В Кюстендил: "Той има благородна професия, а те са били брутални". Говори майката на фармацевта, намушкал двама пред дискотека

08 декември 2023 10:11   3 коментара   6731 прочита


 
Двама души бяха ранени със сгъваем нож пред дискотека в Кюстендил от 37-годишния Валери Цветански. По думите на потърпевшите той им се нахвърлил без основателна причина. 

Версията на близките на сочения за нападател обаче се различава, като по думите им самият той е жертвата. Мъжът, който вече е под домашен арест, е фармацевт без криминални прояви към момента. 

„Знам, че синът ми е бил нападнат от група младежи, които са го превъзхождали физически и по численост. Синът ми е с уравновесен и спокоен характер, който има благородна професия и помага на много хора. Едно от момчетата, което в момента излиза жертва, точно преди месец дойде в нашата аптека. 

Наложи се да му бъде оказана медицинска помощ заради много дълбока широка порезна рана на ръката. Моят син беше този, който в продължение на три седмици превързваше раната му”, обясни пред NOVA майката на Валери – Сашка Цветанска. 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
08 Декември 2023 14:38 | я
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И защо ги е намушкал??? Това че имал благородна професия не го оневинява. Може пък да е психично болен, това че е фармацевт не го застрахова от психична болест


08 Декември 2023 18:19 | Хм
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А защо е тръгнал на дискотека с нож???
Че са си имали дрязги е ясно, кой нормален човек ходи навън на кафе или на дискотека с нож в себе си


09 Декември 2023 13:24 | А
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

М
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар