Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

ѕомогнете, хора! “рагеди€ след трагеди€ в петричка фамили€! –одителите на 14 г. Ѕ. »лиев от ѕетрич, който издъхна снощи, със задължение към турска клиника - 17 000 евро!


5 септември 2018 13:25  3 коментара   67473 прочитаƒнес сутринта ви съобщихме тъжната вест, че 14-годишни€т Ѕожидар »лиев от ѕетрич, за когото вървеше кампани€ в помощ,, издъхна снощи в клиника в »станбул. Ќовината потресе всички в региона.

Ѕлизки и при€тели на семейството на Ѕожидар, освен, че са покрусени от смъртта му, имат и сериозна грижа. “е се призовават всички граждани, които имат възможност да помогнат на семейството на ƒари, тъй като родителите му имат задължение към клиниката в размер на 17000 евро. ≈то какво написаха:

,,«а съжаление, тр€бва да съобщим това, въпреки смъртта на ƒари. –одителите на ƒари са със задължение към клиниката с 17000 евро, които тр€бва да се плат€т възможно най-скоро.

ћолим ¬и добри хора да не ги изоставите в този така тежък момент и да помогнем със събирането на средствата. ѕризоваваме всички хора, страници и кампании да сподел€т и помогнат кой с колкото има възможност. ћомента е изключително тежък за всички... Ќека не ги остав€ме и ние.

ќт базара 2100 долара ще бъдат преведени към траурната агенци€ за транспортиране на ƒари до Ѕългари€, а остатъкът по дарителската му сметка" ’ора, едно българско семейство прежив€ва най-страшната трагеди€ в живота си, пред не€ ние оставаме без думи. ƒа протегнем ръка и за пореден път помогнем!

ѕ. ѕетрова

ќще за: фамили€  задължени€  клиника ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

7 септември 2018 12:23 | жалко
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

«а съжаление много българи от години плащат огромна цена за нереалните си очаквани€ за лечение в чужди клиники, особено в “урци€.  ато им кажат български лекари, че н€ма надежда и е добре да се подготв€т за най-лошото и просто да се грижат най-добре за близките си в последните им месеци и дни, те започват като на инат да събират дарени€ по вс€какви начини за такива, много често завършващи със смърт лечени€ в чужбина... жалко за това дете, съболезнование на близките му, но не се стърп€вам вече като чета посто€нно такива новини


7 септември 2018 16:47 | Ѕлизък на болен
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒа плащаме защото не можем да се примирим с отговора на нашите специалисти
"јми с нищо не можем да помогнем да си живее докато може"


9 септември 2018 17:09 | ¬лади
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒо първи€ коментар. ћного, ама много глупаво изказване. ѕърво лекарите са хора и те грешат, и като каже лекар, че н€ма надежда не бива да се предаваме, както ни "съветват" в първи€ коментар, а да се борим до последно и да търсим лекари, които казват, че има надежда. “ака постъпиха мои близки и сина им сега е жив излекуван от рак от лекари в ’айделберг √ермани€. ƒруги мои познати с баща "отписан" от лекарите също се пребориха и то в Ѕългари€. » много много са победите над тази болест. ”ви Ѕожидарчо го изгубихме, но родителите му направиха всичко възможно и невъзможно и се бориха до последно. ѕоклон!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.