Цветан Цветанов и кандидат-депутати от ГЕРБ посетиха Гоце Делчев

06 май 2013 13:25   25 коментара   8701 прочита


Зам.-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на кандидат-депутатската листа на политическата сила за Благоевградска област Цветан Цветанов посети Гоце Делчев. Цветанов бе придружен от областния координатор на ГЕРБ и втората в кандидат-депутатската листа на партията Даниела Савеклиева, както и кандидатите за народни представители Георги Андонов, Калин Каменов и Асим Адемов при посещението си в Гоце Делчев.

Цветанов премина през градския парк, реновиран по време на ПП ГЕРБ по проект за рехабилитация на парка и стадиона и 25 улици в града на стойност 7,5 милиона лева. В парка на Гоце Делчев е изграден единственият открит детски фитнес за Западна България. По време на разходката си в парка Цветанов разгледа уникална фотоизложба със забележителности на Националния парк „Пирин”. При посещението си в Гоце Делчев Цветанов премина по една от реновираните централни улици в града, където беше поздравяван и приветстван от жителите му.


Още за: Цв. Цветанов   новини   парк   Още от: Политика

Принтирай статия
25 коментара
06 Май 2013 13:44 | конфликт на интереси
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

кой е започнал проекта -
кой е осъществил проекта -
7. 5 млн лв сме платили всички ние.
Трябва да разберем, че ние гражданите на България създаваме всичко.
Участието на гореописаните се нарича "конфликт на интереси", печелене на търгове от фирми на роднини И Т. Н.


06 Май 2013 13:49 | историята
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Историята не прощава: "Ти (андонов) лично направи постановка на Миро Найденов, за да го извадиш от листата на ГЕРБ за областта за да се наредиш на избираемо място, вчера той закова последният пирон в ковчега на ГЕРБ. "


06 Май 2013 13:52 | модерна България
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Днес честваме Свети Георги – символ на победата на силата на доброто над злото. Как се използва силата вднешна България обаче? С 200 милиона за партийни субсидии и с по 100 милиона годишно за подслушване си купиха безконтролна власт над нас – една днешна ламя, която източва ресурсите на страната. Чухме в подслушаните разговори как крадат и замитат следите си, а вчера обясняват, че подслушването не вълнува хората. Но всъщност така се ограбва България и затова едва свързваме двата края. Трябва да обърнем уравнението – не контрол на властта върху нас, а граждански контрол върху властта! ”


06 Май 2013 13:54 | Дани
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Стига сте издигали в култ ПП ГЕРБ. Оставте хората да преценяват. А уж, според Бойко Борисов медиите били против ПП.


06 Май 2013 14:10 | не на страха
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Около 70% категорично не искат да виждат ГЕРБ във властта.
има няколко формации, които са извлекли най-голяма полза от протестите. са ''Демократична гражданска инициатива'', "Модерна България", "Глас народен"., партия "Зелените", Национален фронт за спасение на България, ВМРО. ''ГОРДа България''. ''
Да ги сменим с образовани и ценностни хора!


06 Май 2013 14:35 | j
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

в тоя вестник всяка втора статия е за цв цв. то бива слагачество те българите сме известни с това ама вече наистина е прекалено.
и друго - добре че кмета москов от бсп направи парк та да има къде да се снимат гробаджиите начело с тоя муфлон от ловча - г андонов


06 Май 2013 14:38 | наско
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

чурката е абсолютен клоун. пародия. още един знак че българия отива на кино с таквиз политици като него. селтак, прозт и нагъл


06 Май 2013 14:56 | със съкращения
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Герберастите са особен вид ниско интелигентни индивиди, комунисти по произход и разбирания и комсомолци по приказки и начин на изява... Герберастът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледни и отблъскващи, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари.


06 Май 2013 15:12 | зайче
Оценка:
5
 (
13
 гласа)


Пред централата на ГЕРБ в София бе издигнат впечатляващ паметник на подслушванията с надеждата, че ако не днес, то в близките няколко дни зам. -председателят на ПП ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов ще го види и ще разбере посланието.
Младежите са убедени, че ухото символизира управлението на ГЕРБ. Те дори са направили и нов вариант на детската песничка "Зайченцето бяло", който в съвременната трактовка звучи така: "Зайченцето бяло подслушвало, в близката горичка с една количка. Вече се стъмнило, слънцето се скрило, МВР разбрало, че се е о…ло".


06 Май 2013 16:02 | Наско К
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Що говорите простотий незнам. Парите за парка училищата улиците и детските градинки са добре усвоени евро пари такива които европа даваше и на БСП ама не стигаха до никъде и си ги взимаха. 70% е празна главата ти НЕ НА ГЛАСА. Правителството дава уставка и ПАК е в челните позиций на всички класаций. За тез квартални партий които си изброил няма кои да гласува, това ще го разбереш след 7 дена. Ако човек си върше съвестно работата няма да се страхува дали го подлушват или го следят. ПЪк и това е власта нормално да е в теченеи навсякъде какво се говори. Ако си глава на семеиството не те ли нтересува детето ти пуше ли пие ли и къде влуза в интернет. Ако не те интересува значи не ти пука.
Според мен струма отразява по равно агитациите и постъпки на всички партий. Като гледам Лидер, Герб, Атака имат почти по равен брои статий


06 Май 2013 16:10 | Диди
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Наско К, много си "гряамотен". Първо се научи да пишеш, след това ръси мозък.


06 Май 2013 16:13 | Наско К
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ти понеже си грамотна да ми обясниш какво означава думата РЪСИ ГРЯМОТЕН.
Аман от селски пръчки


06 Май 2013 16:31 | ромска махала ГоцеДелчев
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Цецо каза: "ГЕРБ ще работи за ПРИСВОЯВАНЕТО на ВСИЧКИ европейски пари". И този мандат като предишния - крадем всичко, което се мерне пред очите.
Да гласуваш за престъпници е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!


06 Май 2013 17:26 | наско
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

наско к сигурно означава наско ку*вата на групировката герб


06 Май 2013 17:35 | БОБИ
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Владиката трябва да поръси цялата градска градина, след разходката на тези вампири ! Тези убийци от където минат, сеят само смърт и разруха !!!Ако владиката не поръси градината ще се превърне в нарко сборище !Този Наско К е сигурно или наркотрафикант иоли нарко зависим и затова защитава Шапката !!


06 Май 2013 17:42 | прокуратура
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Наказателното производство е спряно на основание чл. 25 т. 3 от НПК, тъй като към настоящия момент Цветан Цветанов, в качеството му на регистриран кандидат за народен представител, притежава неприкосновеност /имунитет/ за наказателно преследване по силата на чл. 103 от Изборния кодекс. В кодекса не е предвидена процедура за снемане на имунитет на кандидат за народен представител.
Това е официално изявление. Може да се прочете на прб. бг


06 Май 2013 18:33 | Наско К
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Наско К не е Гербаджия нито от която и да е партия. Просто съм реалист а вий докато не си промените начина на мислене нямате право да живеете в по-добра държава. Не съм и наркоман а относно Шапката това че си върти задника спрямо политиката, си е негова работа, и вие да бяхте и вие щеше да правите ама никои не си признава.


06 Май 2013 20:40 | ЛИЛИ
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Този боклук Наско К..... та е боклук над боклуците, затова му препоръчвам да отиде при напкотрафиканта и да му държи .....работа


06 Май 2013 20:57 | бухата
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Ей, тези лъжата за нищо я нямат. Направили това, направили онова. Истината е, че всичко това направи общинта със спечелени от нея европейск проекти и европейски пари. А всичко останнало е предизборна агитация и лъжи


06 Май 2013 23:56 | Станимир Макавеев
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Стига с тези 45 години стигат. Стига с това времето е наше. Аз не искам свобода, аз искам хляб!


07 Май 2013 07:34 | Овчар
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Живяхме без свобода, братко !!!!!
"По-добре, недоволен човек отколкото доволна свиня "- е казал Алеко Константинов !!!!! И е бил прав, и за други неща е прав !!!!!
Никога вече комунизъм, запомнете, никога !!!!!


07 Май 2013 08:45 | sladuri
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Еее сладури,
Това е върха на цинизма. Искам Цвъ и ГА, да кажат, кой от тях спря тези 7, 5 млн, обжалвайки търга за избор на фирма изпълнител? Един от двамата е, те да кажат кой.
И сега след всичките мизерии които направиха да излизат и да казват, че е направено по тяхно време е наглост!
Господа гербави, този проект стана не по времето на герб, а въпреки герб. Набийте си го в кухите тикви! Ако не ние ще ви го набием някъде, където много боли, ама да знаете, ще боли! Гарантирано от народа!


07 Май 2013 11:39 | ннн
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

така беше, Андонов чрез подставени фирми обжалваше, само и само за да спре проекта за парка.
А сега се тупа, та чак плаща за фалшиви статии на корумпираните журналисти, че е два ли не народа е длъжен да му благодари за направеното - типична наглост, такъв им е манталитета на Гербавите. Така действат.


07 Май 2013 11:59 | боцко
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тия мумии от герб са най-наглите типове на планетата!!! Този парк и реновираните улици са изцяло заслуга на кмета Владимир Москов, а този цървул Г. А. само гледаше да саботира проекта.


07 Май 2013 20:33 | Наско К
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Евала на Москов както за парка тучилищата улиците и пътя за папазчаир. Аз се питам защо ги направи по време на правителството на ГЕРБ а не на предишните правителства както знаете тези евро пари ако му ги даваха 3-та коалиция и тогава щеше да направи нещо. А до колко си спомня по време на тази коалиция в парламента нашия град тънеше в мизерия развалини и дупки цял полк да си направи Юруков къща на Влади ( сина му с когото се познаваме).
Пак повтарям че не съм гербег ами реалист дори нямам желание да гласувам




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар