Цветан Цветанов посети ромската махала в Гоце Делчев

07 май 2013 15:44   18 коментара   14627 прочита


Зам.-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на кандидат-депутатската листа на политическата сила за Благоевградска област Цветан Цветанов посети ромската махала в Гоце Делчев, където бе приветстван топло от жителите. Хората му пожелаха успех на предстоящите парламентарни избори на 12 май, носейки в ръцете си плакати и знамена на ПП ГЕРБ. Цветанов бе посрещнат от оркестър и дълго хоро.В ромската махала Цветан Цветанов бе придружен от Даниела Савеклиева, втора в кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ и областен координатор на политическата сила в областта, както и от кандидат-депутатите Калин Каменов, Асим Адемов и Георги Андонов. Цветанов посочи, че е важно следващата неделя всички да упражнят правото си на глас по съвест, като припомни, че номерът на ГЕРБ в изборната бюлетина е 15. По думите на Цветанов, не е необходимо хората да губят време в изчитане на всички 45 партии и коалиции, които участват в изборите, защото ГЕРБ трябва да спечели с пълно мнозинство.

Цветан Цветанов поздрави всички, които имат повод да празнуват на днешния ден, като пожела здраве и сили на всички присъстващи. Цветанов увери събралите се, че ПП ГЕРБ категорично ще отстоява и ще работи за усвояването на повече европейски пари, които да влизат в България и във всички населени места. По думите му, това може да се случи само ако хората бъдат активни гласоподаватели. Жителите на
ромската махала в Гоце Делчев скандираха „Само ГЕРБ” и „Победа”. Те отправиха и специален поздрав към кандидата за народен представител Георги Андонов, по случай именния му ден с тежко македонско хоро. Андонов благодари за подкрепата, която му е била оказана на предишните избори за кмет на Гоце Делчев през 2011 година. Той изказа надежда, че това ще се случи и на предстоящите парламентарни избори. „Това, което съм обещал, съм изпълнил. Така ще бъде и в бъдеще, ако ми засвидетелствате подкрепата си на 12 май”, каза Георги Андонов.


П. Веселинова


Още за: новини   ГЕРБ   Цветанов   Още от: Политика

Принтирай статия
18 коментара
07 Май 2013 16:13 | 27
Оценка:
25
 (
29
 гласа)



Ц. Цветанов се кле в децата си, Б. Борисов му вярваше, а сега какво правим? Боже, имай милост над Българския изстрадал, от политици, НАРОД! Дай му разум, да не ни "онождат", разни псевдо-спасители. (ЦАря, Доган, Станишев... Бойко...) ДОКОГА...



07 Май 2013 16:16 | срам нямат
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Наказателното производство е спряно на основание чл. 25 т. 3 НПК, тъй като към настоящия момент Цветан Цветанов, в качеството му на регистриран кандидат за народен представител, притежава неприкосновеност /имунитет/ за наказателно преследване по силата на чл. 103 от Изборния кодекс. В кодекса не е предвидена процедура за снемане на имунитет на кандидат за народен представител.

След обявяване по реда на чл. 260 от Изборния кодекс от Централната избирателна комисия на резултатите от гласуването, прокуратурата ще прецени дали е отпаднал имунитета на г-н Цветанов, или са налице основания главният прокурор на Република България да отправи искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване.


07 Май 2013 16:20 | Тодор Милев
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Какви избори бе, каква власт искате бе, мутри, гербаджийски бандити?! Я на бегом в ЗАТВОРА в колона по един !Да водят тиквата Борисов и глупака Цветанов!!!


07 Май 2013 16:25 | беж цецо да бягаме
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Приключи разпитът на Бойко Борисов във Върховна касационна прокуратура. След като излезе от кабинета на прокурор Борислав Сарафов медиите гониха експремиера из коридорите на Съдебната палата, тъй като той опита да излезе незабелязано през вход, различен от този през който влезе.
... През разследващите Николай Кокинов е потвърдил уличаващия разговор с Бойко Борисов и Мирослав Найденов в Банкя.


07 Май 2013 16:30 | Иван
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Докато народът тънеше в мизерия, елитът на ГЕРБ и ресурсът на Държавата е бил впрегнат за овладяване на контрабандни канали, следене на политически опоненти и рекет над бизнеса!! Но най-наглото на ГЕРБ е, че сега врещат с всичка сила "ИСКАМЕ ОЩЕ" !!!


07 Май 2013 16:56 | цвъ ще посети Страсбург
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Страсбург. 07. 05. 2013 Комисията по гражданските свободи, правосъдието и вътрешния ред на Европейския парламент реши да разгледа темата с подслушванията в България, предаде БНР.


07 Май 2013 16:58 | по-точно е:
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Евродепутатите решиха да включат темата в дневния си ред под наименованието "Незаконни практики в България и репресии срещу политици, журналисти и бизнесмени"


07 Май 2013 17:30 | !
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва ....

ГЕРБ и ВИЕ крепите ТОТЕВ


07 Май 2013 17:45 | Борово
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

Ами що не си остана в циганската махала бе църен идиот.... Ти си крадец и лъжец като тех!


07 Май 2013 18:01 | нн
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

До срам нямаш Като толкова разбираш от членове защо не хванеш Цецо за члена да го накажеш


07 Май 2013 18:18 | Citat
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Да Ви Светна Отново? Не търсете "ОТГОВОРНИТЕ", защото такива няма в Рилската Света Обител, откакто Поелия "Отговорноста" в Будапеща/на заловените КРАДЦИ на автомобили, между които беше и Б. Б. откъдето идва прякорът му-БУДА. След излежаване на 4 годишна присъда "спасителя" от Пловдив, най-Безотговорно беше поставен от Буда-за Благодарност-на Безотговорната Служба-Игумен на Рилски Манастир... "хвърляш народната пара нагоре-и каквото хване "началнико"-за него, а каквото падне-обратно-за НАС... Е??? Как да Нямат Воля??? ПРОКУРОР !!! и ЗАТВОР


07 Май 2013 18:34 | ogi
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

samo gerb


07 Май 2013 18:57 | СРАМ
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ СТАНАХА ОСНОВНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ. НА ПРАЗНИЦИТЕ БОЙКО БЕШЕ ПОЗДРАВЕН ОТ ЕРДОГАН. А ИНАЧЕ ПРИВИДНО ПЛЮЕ ПО ДОГАН. ЕЙ ДОКАГА С ТЕЗИ ЕВТИНИ ПОСТАНОВКИ. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА НЕ Е ПО-ПРОСТ ОТ ТИКВА И МУ Е ЯСНО КАКВО СТАВА.


07 Май 2013 19:13 | герб опозорени в софия
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Кандидат-депутат от ГЕРБ хвърли чаша по Николай Бареков, това съобщиха от ТВ7. Яйца полетяха по кандидат-депутата на ГЕРБ Доброслав Димитров, който приклекна зад банката на сцената. Второ яйце обаче го улучи в лицето и той слезе от трибуната, под възгласите на хората "Довиждане". Изнервен, бившият депутат и настоящ кандидат-депутат Димитров се ядоса на тв водещия Николай Бареков и с думите "Ти нормален ли си, бе" хвърли в краката на Николай Бареков порцеланова чаша.


07 Май 2013 21:25 | Кетрин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ромите със сигурност ще продадат гласа си. Те трябва да се ухажват, поне до изборите.


08 Май 2013 11:05 | вижте снимката
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ха хааа баламата тунчев и кривогледото джингарче ухажват циганетата. та те са върли противници на тези хора, които в по- голямата част са мюсюлмани. цирк ама пълен цирк. хора вземете се в ръце за да не допускаме повече такива мошеници да ни манипулират


08 Май 2013 13:06 | неврокопчанин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Колко ниско падат рберите ...жалки стават.... ама така трябва да си отидат че да потръгне малко икономиката ...аман от репресий ....ссасупаха българина... изчезна малак и среден бизнес ...избягаха хората от домовете си само и само да съществуват .....трагедия ....скапани управници .....дано ви се родят наследници мангали гадняри гадни


09 Май 2013 11:59 | васката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Цветанов има сметка да другарува със цигани. Скоро те ще му станат най добри съкилийници и ще го обсипват с ласки. Цецо, скъпи, Бобов дол те очаква!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар