Цветан Цветанов дари икона с изображение на Христос на храма „Св. Георги” в гоцеделчевското село Мосомище

06 май 2013 14:08   11 коментара   7760 прочита


Зам.-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, водач на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за Благоевградска област - Цветан Цветанов, дари днес на храма „Св. Георги” икона с изображение на Исус Христос по време на посещението си в гоцеделчевското село Мосомище.

Стотици миряни спряха Цветан Цветанов пред храма, за да му честитят двата големи християнски празника – Великден и Гергьовден, както и да пожелаят победа на ГЕРБ в предстоящите парламентарни избори на 12 май. Възрастна жена от селото спря Цветанов в църквата и просълзена изрази подкрепата си към политическата партия. “Г-н Цветанов, много ви обичам и заради Вас ще гласувам за ГЕРБ. Вие направихте толкова много за България, както никой друг до сега. Затова трябва да продължите започнатото”, каза тя.

Събралите се миряни посрещнаха радушно и втората в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева, както и кандидат-депутатите Калин Каменов и Георги Андонов.

 


Още за: новини   икона   село   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
06 Май 2013 14:20 | обичам цв.цв.
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Борисов май подготвя почвата за изритването на Цецо. Вече няколко пъти репликата "ако е виновен, ще си понесе последствията" беше прелюдия към изхвърлянето на поредния гербер от партията.


06 Май 2013 15:08 | първо
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Икономиката е на изкуствено дишане. Загубени са около 1, 5 млрд. лв. заради контрабанда”В чуждите медии се говори за България като държавата на Кръстника. „Някой вярва ли, че Борисов не е знаел за всички безобразия и беззакония на Цветанов? Той осъзнава ли, че е нарушил закона и е възпрепятствал правосъдието в разговора, който стана публичен”, каза Станишев. По думите му Борисов е готов да се раздели с всеки, но не и с Цветан Цветанов поради две причини. Първата е, че Цветанов е основна машина за купуване на гласове, за мачкане на хора, за използване на МВР за политически цели. Втората е, че Цветанов знае твърде много за самия Борисов.


06 Май 2013 15:35 | странник
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Спрете да разказвате къде е бил и какво е правил ЦвЦв. Той вече е бита карта и това е ясно на цялото природонаселение на България, само вие не спирате да го словославите. ЗАЩО???


06 Май 2013 16:03 | 6666
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Абе притеснено е момчето! Нещо е кахърен Цецоооо! А може да е само умора щото той съвест, морал и други там ценности не познава!!!!!


06 Май 2013 17:23 | Благо
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Каква гавра, вампир и икона???? Този, където и да иде сее само смърт и несгоди !Мосомище, Мосомище, сега и свития синод да дойде целия, няма да изтрият вампирското от църквата нанесено от този въмпирски урод !


06 Май 2013 18:32 | човек
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

комунистически мекерета, престанете да ревете! Колко свещеници убихте след 9. Почел е човекът вярата, икона е дарил! Балабанчета, комунистически подлоги, малоумници! Цялото село се събра да го види, с всеки се спря, с всеки поговори.


06 Май 2013 21:29 | зрител на големия театър
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Абе нали и Бойко е бил член на тази партия червена? Не съм Балабанче, но това не пречи да усещам, че живота е все по-тежък!


06 Май 2013 22:43 | наблюдаващ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Искате да ни внушите, че бабите са били в храма заради Цветанов, а не заради празника, така ли?


07 Май 2013 12:15 | СИЛВИЯ
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

факт е, че ходя по улиците и слушам хората да си говорят, всички подкрепят Цветанов, така, че си пишете вие по форумите колкто искате, народът ще направи своят избор на 12-ти!


07 Май 2013 14:24 | До Силвия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Да го ду.... ш Силве, сополив!


07 Май 2013 19:24 | Citat
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да Ви Светна Отново? Не търсете "ОТГОВОРНИТЕ", защото такива няма в Рилската Света Обител, откакто Поелия "Отговорноста" в Будапеща/на заловените КРАДЦИ на автомобили, между които беше и Б. Б. откъдето идва прякорът му-БУДА. След излежаване на 4 годишна присъда "спасителя" от Пловдив, най-Безотговорно беше поставен от Буда-за Благодарност-на Безотговорната Служба-Игумен на Рилски Манастир... "хвърляш народната пара нагоре-и каквото хване "началнико"-за него, а каквото падне-обратно-за НАС... Е??? Как да Нямат Воля??? ПРОКУРОР !!! и ЗАТВОР




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар