Без грандиозни концерти ПП "Лидер" откри кампанията си! Кандидат-депутатите и водачът П. Петров слязоха в мина Ораново и откриха нови работни места

12 април 2013 17:59   6 коментара   11361 прочита


Политическа партия "Лидер", откри днес официално предизборната си кампания и представи листата си с кандидат-депутати. Мястото на събитието, обаче не бе градският площад, а мина Ораново, където водачът на Лидер Петър Петров заведе кандидатите за народни представители. Пред мината ги очакваха над 300 техни симпатизанти, които със скандирания "Победа" прегърнаха водача на листата на "Лидер" за Пиринско Петров.

Кандидат -депутатите бяха представени от областния лидер на партията Злата Сотирова, която развълнувано обяви след поименното им изброяване, че докато другите организират показна и шумна кампания, партия "Лидер " започва с работа и откриване на нови работни места, така както винаги е правила и обещавала. Днес 4-има млади хора от Благоевград получиха работа, един стана миньор, други двама започват работа в строителната фирма на кандидат-депутата Георги Ставрев и един във "Бар 7" на Димитър Димитров. Съобщението бе посрещнато с бурни аплодисменти от присъстващите. Водачът на листата на ПП "Лидер" Петър Петров, който винаги е бил трогателен с искреността си и умението да увлича след себе си много хора, бе категоричен, че партията ще продължава да изпълнява платформата си не само преди избори.

"Изборите са само месец, месец на говорене и празни обещания, ние не можем да говорим като политиците, ние можем да работим и да изграждаме нови и нови предприятия, където да осигуряваме работа. За нас това е "Възраждането на България". Да дадем възможност на хората достойно да печелят парите си и да си осигурят достоен живот -далеч от мизерията и бедността. За това ПП "Лидер" участва в предизборната битка, защото знаем как и можем да възродим икономиката, селското стопанство и туризма на България. Тук растат децата ни, и ако ние днес се чувстваме унизени от липсата на работа и мизерните ни заплати, то децата ни трябва да живеят в една по -добра България. Нека поставим началото на Възраждането на България, за нас и нашите деца. Изказването му бе прието със скандирания и аплодисменти. Веднага след откриването на кампаниятa, Петров и областното ръководство на партията заминаха на работни срещи из региона.

П. Павлова


Още за: новини   ЛИДЕР   кампания   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
12 Април 2013 19:41 | -
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

това е НЕЛЕПО


12 Април 2013 22:31 | гост
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

боже колко глупав народ има защо им вярвате бе хора


12 Април 2013 22:45 | -
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

И кое му е нелепото успех ЛИДЕР №25


13 Април 2013 00:47 | задължително
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

на 12, 05 твърдо с номер 25.
от другите полза никаква


14 Април 2013 11:24 | do NINO
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Да това е! Ти да не Завиждаш?


05 Август 2013 13:02 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е нагло! Да си правиш ПР на гроба на нелепо отишлите си миньори!!!
Момчета, замислете се, дали за 500 лв. които дори не ви изплащат, си заслужава да си губите живота!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар