Асен Балабанов: Бруталното отношение към хората е най-големият провал на ГЕРБ

03 май 2013 11:01   14 коментара   63532 прочита
Асен Балабанов
Асен Балабанов


Асен Балабанов

1. Име - Асен

2. Възраст - 33

3. Къде живеете - През седмицата в голямото село - София, а през уикендите у дома - Благоевград

4. Професия - евроексперт

5. Зодия - Водолей

6. Любим цвят - бяло, зелено и червено

7. Книгата, която препрочитате- Властелинът на пръстените от Дж.Р.Р.Толкин

8. Политик, от който се възхищавате- Ернесто Че Гевара

9. Девиз-"Хората, които са достатъчно щури да мислят, че могат да променят света, са тези които действително го променят"

10. Най-големият провал на ГЕРБ - бруталното отношение към хората, собственическото отношение към природата

11. Най-ценното в предизборната програма на Коалиция за България- Че тя решава проблемите на хората днес, а не в далечното бъдеще

12. Защо „да” за БСП- Защото само БСП може да върне държавата на хората

13. Защо „не” за ГЕРБ- Защото превърнаха държавата в инструмент на мафията

14. Най-важното, което трябва да направи следващото правителство, за да останат младите хора в България- Да им даде възможност да са активни участници в промяната на системата

15. Любим спорт - тенис на корт

16. Предпочитана дискотека / клуб - Ъндърграунд

17. Коя партия/коалиция ще има най-висок резултат на изборите на 12 май - №5 - Коалиция за България


Още за: интервюта   БСП   хора   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
03 Май 2013 11:21 | лаптоп
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

Точно така, Асенчо! В дискотеките е истината! Е, може и кръчма в Делчево, на инструктаж как се плюе по ГЕРБ. Натегачът Дурчов плаща! Власт няма да видите, но поне малко парички да изкарате и да ви погалят по главичките. Др. Костадинов ги има достатъчно. Справка АКБ Форес и съветските другари, а и измамените от жена му в Гоцеделчевско, а и фундаменталистките пари за джамията. Лапай, че 12 иде!


03 Май 2013 11:29 | другарка
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Точно така, другарю, да върнем България на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!


03 Май 2013 12:31 | вярно
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Е малкото Балабанче- Асенча, къде е евроексперт? Та какво разбира той от евроинтеграция, какви езици знае, каква обща култура има? Да не забравяме, че е бил келнер, и е четвърто поколение комунисти! Та Благоевград само от Балабановите ли ще се командва! Я го изхвърлете и него и брат му-Мишо от политиката, та те са завършили и двамата едвам, едвам ЮЗУ с помощта на майка им, пишман преподавателка там. Те и двамата дори не са интелигентни! Та вицовете за дедо му -Балабане-, софрите, известни с якото присъствие на Балабане. Та баща му, та чичо му, та те с брат му, само техните ли имена ще слушаме и понеже не могат друго да работят се насочват към политиката-семейна черта. Айде стига, де! Чупка! Да си работят по специалностите, които са завършили-учители, но за учител трябва ум, сърце и скромност от които са оперирани Балабановите!


03 Май 2013 12:48 | вярно
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

P. S. Щом се събират в с. Делчево, Гоцеделчевско в къщата на оня Шапков, да каже на онова леке др. Мушкаров-Костадинов и шашавата му жена-крадла да върнат парите от АКБ ФОРЕСТ, че огин ще ги изгори! Ще ги връща щерка им ( не знам как обаче ( имайки впредвид здравословното й състояние, но синът им ще връща с лихвите, а Емо и Анушка Белишка-А..... а, Мушкарова, Костадинова, няма все да са живи. Ако въобще имат внуци и те ще плащат ограбеното от хората. Аз поне няма да забравя, докото не си взема парите. Малко, но са на семейството. КРАДЦИ! КРАДЦИ! КРАДЦИ!


03 Май 2013 13:29 | Катерина Младенска
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Г-жа главната редакторка, пак е впрегнала ум да пише коментари. Хей, г-жо нямаш ли срам от Бог, в такъв ден да отправяш клетви?


03 Май 2013 14:11 | гражданка
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Още един лентяй от проклетата Балабанова фамилия. Единственото което могат да правят е да интриганстват, плюят, лъжат и бесчинстват. Следях внимателно предаването на Бареков от Благоевград и като видях наглото държание на този наглец ми се повдигна. През цялото време не разреши никой от опонентите му да вземе думата а непрекъснато бръщолевеше глупости. Професия-евроексперт. Добре че беше майка му за да може тоя тъпанар и брат му да завършат ЮЗУ. Нищо добро не ни очаква ако тези надъхани комунистически изчадия вземат властта. Боже пази ни.


03 Май 2013 14:19 | До мадам Младенска
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Тъпа мадам, не съм "гл. редакторка", има си такъв, а ти го пренебрегваш. Спести си глупавите писания. Толкова много хора от форумите ти го казват, но ти си едно вироглаво, просто говедо. Многото комплекси и тежкото ти здравословно състояние те е озверила, вместо да те направи по-благородна. Точно на този ден се казва истината на комунистите, каквато си и ти. Чета по форумите, че получаваш и заплахи, внимавай да не си изпатиш. Нахалството ти е безгранично. Това, че си инвалид, не те спасява от наказателна отговорност. Умираш от мъка, че не можеш да разбереш коя съм, но аз никога няма да се занимавам с теб. Под достойнството ми е . Но, другите които те заплашват ще се справят със заядливия ти характер. С мен, нямаш проблеми. Предизвикваш искреният ми смях и съжаление. Весели великденски празници.
Дано ти платят нещо комунистите, та да посрещнеш Великден подобаващо. Интересно, че и учителки се възмущават от теб. Явно си и лош човек, не са само комплексите и болестите. Извинявай за посл


03 Май 2013 17:34 | Стойчо
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Гербери, калинките са при вас, забравихте ли?
какъв експерт е - в Министерство на околната среда и водите, Оперативна програма. Какви езици знае - немски, английски . Малко ли е?
Пригответе се психически за дванайсти, свърши се с вашата простотия!


04 Май 2013 13:24 | :)
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Голямото село София ха ха ха ха ха ха ха Кандидат за депутат го казва ха ха ха ха ха ей комунистче ТОВА Е СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ако си забравил Така ли ще представляваш БЪЛГАРИЯ пред светаха ха ха ха ха ха ха ха Само ГЕРБ и истинските хора


04 Май 2013 13:30 | :)
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Кой създаде мафията и мутрите бе куре Колко си тъп не е истина А иначе харесваш да си в заведение под земята (Ъндърграунд) То цялата ви партия е
Ъндърграунд


04 Май 2013 13:32 | :)
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Защото създадохте Ъндърграунд
Говоря за сивата икономика и милионите източени зад граница от вас


05 Май 2013 18:17 | айде сиктир!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоз новоизлюпен кандидат политик да вземе да си смени фамилията, че ни се повръща от тяхното котило, пък и партията им няма интерес от такива окопали се комуняги


08 Май 2013 12:40 | Ангел
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

По коментарите разбирам, че всички сте гербери. Я кажете колко ви плащат за да пишете постоянно злостни и неверни коментари или просто ги пишете от човешка злоба и защото нямате друга работа?
Познавам Асен Балабанов (учихме заедно в Германия) и мога да кажа, че момчето е много свястно и много умно. Знае перфектно английски и немски, живя в Германия 6-7 години и през цялото това време работеше на 2-3 места постоянно и се издържаше напълно сам без ничия подкрепа. Да, работил е и като сервитьор за да се издържа, нима това е срамно? До колкото знам има 3 висши - лингвистика с немски и английски, международни отношения и финанси. Стига сте злословили и говорили глупости, а вземете се погледнете вас, стига с този негативизъм.. аман от простащина.
Асене трябваше да си останеш в Германия, щеше много повече да успееш с твоите качества, в България няма кой да те оцени батка, бахти злобата, бахти хората.


16 Март 2014 10:17 |
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ангел написа:Познавам Асен Балабанов (учихме заедно в Германия) и мога да кажа, че момчето е много свястно и много умно. Знае перфектно английски и немски, живя в Германия 6-7 години и през цялото това време работеше на 2-3 места постоянно и се издържаше напълно сам без ничия подкрепа. Да, работил е и като сервитьор за да се издържа, нима това е срамно? До колкото знам има 3 висши - лингвистика с немски и английски, международни отношения и финанси. Стига сте злословили и говорили глупости, а вземете се погледнете вас, стига с този негативизъм.. аман от простащина.
Асене трябваше да си останеш в Германия, щеше много повече да успееш с твоите качества, в България няма кой да те оцени батка, бахти злобата, бахти хората.


Кои са тези три висшета? Онези които майка му доцент Балабанова му уреди с много тичане от катедра на катедра в ЮЗУ ли? Аман от глупостите на Балабанови. Никой не ви вярва.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар