Заловиха 14 нарушители, 5 глобени с фиш, най-нахален собственикът на сребристо “Ауди” на площад “Македония”

29 август 2009 00:06   3 коментара   9398 прочита

Масови проверки за неправилно паркиране в Благоевград

Двете полицейски управления на територията на Благоевград започнаха от завчера масови проверки за неправилно паркиране по улиците. Проверките се извършват и през нощта. Миналата вечер ченгетата откриха 14 нарушители, на които са съставени актове, 5 водачи на МПС са глобени с фишове.
Вниманието на гражданите привлече водач на бяло “Ауди”, паркирано пред читалището на площад “Македония”. Два екипа полицаи и множество хора се събраха около колата, която според информацията е на сина на популярен благоевградски бизнесмен. От полицията вчера не бяха готови с резултатите поименно от проверката и не съобщиха имената на нарушителите.

3 коментара
30 Август 2009 19:11 | 007
Оценка:
21
 (
79
 гласа)

Наглостта и арогантността на тези "бизнесмени" и самочуствието на недосегаемите им синчета са безкрайни!... Не вярвам полицаите да могат да се справят с тях.


31 Август 2009 00:59 | lupi
Оценка:
-3
 (
55
 гласа)

ako policaite ne mogat da se spravat s tex - koi togava ........... seliacite ?


01 Септември 2009 14:50 | 1
Оценка:
-4
 (
60
 гласа)

Нека направят акция през деня да видим дали ще са само 14 нарушителите. Някои хора се опитват да стигнат точно до вратата на офиса си с колата си... Тротоарите из целия град са недостъпни за пешеходци, майки с деца всеки ден рискуват живота си за да заобикалят коли по тротоара и се налага да слизат на улицата, където пък се сбкъскват със злобата и нахалството на шофьорите. Тротоарите не са паркинги!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар