След объркващи маневри! Благой Панайотов предава поста като кметски наместник на благоевградското село Селище на В. Байрактарски

11 декември 2019 09:59   8 коментара   12348 прочита


След объркващи маневри от страна на кмета на Благоевград Румен Томов кой да назначи и кой освободи от поста кметски наместник на село Селище, последната информация е, че в стола сяда бизнесменът Валери Байрактарски.

Новината бе потвърдени от досегашния кметски наместник- Благой Панайтов, който през последния месец изпълняваше стриктно своите задължения, независимо от маневрите и хаоса в кадруването на община Благоевград. „Все още нямам получена заповед. Засега имам само информация. Все ще чакам да видя кога ще сдавам поста. Информацията ми е, че трябва да се сдава и приема, но кога ще бъде това, все още нямам потвърждение“, обясни пред Struma. com Благой Панайотов. 

Очаква се до дни, на кметския стол в село Селище да седне официално Валери Байрактарски. Ще осъществи ли обаче плануваните от Благой Панайотов промени във връзка с бъдещето на бившата здравна служба, която хората искат да се преобразува в здравен кабинет и място за провеждане на мероприятия, предстои да разберем. 

Това ще е вторият път, в който Байрактарски ще седне в стола на кметски наместник на благоевградската село. Припомняме, че такава информация бе съобщена на 21 ноември, няколко часа по- късно, след „наздравици“ за успеха, Байрактарски „сдаде“ поста, поради отменено решение на кмета Румен Томов. Това бе една от първите заповеди при встъпване в длъжност на новия кмет, която предизвика пълен хаос най- вече сред местните жители, които дни наред не можеха да разберат кой в крайна сметка е техният кмет и от кого да търсят помощ. Бизнесменът Валери Байрактарски обаче не се отказа от кметския кабинет и атакува мястото за втори път, този път- успешно. 

К. Тодоров


Още за: Р. Томов   пост   селище   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
11 Декември 2019 10:28 | БАЙРАКТАРО
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

ПО голем селяк от МЕНЕ немааа.....


11 Декември 2019 10:46 | Сърфо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Айде сега цялото село на бунт. И да си ходят и двамата с кмето Томов. Ебати политическите недоразумения. Комунистите нали са свикнали да делят държавата като бащиния и пак почнаха...


11 Декември 2019 12:42 | �� ����
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

падение. в благоевград всичко е объркващо.


11 Декември 2019 14:08 | Надежда
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кому са нужни такива маневри и защо? Кое е това малко село Селище за такава „борба“ и то за кметски наместник? Байрактарски за да извършва даже политически промени в принадлежността си, значи има други подбуди, НО КАКВИ?
Пълен хаос: веднъж назначен, след това свален ....и сега пак назначаване-господин кмете, как ще обясниш действията си?


11 Декември 2019 14:15 | Митака
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кмете, този да не ти е роднина, та така си залагаш репутацията за него? Такова разиграване не е имало до сега в назначенията в Благоевградско!!! Ако и това стане.... срам и позор.


11 Декември 2019 14:51 | --------------------
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Добре дошли под купола на цирк "Благоевградски"!


14 Декември 2019 19:35 | Леле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Толкова нагъл и подъл човек от Байрактара, ако ми намерите, ще си скъсам дипломата за доктор


14 Декември 2019 19:35 | Леле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Толкова нагъл и подъл човек от Байрактара, ако ми намерите, ще си скъсам дипломата за доктор
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар