Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

—ред бурната нощ в Ѕлагоевград! јмерикански€т университет за побо€ с участие на техни студенти


15 септември 2018 12:03  6 коментара   19404 прочитаѕо повод инцидент в Ѕлагоевград от тази нощ, в който са засегнати и студенти на ј”Ѕ, за ръководството на университета от първостепенно значение е състо€нието на нашите студенти. —лед посещение от лекар и директора на кампуса се уверихме, че те са добре, с леки наран€вани€ и се възстанов€ват в общежити€та след посещение в градската болница.

»ма леки материални щети в една от сградите на кампуса, за които е предприето бързо отстран€ване.

ћерките за сигурност и грижа за безопасността на студентите в ј”Ѕ са основен фактор за спокойни€ живот в университета и изграждането на студентска общност. ќт специализиран медицински персонал, през охрана, до отговорници за общежити€та, включително със сътрудници самите студенти, сме осигурили спокойна и при€тна среда за живот в сградите —каптопара.

ƒинамични€т социален живот на студентите в града е извън обсега на контрол на екипа на университета, но дори и в случай на инциденти извън ј”Ѕ - стремежът ни е да осигур€ваме последваща грижа от страна на екипа ни при необходимост., казаха от ј”Ѕ. ѕрипомн€ме, че тази нощ се сбиха група студенти с благоевградчани, от сблъсъка трима попаднаха в —пешно отделение на ћЅјЋ Ѕлагоевград.

ѕ. ѕопов

ќще за: мерки  инцидент  ј”Ѕ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

15 септември 2018 13:21 | адвокат
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

ако са били под 18 год, университетът е отговорен за сигурността и здравето на тези студенти


15 септември 2018 14:48 | blg
ќценка:
5
 (
19
 гласа)

¬ јмерикански€ повечето студенти са богаташчета на мама и тате дошли само да харчат и друсат...


15 септември 2018 20:36 | директор на кампуса
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

’ј.. ’ј... ƒиректора, както е написалa пресаташето/съпругата на ƒ»–≈ “ќ–ј/се по€ви в 09. 00 часа за да вид€т студентите колко е загрижен...! ѕродължавайте така с тези лъжи и далеч ще стигнете, например израстване е семейни€ университет ј”Ѕ..... ј кой е ƒиректора?


15 септември 2018 21:39 | хахах
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

американски университет там са само джендъри гейове лесбоси, синчета на косоварски трафиканти или албански престъпници другите спонсорирани от сорос или от а, ерика за българи€ там в борда се нареди крадлата на кремове от фри шоповете по летищата поптодорова както и лицето роско плевнелиев правете си сметка за како иде реч, персонала е от роднини лубовници синове дъщери, всеки краде кой колкото може, и неги боли студентите дали учат пи€т друсат пълна анархи€ сегашни€ президент е една мижитурка удобна и другите си прават каквото искат там..


15 септември 2018 23:57 | адвокат
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ако пострадалите са Ќ≈ѕЏЋЌќЋ≈“Ќ», как са били на дискотека? а и Ќ≈ѕЏЋЌќЋ≈“Ќ»“≈ имат май вечерен час...


17 септември 2018 18:50 | да
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒобре е местните да ги тепат от време на време профилактично, за да си зна€т местото разни албанци, монголци, грузинци и пр.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.