Заради "мръсно ко.. ле" на сесия в Петрич! Зам. председателят на ВМРО И. Веселинов: Знаем за случая, ще бъде разгледано поведението на депутата Ст. Божинов

03 януари 2020 11:28   5 коментара   12891 прочита


Ще приложим правилника в групата ни с цялата му строгост.

Знаем за разигралата се неприятна ситуация на сесия в Петрич, по време  на която наш депутат е репликирал, използвайки обиди. Поведението на  депутата Стоян Божинов ще бъде разгледано и спрямо него ще бъде  приложен правилника на групата ни, който предвижда сериозни глоби,  това заяви за Struma. com зам. председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

Свързахме се с него тъй като той бе вносителят на предложение за  промяна в наказателния кодекс, предвиждаща крути мерки, срещу  депутати, евродепутати и партийни лидери, които обиждат, лъжат и  клеветят. Според неговото предложение за народен представител, който  си позволява подобно поведение законът трябва да се прилага с цялата  си тежест, та дори и да предвижда затвор до 4 години и глоба между 10  и 15 хиляди лева, съобразена с високото възнаграждение на депутатите. 

Попитахме го какво стана с това предложение, на което Веселинов  отговори така : Не бе прието, това бе в миналия мандат "  Припомняме, че на сесия депутатът Ст. Божинов нарече колегата си от  общински съвет в Петрич Св. Шарков "мръсно ко.. ле ", с което  предизвика възмущението на присъстващите и жителите на Петрич.

Вижте в метериала от тази сутрин видеото по темата. Ще съобщим какво  наказание ще получи новият депутат Божинов, който зае мястото в  парламента на Атанас Стоянов, спечелил изборите и станал кмет на  Сандански.

П. Костадинов 

5 коментара
03 Януари 2020 13:34 | Христо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Къде са коментарите


03 Януари 2020 13:35 | Христо
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Май преигравате вече.
Кажете кой обиди пръв.
Божинов май не ви е удобен и е по лесно да го плюете пред хората. А той скочи заради тях. Да ги защити от такива дерибеи като вас. Очакваме и новите данъчни оценки на имотите и за едно апартаментче ще плащаме по 200-300 лв данък.
Малко ви беше. Другия път да ви почне с яйца направо.
Кажете


03 Януари 2020 18:29 | До Христо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

На никой не му дреме за този, който е завлякал държавата с милиони. За милиционера изгонен от полицията, заради рушвети и измами, за човек с два грама мозък и пет думи в речника. Груб се**ки бек недодялън. Едно време имаше ВМРО, за което съм гласувал и което, макър и не парламентарно представено беше пример за подръжание. В момента това е една сбирщина от клоуни и такива, като въпросния от статията и като онзи с ефтините костюми Боби някакъв си с налудничевия поглед.


04 Януари 2020 12:04 | �����
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Селски глупости с претенция за новини.


04 Януари 2020 23:34 | хаха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

какво очаквате от хора които се снимат все на маса и с "известен"бизнесмен КИРО П.... тка
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар