Цветан Цветанов в с. Кавракирово: Полагаме усилия за решаване проблемите на хората

22 април 2013 11:03   6 коментара   12695 прочита


Зам.-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на листата на партията за Благоевградска област Цветан Цветанов и втората в листата и областен координатор Даниела Савеклиева посетиха Национален прак „Самуилова крепост” в община Петрич. На историческото място Цветан Цветанов бе посрещнат от участниците в традиционния велопоход, който се организира за втора поредна година от МГЕРБ. Тази година участниците наброяваха над 200. Колоната велосипедисти тръгна от паркинга пред „Белла стил“ в Петрич, като начело бе кандидатът за народен представител от ГЕРБ инж. Митко Захов.

Проявата премина при огромен интерес, в нея се включиха хора от различни възрасти, като преобладаваха младежите, имаше и деца, чиито родители дадоха съгласие за участието им, като предварително подписаха декларации. „Когато има такива спортни инициативи, които обединяват младите хора, не смятам, че е редно да говорим за политика. Факт е, че винаги политиката трябва да минава през призмата за бъдещето на нашите деца, затова трябва да продължим да строим спортни зали и площадки, да изграждаме велоалеи”, коментира Цветан Цветанов. Даниела Савеклиева подчерта колко важен е спортът в живота на децата. „Младите хора са потенциалът, на който разчитаме най-много, защото всеки един от вас го доказа”, каза Савеклиева. В края на срещата Цветан Цветанов каза, че ръководството на ГЕРБ поема отговорност да предостави безвъзмездно на организаторите на велопохода 15 велосипеда за децата на Петрич.

Категорична победа на ГЕРБ на парламентарните избори си обещаха организатори и участници във велопохода. Предизборната обиколката на Цветан Цветанов и кандидат-депутатите в Петричка община продължи със среща с хората от село Кавракирово, които ги посрещнаха на площада с питка и мед. Хората представиха пред него основните си искания и надежди -  изграждане на канализацията  и преасфалтиране на пътя, водещ към селото.

Кметът на селото Александър Треновски припомни, че преди време министър Караджова при посещение в селото е обещала да помогне да се изгради детска площадка. Сега този проект започва да се реализацията. Кандидатът за депутат Митко Захов уточни, че проекта за реконструкцията на пътя е включен в европрограмите за финансиране и ще бъде факт скоро. Пред събралите се хора на площада, Цветан Цветанов заяви, че предстоящите избори ще бъдат тежки, но всеки трябва да прецени дали да бъде продължен пътят, по който ГЕРБ е започнал да върви преди четири години - усвояване на средства по оперативни програми или Брюксел отново да замрази тези средства, както се е случи в края на мандата на Тройната коалиция.

„Европа иска да помогне на бедна България, но иска да имаме стабилно парламентарно мнозинство, за да може отпуснатите средства в размер на 32 млрд. лева за периода 2014-2020 г. да бъдат разходвани, както през последните четири години”, каза Цветанов. Той подчерта, че в България политика е станала мръсна дума, благодарение на политиците, участвали в прехода – съсипали земеделието и направили масовата приватизация. Цветанов увери присъстващите, че се полагат максимални усилия да се отговори на очакванията на хората и да се решат натрупаните проблеми. Най-големият проблем към момента са работните места.

„ГЕРБ работи за това да има повече работни места и по-добро заплащане. Това може да стане, когато се изгради инфраструктура с европейско финансиране и когато всички хора се обединят за това”, заяви Цветанов. Втората в листата Даниела Савеклиева посочи, че си поставя лична цел да бъдат създадени добри условия за живот и реализация на младите, които да остават в България, да се чувстват добре в собствената си страна.


Още за: новини   ГЕРБ   Цв.Цветанов   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
22 Април 2013 11:19 | Иво
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Най-добрият избор, който можем да направим, е да гласуваме за ГЕРБ - за едно по-добро бъдеще на страна ни


22 Април 2013 11:42 | Муса
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Най-доброто което можем да направим е да изритаме Герб във небитието, от тях нищо не става само глад и беднотия за хората не се интересуват а сам от облаги за тях.


22 Април 2013 12:27 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

На 12. 05. 2013 г. да покажем ВОЛЯ и да почисстим България от герберасти.
Гласувайте за всяка друга партия/коалиция, само не за милиционерско-мафиотската групировка на д-р Боко-Винету и физкуртурника Цвъчко Маймуняка. Стига толкова


22 Април 2013 13:02 | тери
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Да гласуваме за всички, но не и за "Герб"!!! Мутри, мутри, и пак мутри!!!


23 Април 2013 09:35 | м
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"Полагаме усилия за решаване проблемите на харата" - проблемите на хората сте ВИЕ - управляващите, само преди избори се сещате за народа ..


23 Април 2013 22:09 | g
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

badete razumni glasuvaite za gerb




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар