STRUMA.TV: Да плачеш от безсилие! Бойчо от Петрич можеше да живее! Потресаващ разказ на съседи, оказали помощ на Спешния екип! Дума по дума.... минута по минута до....... неочакваната смърт от "вирус"

09 юни 2018 16:56   15 коментара   38455 прочита


Майката ридае: Ойде ми детето, погуби ми се чедото, не ме пуснаха в линейката да го видя........ Гледайте видеата.....

Както обещахме ви показваме покъртителния разказ на съсед на издъхналия за часове 60-годишен Бойчо Кирилов от Петрич, за когото ви съобщихме снощи. Мъжът издъхна в ръцете на спешните екипи, които от 5.20 сутринта до 6.20 часа се мотаели в дома на болния човек, изправени пред сложните за решаване казуси: Как да го качат в линейката, вирус ли е, или не е, или нещо Бойчо "май се глези".

Дума по дума, минута по минута, Атанас Пандев си спомня фаталното утро на 8 юни, когато съседът му от втория етаж му позвънил за помощ. Чуйте записите и разказът за една смърт от Първо лице пред репортера ни Анита Георгиева. Докато записвахме г-н Пандев при нас дойде и съседът от втория етаж: Такова нещо не съм виждал никога.

След като нищо не направиха над 40 минути за Бойчо в 5 часа сутринта, а разправяха, че не е нищо сериозно, само вирус, защото повръщал и имал разстройство, отивам към 10 при майка му, да питам дали Бойчо си е дошъл, а жената плаче та се къса: Ойде ми детето, погубиха го, не ме пуснаха в линейката барем с него да съм,.. Откачих направо как е възможно, вечерта пихме бира пред блока. Направо съм шокиран......

В понеделник ще запишем и спешните и техния отговор и обяснение на това как издъхна Бойчо - в линейката ли, в Спешното в Петрич, или в Сандански????? Очаквайте ни.

П. Попов

15 коментара
09 Юни 2018 17:12 | СС
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Това престъпно бездействие ли е?


09 Юни 2018 17:46 | Патриот
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да се изрови тялото. Аутопсия. Па тогава да видим къде е истината.


09 Юни 2018 17:52 | Пострадал
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Най-често срещаните симптоми на хипертония са:

Гадене и повръщане
Виене на свят
Зачервяване на лицето
Бледо лице
Болка в гърдите
Главоболие.


09 Юни 2018 18:15 | до Пострадал
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Фелдшер с линейка не разпозна инсулт! Аз му обясних какво знам за инсулта, пак се обадих на 112 и се "поправи". Беше си събрал багажа след едно хапче за понижаване на кръвното... Толкова си му е багажеца...


09 Юни 2018 19:38 | Илия
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЛЪЖАТ НАРОДА НЕ Е ВИРОС А БЪКТЕРИЯ ВСЯКА БОЛЕС СИ КМА ИСТОРИЯ НО ТАЗИ КАТО НА ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ НЯМА ВСЯКА СМЪРТ ЗАКЛУЧЕНИЕТО Е ВИРОС ПРЕДАТЕЛИ С МЕНЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ НЕЩО МИ ЗАПУШИ ГЪРЛОТО ЛЕКАРИТЕ НЕ ОСТАНОВИХА ЗАРАЗАТА


09 Юни 2018 20:30 | Хм
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Истината е, че цял живот плащаме задължителни здравни осигуровки, но когато един път ни се наложи да идем на лекар има два варианта: умираш или плащаш. Понякога и двата.


09 Юни 2018 20:49 | Илия
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ИМАТ ПЛАН ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИА НАРОД НО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТАЗИ ГАВРА ЛЕКО ПОЛЕКО СИ ЗАМИНАВАМЕ ОТ ТОЗИ ЖИВОТ


09 Юни 2018 21:05 | Петрич
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Е сега ке си оди директорот на Джумаята другаря вечниот директор Михайлов. Оти он требува да си бегува вече ония от София да го мануват време му е веке стига лапа държавна пара при тука у Петрич не го сакаме веке.


10 Юни 2018 00:03 | 2
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Репортерката иска сензация, но се излага сама. Нека отиде в чужбина, напр. в Англия и да види колко месеци ще чака докато се добере до квалифицирана помощ. А тук- кихне 2 пъти и вика слинейка, или да си провери кръвното в бърза помощ отива. Крайно време еда се разбере с какво се занимава бърза помощ. Ако е инфаркт или нещо друго сериозно каквото и да направят, докторите душа не могат да дадат.


10 Юни 2018 06:44 | Петрич
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Каква Англия какви пет лева. Тук в България лекарите само за пари реват а за пет лева работа не искат да свършат. Ако са гюптите да видиш колко бързо се лекуват оти они ке бият с тоягата.


10 Юни 2018 09:11 | Пациент
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Абе хора спрете с тази омраза и злоба и лекарите помагат в зависимост от здравословното положение на болния. Хората в бели престилки не носят живота на всеки болен в джоба си. А вие репортерите на вестник Струма спрете да трупате девиденти за сметка на трагедията на семейството на Бойко Кирилов. Вие с вашите материали сте се превьрнали на сьдници и адвокати. Бьдете малко по-обективни и толерантни кьм тези, които всеки ден се борят да спасят живота на хората в нужда.


10 Юни 2018 14:49 | бкп
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

репортерката е измислена. тя беше кандидат за кмет на тополница и хората като разбраха какъв акъл има я отсвириха .от немай как я сложиха на струма ком репортерка като граматиката й клони към нула. шефката на този корпоративен сайт силва само получава от тази ани граматиката снимка или видео и тя шефката силва започва с гръмките заглавия от рода на - шок, ужас и т. н..
а този комунист който иска да ни облага с данъци да вземе да се скрие и да не дава акъл за медицина, той е председател на бкп в петрич


10 Юни 2018 18:01 | мнение
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Поклон пред лекарите, но не и пред измислените пияндурници които често са неадекватни докато си мислят че ни лекуват и забравят че ние не сме безсмъртни за да си правят безкрайни експерименти


11 Юни 2018 13:18 | Гост
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

активизираха се санитарките от болницата! по-некъдарни и глупави хора, с измислено съмочуствие от тия дребни измамници в болницата, не съм срещал никаде. Сега репортерката им виновна, след това болния бил виновен. За съжаление нищо не може да ви оправдае некадърници, всички ние вече сме видяли какво представлявате и сме патили от вас и вашата неграмотност и ще си го получите, няма нужда нито Струма нито Струмян да ни показва кви мърди сте, ние ви знаем и скоро ще си поличоте заслуженото.


12 Юни 2018 15:00 | Валентина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много е прав човека, че вече няма лекари, те само гледат да ти вземат парите и се подиграват с твоя живот. Тея сега заслужават да ги изгонят от работа. Това стана България, няма никакво здравеопазване, и няма къде да се оплачиш. Хора Дайте да си търсим правата да вдигаме бунт, защото здрави и прави ще не умрат тея гадове
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар