Цветан Цветанов: Хората виждат реалната промяна от управлението на ПП ГЕРБ

06 май 2013 23:47   21 коментара   12835 прочита


Хората видяха реалната промяна от управлението на ПП ГЕРБ за изминалите четири години, това, което направихме местната власт да се възползваме от европейската солидарност. Това каза в Гоце Делчев зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата за Благоевградска област Цветан Цветанов.

„Гоце Делчев е типичен пример за начина, по който работи нашето правителство. Градът е преобразен, всичко е направено в интерес на хората. Това е политиката, която искаме да реализираме и след 12 май, при възможност да съставим правителство. Тогава негативните страсти, които наблюдавахме в нашите политически опоненти ще са отминали”, посочи Цветанов. По думите му въпреки диаметралните политически формации, е необходимо винаги да се търси консенсус по основни сектори политики, които да бъдат водещи за обединяването на нацията, за да се разрешат важните проблеми, наслагани през години на прехода. „Хората очакват от политиците да решават проблемите.

Оказа се, че някои от политическите сили нямат аргументи и идеи, прибягнаха към непозволени средства - компромати и сигнали, които изстреляха точно сега, в предизборната кампания. Убеден съм, че българските граждани ще гласуват разумно, ще направят правилните изводи”, коментира още Цветанов.

На днешния светъл български празник Гергьовден - Денят на храбростта и Празник на българската армия, Цветанов пожела българите да помнят достойнството, смелостта, храбростта и обединението на нацията в тежките и трудни моменти. „През 2012 и 2013 година, когато честваме 100 години от Балканските воини от Инициативния комитет, който аз оглавявах, успяхме действително да направим много и да съхраним много паметници, един от тях е паметникът в Гоце Делчев „На загиналите през воините”, който да напомня на поколенията за героизма на българския войн”, каза Цветанов.

 


Още за: новини   ГЕРБ   промяна   Още от: Политика

Принтирай статия
21 коментара
07 Май 2013 00:56 | за г-н Цветанов !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва ....

ГЕРБ и ВИЕ крепите ТОТЕВ


07 Май 2013 05:40 | До предходния
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Не разбра ли че не те чува въпреки дългите си уши? Защото не иска и защото са едно. Иди лично да си му кажеш болката и без това вече трябва да му се даде жителство тук. Сега ти е близо!


07 Май 2013 05:53 | Ран Босилек
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Добро утро! С ЦЕЦУ замръкнахме с ЦЕЦУ осъмваме! Още само 5 дни до края на театъра! Ще издържим!


07 Май 2013 06:02 | за цецо ??
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Главният архитект на община Петрич Борил Божиков е поел ангажимент да изготви проекта за узаконяване и да узакони сградата !
няма ред за узаконяване ! с махтатите шайби тя е опасна и трябва да се осведетелства и събори това е реда ! 1 6000 лв. е броила държавата и сега за своя сметка трябва да я събори!!

ГЕРБ къде си ??!


07 Май 2013 06:15 | за ЦЕЦО ??
Оценка:
5
 (
7
 гласа)


нещо общо с тази мърсотия - що не сезираш прокуратурата бе пич по този случай !?!що се криеш кат миш..... ог този случай ?!

Скандал в Петрич! Продадената от санданския бизнесмен А. Червенков сграда на съда, е незаконно ремонтирана, отговорникът за сделката за 1 600 000 лв. е освободен от длъжност


07 Май 2013 06:17 | !!!??
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

за случая у Петрич!?!
да се провери при кой нотариус е минала сделката !
там явно са представени фалшифицирани документи за това преустройство : разрешителни, проекти /да се провери в Общината - Петрич, арх. Божиков-какви ги е надробил /, схеми/у Благоевград -агенцията/ ! и срещу този или тези да се повдигне обвинение ?! после на основание на осъдителната присъда . държавата да развали сделката с Андон Червенков ! държавата това сме Ние ! не може секи да краде ...и всички да си мълчат .




07 Май 2013 06:20 | !!!??
Оценка:
8
 (
12
 гласа)



измамата е с нагласените схеми от Агенцията Благоевград т?? некой там е за затвора !? това гербаджийско Разложно недомислено назначение що прави още там !



07 Май 2013 08:19 | за подкупа и
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Доскорошният градски прокурор на София Николай Кокинов е потвърдил уличаващия разговор с Бойко Борисов и Мирослав Найденов в Банкя..... Трима от четиримата обвиняеми за незаконното подслушване на политици и бизнесмени шефове на Специализираната дирекция на МВР - СДОТО са признали пред разследващите, че са използвали мобилните станции по устното разпореждане на бившия вече вътрешен министър Цветан Цветанов.


07 Май 2013 09:21 | !!!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

https://www.facebook.com/ataka.pobeda?fref=ts Долу ГЕРБ и само АТАКА :)


07 Май 2013 11:17 | Кирил
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

"Оказа се, че някои от политическите сили нямат аргументи и идеи, прибягнаха към непозволени средства - компромати и сигнали, които изстреляха точно сега, в предизборната кампания. Убеден съм, че българските граждани ще гласуват разумно, ще направят правилните изводи”, коментира още Цветанов. " Много правилно


07 Май 2013 11:19 | От Гоце Делчев
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

„Гоце Делчев е типичен пример за начина, по който работи нашето правителство. Градът е преобразен, всичко е направено в интерес на хората. Това е политиката, която искаме да реализираме и след 12 май, при възможност да съставим правителство. "


07 Май 2013 11:19 | СТОЯН
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Браво на ГЕРБ. Подкрепял съм ги и пак ще го направя. Просто това е единственият избор, всички хора, гласували за други партии ще дадат гласа си напразно.


07 Май 2013 11:21 | Ано
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Абе всички само мрънкат и недоволстват по форумите, ама същите тия хорица взимат парички от комунистите да плюят, нали?


07 Май 2013 12:14 | тамерланд
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

този не се ли налъга бе майка му стара


07 Май 2013 12:41 | прощално от ГЕРБ- Б.Б.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Охлузени спомени и толкова болка, и машина, която не успях да контролирам. Сега, когато е късно, зная каква е цената на безразсъдството... Искам да се боря, защото обичам, но дори очите си не мога да отворя ОТ ВИСОКО КРЪВНО. Всичко, защото исках да вкуся от адреналина на собствения си егоизъм, а в момента мечтая да ви прегърна, но съм по-прозрачна и от сянка на дим. Обещах... Толкова са лесни думите. Заклех се, че ще БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ, а днес сте БЕДНИ И ГЛАДНИ КАТО АФРИКАНЦИ... Изгубих ума си в пукнатините на убеждението, че всичко свършва добре и винаги има утре, а след края изпитвам ужасяваща болка от това, че ВИ СЪСИПАХ. Аз няма какво да направя, защото нищо не виждам, а в главата ми е тъмно. Чувам само как разбива се светът в скалите и ронят се не сълзи, а тежки камъни, от онези, които тежат в душите .Няма как да отвържа от лицата ви изражението на ужаса, че вече небето няма да е същото и хубавите спомени няма да заклещват гърлото..


07 Май 2013 12:43 | прощално от ГЕРБ- Б.Б.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А всеки път, макар с променена посока, пак ще ранява мислите ви..
Простете за живота, който обрекох да върви по МАГИСТРАЛИ на лудостта, болката, БЕДНОСТТА.


07 Май 2013 13:49 | асен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

всички гробари в гроба докараха обикновеният човек до просия давай цецко имунитета ти е важен той е билета за свобода


07 Май 2013 13:55 | до стоян
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

стоянчо и ти си намазал филийката при герб ама виж другите хора как живеят а на 12 ако искаш и майка ти вземи с теб боклук долен


07 Май 2013 15:25 | ББ при прокурор
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

същността на записания разговор: има два изключително важни момента, единият е ужасният цинизъм в говора на този човек. Хората разбраха какъв човек ни е управлявал през последните четири години", заяви той.
Вторият много важен момент е това, че този разговор е иницииран с цел да бъде избегнато правосъдието, да бъде осуетено правосъдие по отношение на бивш министър,


07 Май 2013 18:24 | Citat
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да Ви Светна Отново? Не търсете "ОТГОВОРНИТЕ", защото такива няма в Рилската Света Обител, откакто Поелия "Отговорноста" в Будапеща/на заловените КРАДЦИ на автомобили, между които беше и Б. Б. откъдето идва прякорът му-БУДА. След излежаване на 4 годишна присъда "спасителя" от Пловдив, най-Безотговорно беше поставен от Буда-за Благодарност-на Безотговорната Служба-Игумен на Рилски Манастир... "хвърляш народната пара нагоре-и каквото хване "началнико"-за него, а каквото падне-обратно-за НАС... Е??? Как да Нямат Воля??? ПРОКУРОР !!! и ЗАТВОР


09 Май 2013 12:55 | странно...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От 12 статии на първата страница 7 отразяват предизборната кампания на ТЕРБ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар