Атака почете Гоце Делчев

04 май 2013 18:36   20 коментара   8243 прочита


Патриотите от АТАКА отбелязаха 110-та годишнина от гибелта на един от най-значимите български революционери Гоце Делчев. Поднасяйки цветя пред паметника на Гоце Делчев националистите си припомниха делата и думите на великият българин. Със сведена глава се поклониха пред делото на един истински титан и пример за всички нас и идващите поколения.

„Другари, не виждате ли, че сега вече не сме роби на разпадащата се турска държава, а сме роби на европейските велики сили, пред които Турция подписа своята пълна капитулация в Берлин. Затова трябва да се борим за автономията на Македония и Одринско, за да ги запазим в тяхната цялост, като един етап за бъдещето им присъединяване към общото Българско отечество”.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

 

 


Още за: новини   Атака   почит   Още от: Политика

Принтирай статия
20 коментара
04 Май 2013 19:20 | marto paraskov
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

bravo samo taka ataka


04 Май 2013 21:09 | Нелина
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Браво браво ! :)) Знаете ли, че рекламата на Вмро върви по радио Ултра хахахах ! иначе браво на атакистите


04 Май 2013 21:48 | Наско
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

АТАКА почита не само Гоце Делчев, но и много други празници и това ще е така докато не влезнат в парламента повечко депутатчета и после ще забравят за Гоце както и за тези които са ги вкарали.
Неможе ли да разберете, че никога няма да спечелите избори.
Според мен ГЕРБ пак ще е на власт.
На мен лично ми харесваше АТАКА в началото НОООО като се расцепваха едни а други педофили УИде по дяволите всичко


04 Май 2013 22:39 | ...
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Наско, защо пишеш такива глупости?
Нека всички, които са били на власт до сега да помогнат на толкова хора, на колкото Атака помогнаха пък тогава ще си говорим. Иначе си прав за едно, герб пак ще са на власт


05 Май 2013 10:21 | bezkomentar
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Къде е лафкаджията? Като не го огря за депутатските листи и напусна партията ви. Така ли?
Да ви имам идеите интересчии.
Интереса клати феса.


05 Май 2013 12:27 | Наско
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Можем да се обзаложим, че ГЕРБ пак ще са на власт. Не съм ГЕРБЕР ами реалист и нямам никъкво жлание за гласуване. Цветанов има 6 апартамента-И останалите имат по толко както и тези които са били прди на власт, Костов Станишев, даже и Доган. Изберете Атака и Волен ще има толко апартаменти.. Що се праите на чисти сълзички като Ви знам кои какво представлява и от къде е тръгнал. Като искаш да ти викат Македонски ПАТРИОТ ходи си в мисерната Македония тук е НОВА БГ с нови магистрали училища детски градини и доволни земеделци и фермери.
Вчера съвсем случаино към 5:30 часа видях как Г. Андонов се грижеше за дръвчетата които е посял, обаче нямаше камери а ако беше вашия лидер щеше да вика разни камери да го снимат че бил загрижен за природата и Българите па циганите на саун да ги направил


05 Май 2013 12:40 | Наско
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А някои да даде отговор на това???



да питам някой знае ли къде са парите от субсидията на партия атака-тодоров ти знаеш ли, защо твоя идол и водач не ти дава една стотинка за разходите по предизборната кампания



05 Май 2013 13:12 | Крумов
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Парите на партия Атака са само от държавна субсидия и са в размер на 2 милиона за година. Герб получава от субсидия над 20 милиона, а БСП и ДПс по 7-8 милиона. Освен тези 20 милиона, законни пари, ГЕРб, като управляваща партия получава стотици милиони, или дори милиарди от рекет на бизнесмени, а също и от рушвети. Излязоха данни за 28 милиарда лева изнесени от България от чуждестранните собственици опериращи в България. Не мога да дам точна цифра, но ако кажем, че примерно 5-6 милиарда от тях се връщат в касите на български политици от управляващата партия, няма да сбъркаме. Така, че уважаеми наско не гледай в лъжичката на Атака, а погледни в огромният казан на ГЕРБ.


05 Май 2013 13:39 | POMAK
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

VIJDAM MNOGO ZABLUDENI XORA V TOZI FORUM PAK I PO ULICITE RAZBERETE TAZI IZMISLENA PARTIA --ataka--- NEMA BADESHTE NIMA NE VIJDATE KAK VI ZABLUJDAVAT I LAJAT NA MITINGITE VINAGI SA OBLECHENI V KOJI NA SNIMKITE SASHTO IMAT VID NA FASHISTKA PARTIA


05 Май 2013 13:47 | Наско
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Благодаря Ви г-н Крумов за исчерпателната информация относно финансирането на партийте, но отговор на въпроса които е цитиран няма. Аз си отговарям че част от тези 2 000 000 са отишли за телевизия Алфа да може да се продължават измислиците как ще се махнат моноплите, ромите и мюсолманите от БГ. Виждам, че наскоро подпмогнаха разни църкви, но това за мен не е политика а реклама. ГЕРБ имат най-много субсидий, но спомети си колко пари са дадени от тях на разни кметове за подобряване инфра струйтура, читалища, библиотеки и т. н (до сега няма партия която да е раздала толко партийни пари). Пак повтарям че съм реалист а не привърженик на която и да е партия. Единствено когато се роди АТАКА бях привърженик на партията защото тогава можеха да направят нещо а народа беше купен или сляп и в следствие на време пари и лични интереси партията загива. Изнесените 5-6 милиарда няма как да се върнат в БГ защото това е първоначалната цел, лошото в случая е че сме роби в собствената ни държава а тя не се


05 Май 2013 14:07 | случаен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

господин тодоров защо гладаш белица сатовча пагледни в гр гоце делчев какви ги върши герб напълни държавните институции с некадърници вик дзи водното горското мвр е часно на богомил янев там работят нат 10 негови племенника с различни имена нямали да спре сасипването на гората в момента секът крива ряка гора не остана тя отиде в гърция кога сме плащали по 85 лева дърва отговора е един по времето на герп предлагам да затворим пътя за камьоните на весо помака горе на язовирите всички горски са за затвора всеки ден на папащаир чакат по 3 4 5 камаза за маркиране от послушника на гюров мотавчиев да се организираме и да блокираме пътя


05 Май 2013 14:19 | Наско до случаен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Добра идея ама временна. Гюров нали го уволниха разлика нема. Янето или Гербаджиите пак ще сложат некои техен


05 Май 2013 17:00 | 8
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Прочетох в един коментар, че Волин пуши пури от 350 лв . за брой откъде са парите за пурите съответно народни. Моето мнение да се намалят собсидиите на полетическите партии да няма средства да вербуват бедните гласоподаватели, а те и теливизии подържат и бълват срещу опонентите си небивали клюки.


05 Май 2013 17:39 | Крумов
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Сидеров няма лично жилище, няма личен автомобил и няма имоти на негово име. Така, както имат други изявени български политици. Почти всичко, което има го влага във Атака. Има официални данъчни декларации. После, ако има нещо, отдавна да са го разпънали на кръст, онези на които вече години наред бърка в очите. А те имат и медии и власт и пари. Но защо не могат да го направят? Явно не могат да се хванат за нещо от което ще има реален резултат, а и самият Сидеров осъди доста хора за клевета. Заплатата му е няколко хиляди лева и не виждам какво пречи, след напрегнат ден да изпуши една пура, която е 350 лева само във фантазията на някои негови бивши " съмишленици", изгонени от него, за същото в което те сега го упрекват.


05 Май 2013 18:00 | До Наско
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Наско, казах ти, че си тъп. Волен Сидеров въобще не пуши. А една от най-скъпите пури е 100лева и от тях пушеше вашето Бате, зетя на Тодор Живков. По това познавам, че си слабограмотен човек, който не е излизал от селото си или малкото градче. Каквото прочетете го вземате за истина. Ами ако аз напиша, че си откраднал 2 000 000лв. вярно ли ще бъде? Но, някой ще се хване на въдицата и ще плюе по теб. Пиши само неща които знаеш със сигурност.


05 Май 2013 18:09 | 25
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

N 25


05 Май 2013 19:45 | Наско
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Лично мен не ме интересува кои какво пушел и колко пари давал за това.
Дори и Волен да е пушел пури струващи 350 лв, невярвам да е редовно и това че се е поглезил си е негова работа. На разни измислици от жълтите вестници не вярвам. Скрития кмонизъм в БГ си остана и това е факт, дали зет или охрана за мен е важно какво е направил.


05 Май 2013 20:29 | ОЛЕЕ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Олееее, тази където носи знамето не е ли била агент на ДС? Мисля че някъде и прочетох името. Тогава какво излиза? Навсякъде другари. Защо се плюем едни други, като байрака го въртят едни и същи? Егати и държавата, Ленче, гледай си бизнеса който ти са дали другарите, и не си слагай таралеж в гащите, или сега това пак е поръчение.


06 Май 2013 09:37 | 123
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ОБАЧЕЕЕЕЕ СНИМКАТА КРЪТИ..... МНОООООГО ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ЛИДЕРИ.....


06 Май 2013 11:38 | До 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЛИДЕРКАТА С ОЧИЛАТА НА ГЛАВАТА СИ Е МНОГО ДОБРЕ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар