Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ’аосът в паркирането в Ѕлагоевград създава сериозни проблеми! Ўофьори на градски€ транспорт в Ѕлагоевград промен€т маршрути! ”лиците - тесни и задръстени от автомобили, хората по спирките ропта€т..


12 юни 2019 10:38  13 коментара   7322 прочита



Ўофьори на автобуси от градски€ транспорт се принуждават да промен€т маршрута си, поради невъзможност да минат по тесните градски улици, задръстени от неправилно паркирани автомобили.

¬ благоевградски€ квартал "ќсвобождение" това се превърна в ежедневие, вид€ репортер на struma.com. “есните улици и неправилно паркираните коли пречат на автобусите да изпълн€ват маршрутите си. “ова се случи и вчера, когато автобус се затрудни да се спусне по ул. "Ўар планина" и, за да си спести чакането и нервите, шофьорът просто смени курса и мина по ул. "ƒойран", защото н€маше кой да премести неправилно паркираните по пътното платно коли.

Ќ€колко спирки по "Ўар планина" останаха необслужени, а пътниците така и не дочакаха автобус... за пореден път. ѕрипомн€ме, че Struma.com писа за подобен случай на същото м€сто, но тогава един от пречещите автомобили бе преместен и автобуса усп€ да мине, като бе на милиметри от колите.

" олите в този квартал са навс€къде - по улици и тротоари, никой не спазва правилата и не се съобраз€ва с участниците в движението. ѕълен хаос, не ги е страх и от па€к..." коментират живеещи в квартала и допълват, че през ден€, когато хората са на работа и колите ги н€ма, автобусите все пак усп€ват да минат н€как си. јвтобусите по лини€ N7 са почти празни - дали защото се движат със закъснение или пък изобщо не минават през спирките?!

–епортер на struma.com стана свидетел как за пореден път вчера шофьор промени маршрута и коментира ситуаци€та кратко: "≈то затова н€ма да имате рейс, защото не може да се мине!".

ѕ. ѕенева

ќще за: шофьори  автобуси  маршрут ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


13 коментара

12 юни 2019 11:13 | фен
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ѕа€ка къде е, или вдига избирателно.


12 юни 2019 11:39 | јква ѕарк
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

 акви оправни момчета са на скобите, веднага ще ги санкционират. »скам да им благодар€ предварително-


12 юни 2019 11:55 | Ќикола
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

 мета нали обеща да разреши проблема с паркирането като построи н€колко подземни паркинга и гол€м н€колко етажен паркинг при пазара, дали излъга?


12 юни 2019 12:36 | живущ
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

«ащо не сте снимали как се паркира около очната клиника на д-р “умбев на ул. "Ўар планина", там лек автомобил минава на бо€ разсто€ние, а какво да говорим за автобуси. ѕациентите паркират безразборно, дори запушват гаражите на живущите там.


12 юни 2019 12:45 | ƒжумали€
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ѕа€ка не вдига по ж. к. ќсвобождение и по √рамада. «ащо ли?


12 юни 2019 12:50 | Ѕриндо
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ј пред –адината кога ще ги вдигне па€ка колите на они€ пишман бизнесмени и она€ бълха на тренеро. ј сега и колите на „орл€вите са там


12 юни 2019 13:16 | ƒончо
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

јма чий го търс€т автобусите там?
«а две минути се слиза пеш до "—лав€нска".


12 юни 2019 13:21 | agent08
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

» защо никой нема малко мозък в главата, за да проумее, че задръствани€та са в резултат на —ин€та зона, превзела половината град.....


12 юни 2019 13:58 | Ќикола
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

—ин€та зона създава само хаос, избирателно се слагат скоби или се вдигат коли на принципа-този е наш човек, този не е, персонала е на наши хора от герб.


12 юни 2019 15:35 | 123
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

јвтобуса минава шофьора е слаб! ƒа не казва защо н€ма автобуси по този квартал, защото автобусите са празни и си пътуват на загуба! ѕразни са защото не останаха хора в град Ѕлагоевград за да се воз€т на автобусите, преди години квартал ќсвобождение беше пълен със студенти! Ћеко град Ѕлагоевград започва да затихва и това се усеща всеки ден става по безлюден! Ќо виновни н€ма за това обезлюд€ване на град Ѕлагоевград


12 юни 2019 18:39 | до горни€
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

 райно време е общинската управа на града да защити правото на паркиране на гражданите пред домовете им! ¬секи паркира където му скимне и ужасно много затормоз€ва паркирането на местоживеещите. —емейства с инвалиди имат много проблеми с паркирането - не всеки е приписал колата си на името на инвалида! јко тр€бва нека да плащаме н€каква минимална такса, за да защитим местата за паркиране пред домовете си. ¬ кра€ на краищата всеки плаща данък имот на определен адрес и в т€х е включена и таксата за поддръжка на улицата и тротоара около дома. ѕроблема с паркирането в Ѕлагоевград вече взе огромни размери и трови живота ни!


12 юни 2019 20:45 | —ифоно
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕраво на кмета слънце и неговите дупелизачи благодарете им за новите линий на градски€
ј това че малко преди тумбевите санаториуми имаше знак забранено и спирането и паркирането откъм на знахар€ офиса ?  ой махна знака за може идващите хора при знахар€ да си паркират пречейки на половин квартал да се движи нормално??  ой махна знака
Ѕизнесмена направил лечебница а паркинг нема пара
 ат къде сп€т относно знака ?
 ой махна знака


2 юли 2019 10:56 |  –”ћ
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јЅ≈ Ќ≈ ј ѕј– »–ј “ј ј ¬ √≈–ћјЌ»я »Ћ» ƒ–”√ј Ѕ≈Ћј ƒЏ–∆ј¬ј » ў≈ ћ” “–яЅ¬ј ≈ƒЌј «јѕЋј“ј ƒј —» ¬«≈ћ≈  ќЋј“ј Ќќ “” ј ћќ∆≈




¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 



   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.