Със 17 000 студенти Банско прегази Сандански, където отчетоха 400 посетители заедно с Мелник

10 декември 2009 00:14   5 коментара   14879 прочита
В механите в Банско купонът на студентите бе на ниво
В механите в Банско купонът на студентите бе на ниво


В механите в Банско купонът на студентите бе на ниво

Арестуваха 23-годишен софиянец за скандал и бой за гадже в “Най клуб”, 3-ма пияни потърсиха помощ в Спешен център

23-годишният студент Любомир Костадинов е арестуван от полицията след скандал и бой в “Най клуб” в Банско, инцидентът станал малко след 3.00 часа в нощта на празника. Костадинов и компанията му влезли в словесни разпри с друга компания заради момиче, още през деня двете групи си разменили хапливи реплики, а през нощта се засекли в “Най клуб” в модерния хотел “Флоримонт”. Двете групи се скарали жестоко в заведението, а Костадинов бил най-агресивен.

Охраната го извела навън, за да не притеснява празнуващите, но той продължил да буйства, агресията му се пренесла и върху пристигналите на място полицаи от управлението в Банско. Студентът ругаел и псувал ченгетата, което наложило с полицейски патрул той да бъде заведен в управлението, и вчера около обяд бе освободен. Това е единственият случай, в който се наложи намеса на полицията в Банско. Според ченгетата в курортния град за студентския празник са дошли около 17 000 посетители от различни университети в страната.

Хотелите са били 90% пълни, както и заведенията към тях. 25 лв. е била най-ниската цена на кувертите в дискотеките, в по-известните механи студентите са платили по 90-100 лв. В “Най клуб” - Банско освен по 40 лв. за вход условието за гостите е било да платят за всяко сепаре и по 300 лв. за 1 бутилка алкохол. Безпрецедентно слабо присъствие на студенти регистрират за празника тази година в курортния град Сандански. За първа година там посетителите според справка, изпратена в полицейското управление, са били едва 400 заедно с празнуващите в Мелник.


Още за: студенти   празник   Банско   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
10 Декември 2009 07:53 | за доктора
Оценка:
3
 (
35
 гласа)

така ще в Сандански, вижте кой са ресторантьорите,махнете КРАДЕЦА-ДОНОСНИК КЕЛНЕРА,КМЕТА ,РУШВЕТЧИЙТЕ В КМЕТСТВОТО ИНАЧЕ СИ ОСТАВАТЕ СЕЛСКИ ГРАД


10 Декември 2009 17:15 | селчо
Оценка:
0
 (
36
 гласа)

Австрийския тотю го съсипа,града е пълен с боклуци,няма нито една атракция,през парка течат л..на,цените са като за световно,какви туристи чакате?За съжаление простаците в този град не осъзнават , че кражбите и простотията на тотю и пасмината му върнаха града 50 години назад и продължават да вярват в лъжите му.


10 Декември 2009 17:21 | супер селчо
Оценка:
3
 (
43
 гласа)

Ако нямаше простаци и ибрикчий левунския крадец нямаше да е кмет.Сандански се превръща в забравен и нежелан курорт,заради" специалистите " в туризма и кметството.Не може хора без образование и без идеи да управляват. Борци, кантарджий, наркотрафиканти, автоджамбази-какво очквате бе? Чудо ли? Е няма.


10 Декември 2009 22:57 | банскалия
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Струма,ако е истинска преса,а сега да пита общинска данъчна служба в Банско колко нощувки са отчетени.И да се види кой лаже - кмето Краваров със 17000 балона или данъчното...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар