившия регионален министър Лиляна Павлова заради решение за продажба на имот - земята под изгорялата Фрегата на плажа в Бургас
Следващият:.....


05 Май 2013 13:56 | тамерланд
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

поредната дърта лъжа неим вярвайте на мръсните гербери


05 Май 2013 14:06 | 1
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За още един мандат окончателно ще погребете БЪЛГАРИЯ


05 Май 2013 16:06 | калинката
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

гласувайте за герб еййййй. иначе с мен ке се разпавате


05 Май 2013 16:22 | до мл. герб
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

главна прокуратура започна разследване срещу цецо-шлифера защо прикрива грабежите на кметовете на сатовча и плетена за над един милиард лв. дпс прехвърли този бизнес на герб доброволно, ВЖ. в. сега от 07. 01. 2009г. (в някой райони не са чували за етническо напрежение)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар