Цветан Цветанов: На 12 май да изчистим България от всички ненужни политически субекти

22 април 2013 12:17   22 коментара   9436 прочита


В предизборната кампания се наблюдава голяма омраза и противопоставяне от нашите политически опоненти. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата Цветан Цветанов на официалното си работно посещение в Якоруда. Цветанов се срещна с жители от родопския град заедно с областния координатор на партия за Благоевградска област и втора в листата Даниела

Савеклиева и други кондидати за народни представители на ГЕРБ за Първи многомандатен избирателен район.

Той посочи, че по време на 23-годишния преход някои партии са смятали, че могат да консолидират влиянието си и да използват противопоставянето на етническа основа. „Имал съм много срещи в райони като вашия със смесено население. За ГЕРБ бе важно да имаме достойни представители от такива райони. Положихме основа на това взаимно да се уважаваме, за нас е важно да дадем равен шанс на всеки да участват в политиката. За първи път политически лидери застават пред българските граждани и дават отчет за дейността си и за това какво могат да свършат. В момента ние сме пред

важни избори - дали България да следва досегашната стабилна политика, или диаметрално противоположни политики”, каза още Цветанов.

Жители на Якоруда заявиха, че се надяват политическата стабилност да бъде възстановена и в районите със смесено население, а тези „политически октоподи”, характерни за тези региони, да бъдат разбити.

Работното посещение на Цветан Цветанов в област Благоевград продължи в Белица, където се срещна с представители на местния бизнес.

„Партия ГЕРБ иска да прави политика за всички граждани, независимо от тяхната етническа принадлежност”, подчерта Цветан Цветанов и при срещата си с хората от този град.

Цветанов посочи, че в райони, като този кметовете разглеждат жителите „на мои и твои”. Повод за думите му бяха признание на присъстващи в залата, че местните кметове не допускат хора, подкрепили ГЕРБ да се възползват от програмите за временна заетост, тъй като общинските управници включват в тях само свои близки и приближени. Цветанов пое ангажимент да се направи стъпка по тези програми на социалното министерство да минават през областните управители или социалните служби, вместо както досега кметовете да са работодатели.

„ГЕРБ ще работи за разбиването на този модел. Убеден съм, че в Белица един ден ще бъде избран кмет на ГЕРБ. Важно е да имаме стабилно правителство и стабилно парламентарно мнозинство. Нашата политика е в този край да се вложат инвестиции най-вече в туризъм и земеделие”, е мнението на Цветан Цветанов и призова „На 12 май да изчистим България от всички ненужни политически субекти”. На въпроса за евентуално коалиране с други политически сили Цветанов отговори категорично, че подобно коалиране е невъзможно с политическите сили БСП, ДПС и АТАКА.

22 коментара
22 Април 2013 12:30 | АСен
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Хората от този край заслужават разумно управление. Управлението на ДПС е всичко друго, но не и разумно!


22 Април 2013 12:55 | силвия
Оценка:
-7
 (
33
 гласа)

Хората от този край, както и от всеки друг заслужават адекватно управление! ХОра, които са доказали какво могат и какво правят за народа - това са само ГЕРБ!!!!!


22 Април 2013 13:06 | Натали
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Нека да спрем подслушванията за милиони левове и превърнем България в правова държава.


22 Април 2013 13:07 | Народен
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

Народа се готви да Изчисти България от "ГЕРБ" а тоя мошмурок, се преструва, че не знае, не е чел, не е чул? Хахаха... Пътници сте всички Престъпници от управлението на Буда. Ах колко много работа ще има за Прокуратурата? Хей Цв. Цв., нали се разбрахме, ПЕЧЕЛИВШАТА Бюлетина ще е N 14... нали няма да забравиш? АТАКА! N 14


22 Април 2013 13:20 | ОПС
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

е ми ти трябва пръв да си тръгнеш


22 Април 2013 13:23 | боцко
Оценка:
8
 (
34
 гласа)

На 12 май да вземем да изчистим боклуците от ГЕРБ, начело с миризливия пор Цв. Цв.!!!!!


22 Април 2013 13:44 | KOMITA
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

BRAVO SAMO BSP


22 Април 2013 13:53 | фанитамазакура
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

само ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ УМРЕТЕ ЗЛОБАРИ ГЕРБ щЕ ВЕ управлява


22 Април 2013 13:54 | БИВШ ГЕРБАДЖИЯ
Оценка:
11
 (
29
 гласа)

ПЪРВИЯ КОЙТО ЩЕ ИЗЧИСТИМ НА 12 МАЙ СИ ТИ ЦВЕТАНЕ


22 Април 2013 14:00 | Кресна
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Елате почистете и офиса на ГЕРБ-Кресна, че Белята отблъсква хората от ПП ГЕРБ!


22 Април 2013 14:46 | ДОКТОРА
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

ТОЗИ БОКЛУК Е ИЗПЕРКАЛ ТОТАЛНО !!!в БЪЛГАРИЯ ИЗВИКАХА ТАЙНА ПАЛЯЧОТО ОРЛИК ДА СЕ СРЕЩНЕ С УБИЙЦИТЕ И ДА ОСВОБОДЯТ ДЕТЕТО НА БРЕНДО ! ТОВА СЕ СЛУЧИ ВЕДНАГА И УБИЕЦА ЦВ. ЦВ. ГУБИ ВЕЧЕ РАЗУМ !!! ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ НА 12МАЙ УБИЙЦИНЕ НА ГЕРБ С НЕГО И БУДА ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ, НО ИСКА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА СЕ СПАСИ С ИМУНИТЕТ !!!ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК Е ИЗГУБИЛ ВСЯКАКВА ВРЪЗКА С ПТИЧИЯ СИ МОЗЪК И БРЪЩОЛЕВИ НЕБИВАЛИЦИ !!! УБИЕЦО, ТВОЯТА СВЪРШИ !!!ЩЕ ИЗГНИЕШ В ЗАТВОРА И ПАК НЯМА ДА ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ СЪТВОРЕНИ ОТ ЗЛОБАТА ТИ И ЗАТОВА ЩЕ ПЛАЩАТ ДЕЦАТА ТИ !!!ИДИ И ПИТАЙ ЖЕНАТА НА БРЕНДО, КАКВО И ПРИЧИНИ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ УБИЕЦ, ДОРИ И НА ДЕЦА, ИЗВЕРГ ИЗВРАТЕН !!


22 Април 2013 16:10 | Койчо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

"Вече ставаме център на Вселената" - така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов надъха врачанските си фенове на предизборен митинг. Родният северозапад щял да придобие такава междугалактическа значимост след пускането на „"унав мост" II при Видин и съживяването на "Химко" във Враца. Експремиерът даже се изфука, че е намерил "двама сериозни инвеститори" за торовия завод. Колко било просто - аплодисменти


22 Април 2013 16:11 | Далавера до дупка
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Прав си брато. Ти си първия, който трябва да изчезне!


22 Април 2013 16:18 | четете бре
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ГЕРБ се състои от 10-12% твърдо ядро, което не може да бъде повлияно от текущите скандали с Мирослав Найденов, Емил Димитров или Цветан Цветанов. Това е членската маса на партията, както и хора, зависими от управлението на Борисов - конкретни назначения в държавната и общинска администрация и приятелски бизнес.

Подкрепата на останалите за ГЕРБ обаче се състои от една доста "мека" периферия. Въпросът за тяхната мотивация да гласуват за ГЕРБ ще бъде ключов момент в тези избори. Важното при тези избиратели е, че тяхната мотивация в голяма степен е "негативна" - те не харесват Борисов и сие, но още повече не понасят посочваната от социолозите алтернатива - БСП. Тази "мека" периферия от избиратели ще гласува най-вече "против" БСП, пускайки вот, евентуално, за ГЕРБ.


22 Април 2013 16:28 | Човек
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Аз не харесвам БСП! Никога не бих посегнал към тяхната бюлетина! Но това не ме прави избирател на ГЕРБ. Това не е ясно на висички участници в тези картинки по-горе. Хората с тези нагласи не можеш да ги докараш до урните с кебапчета и тъпи обещания. Трябва да ги убедиш че ГЕРБ е алтернатива на БСП, а не поредната шайка мераклии за тлъстата мръфка на обеднялата държавна трапеза. Кой ще ме убеди обаче? Не зная. Но зная кой не може да ме убеди:
1/Ц Цветанов
2/ Ц Цачева
3/ Й Андонов
4/ Д Симидчиева
5/ Всички знайни и незнайни лапачи с имя легион


22 Април 2013 16:30 | Социалист
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

На Перперикон преди 4-5 хил. години е открит първият клуб на БСП, защото проф. Овчаров намерил там при разкопките най-древната петолъчка!


22 Април 2013 18:11 | 55555
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Еми първата партия е ГЕРБ


22 Април 2013 18:39 | за Баханов !!!!!!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)


НА ВНИМАНИЕТО НА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА БЛАГОЕВГРАД !!ТОВА Е ЯРЪК ПРИМЕР НА БЕЗсТОПАНСТВЕНОСТ ! в НК има достатъчно текстове за подвеждане под отговорност !лицата допуснали с своите действия и бездействия това !

се оставя този държавен имот да се руши ! защо ?
за сладкарница Чинара - Хаджигаев - защо спиш и ти и г-н Баханов
с 312 кв. м застроена площ от административна сграда
на четири етажа, масивна конструкция, находяща се в гр. Сандански, УПИ І, кв.
39, описана в Акт за държавна собственост №2055/08. 04. 2009г. и Акт за поправка
на акт за държавна собственост №2085/08. 06. 2009г.



22 Април 2013 19:06 | и България
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

И българия ще изчисти герб


22 Април 2013 20:21 | Дани
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гражданите се умориха навсякъде да ги преследват изявите на ПП Герб !
Давайте го малко по семпло и ненатрапчиво ! Само Вас ли ще гледаме и
слушаме непрекъснато ? Дайте ни възможност да си вземем въздух !
Нека всички отворим прозорците и душите си и да проветрим българия
от Вас


22 Април 2013 20:21 | Дани
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гражданите се умориха навсякъде да ги преследват изявите на ПП Герб !
Давайте го малко по семпло и ненатрапчиво ! Само Вас ли ще гледаме и
слушаме непрекъснато ? Дайте ни възможност да си вземем въздух !
Нека всички отворим прозорците и душите си и да проветрим българия
от Вас


23 Април 2013 11:51 | дора
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ТОВА Е ИСТИНАТА!
Защо няма да гласувам за ГЕРБ? Защото идеологията на тази партия е фашистка! Защото и тя е наследничка на БКП! Защото тя уволнява кадърни хора без съд и присъда, за да настани своите! Защото тази партия изгони хиляди българи в чужбина - двойно повече от всички други преди нея! Защото не мога да си купя дънки с мизерната си заплата - тя ми стига само за тока!!! Защо под диктовката на Евросъюза подложи народа на геноцид!!! Защото тази партия е била винаги партия на демагогията и проЗтотията!!! Защото тази партия не спазва Българската Конституция! Защото е партия на шепа простаци! Защото само за 3 години доведе народа до отчаяние и безизходица!!! Защо изобщо хал хабер си нема от социална политика!!! Защото не успя да разреши нито един кардинален въпрос - точно обратното!!! Защото е антибългарска, екзекуторска партия на идиоти малоумници!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар