Цв. Цветанов: Хаджидимово може да се гордее с Мария Габриел и нейните принципни политики в интерес на България

05 май 2013 21:18   13 коментара   17388 прочита


Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата за 1-ви МИР Благоевград Цветан Цветанов поздрави жителите и гостите на Хаджидимово по повод 17-годишнината на града. „Хаджидимово е дал много достойни граждани. Искам да спомена евродепутат Мария Габриел. С нея може да се гордее не само Хаджидимово, но и цяла България, защото тя усилено отстоява в Брюксел принципни политики в интерес на цяла България”, каза Цветанов.

Пред препълнения площад той заяви, че ще работи заедно с колегите си от листата на ПП ГЕРБ както за развитието на Хаджидимово, така и на целия регион, за развитието на туризма, земеделието и инфраструктурата. Цветан Цветанов пожела на децата на Хаджидимово едно слънчево лято, а градът да остане все така привлекателно място.

13 коментара
05 Май 2013 21:24 | за терб !!
Оценка:
3
 (
7
 гласа)


за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва ....

ГЕРБ и ВИЕ крепите ТОТЕВ !


05 Май 2013 21:25 | 1
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Не съм много сигурна, че някой, трябва да се гордее точно с нея!


05 Май 2013 22:13 | тази
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

тази полеграмотната спретна такъв номер с знанията сио, че европа онемя-
да изчезват


05 Май 2013 22:18 | До 1
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Ти чули за някой друг евродепутат от България до сега? Само тя, Мария е единствената, която е направила много за да се инвестират средства от Европа в България. Тя направи много за земеделците. Браво Мария!!!! Не те познавам, аз съм от Банско, но на изборите за европарламента аз дадох моя глас за теб. Вдъхна ми доверие и то се оправда. Помагай на пчеларите. Бог да те пази!!!!!


05 Май 2013 22:41 | До в-к Струма
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Преди малко пуснах моя коментар относно Мария и беше изтрит. До кога този вестник ще бъде зависим от комунистите? Мария, ние земеделците сме с теб! Ти направи много за нас. Ако от тази медия си позволят пак да изтрият коментара, то вече има цензура. Браво Мария, ти си единствения работещ евродепутат от България. Искаме подкрепа за пчеларите. Разчитаме на теб!!!!!


05 Май 2013 23:54 | Звезда
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

коя е тая селянка Габриел? От кой нафталин я измътихте ??


06 Май 2013 00:55 | гражданин
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Г-жа Габриел е единствения депутат, който оставя след себе си резултат! Това е човекът, който защитава интересите на българските земеделци. Ако имаше поне още десет като нея, България щеше да е различна!


06 Май 2013 07:31 | Илко
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

За тоя грозник няма ли празник да празнува със семейството си, че малко да ни освободи от присъствието си. Само той от политиците е непрекъснато в местните медии. Много нахален и нагъл!


06 Май 2013 07:34 | Джостово
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Като е първи в листата мястото в парламента му и сигурно. Оти се пъне толкова! Аре по споко!


06 Май 2013 11:18 | с ферма
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

на Гергьовден желая на всички животновъди много сили и късмет... имам ферма, не много голяма, но сега се надявам вече, че и за нас животновъдите ще има субсидии и това стана именно на работата на евродепутатката и на подкрепата на нас с животните.. така че ще помоля тези, които коментират без да знаят за какво иде реч, да не го правят, защото ако имаха животни и се бъхтаха и сега знаят, че най-накрая и за тях е помислено, нямаше да говорят глупости. стискаме палци всичко да доведем до край и да дишаме малко по-леко


06 Май 2013 11:36 | Благо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Гаргамел, хайде с боклука наркотрафикант Цветанов заедно в затвора! грозните и тъпите се подкрепят .След изборите Гаргамел ще береш тютюн, та ще ти плющят ушите, грозно жостовско изчадие !!!


06 Май 2013 11:56 | 8
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Имам прекрасни впечетления за евродепотатката МАРИЯ от гр. Хаджидимово тя остави дири с присъствието си в европарламента. Не се занимава, като другите депотати със скандали а действа за развитие на земеделието и животноводствато, който бе ликведирано тутално от развиващо земеделие се превърна земеделие на разрухата! Тази жена даде малко от себе си и хората го почустваха имаме вече частично работищо земеделие създават се животноводни ферми народа цени направеното от Вас Мария. Кунева да се страмува, като и задават въпроси
за земеделието тя договорира земеделието не да се развива а да се разруши.
Тютюнопроизводителите от нашият край да знаят, че Мария с нейната полетика в Европа съжеви и този тежък труд, който ни е изхранвал с години. Благодарим ти Мария.


06 Май 2013 12:18 | наско
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

с нея маже да се гордеем но не и с тебе глупако. щот си прост милиционер който насра целия герб и цялата държава с твоите изпълнения.
няма ли пак да се качиш при шапката в делчево да решавате мафиоските въпроси в горските стопанства и на кои държавни служби да правите ремонти????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар