Олена от ХII “д” мина под венчило, но остана в клас с думите: Влюбена съм, но ще следвам!

14 октомври 2009 00:20   8 коментара   45129 прочита
Щастливите младоженци с приятелките на булката от ХII
Щастливите младоженци с приятелките на булката от ХII "д"


Щастливите младоженци с приятелките на булката от ХII "д"

Класната Бонка Ичкова: При новината за предстоящия брак много я хоках

Дванадесетокласничката от Националната хуманитарна гимназия “Св.Св. Кирил и Методий” в Благоевград Олена Георгиева от няколко дни е с нова фамилия, след като в неделя мина под венчило и вече носи името на мъжа на мечтите си Иван Кошутарски от Дупница. Младоженецът е студент последна година по специалност “Телекомуникации” в Нов български университет и едновременно работи като търговски представител. Двамата влюбени решили да заживеят заедно преди 3 месеца и уведомили родителите си. Първата реакция на майката на Олена, Весела, била: “Не може! Първо трябва да завършиш!”. Баща й Красимир не дал и дума да се проговори дъщеря му да живее на семейни начала с младеж без брак.
Той е доста консервативен и не може да допусне подобно нещо, родителите ми като разбраха, че сме взели решение да сме заедно и няма да го променим, накрая склониха да се оженим, обясни булката-ученичка. Не чакаме бебе и амбициите ми са да продължа образованието си в Художествената академия, специалност “Живопис” или “Рекламен дизайн”, не са се променили след сватбата. Още повече че съпругът ми ме кара да уча повече, защото не иска жена му да е необразована, каза Олена. Засега в плановете ни не влиза бебе, просто сме много влюбени и искаме да сме заедно. Желанието ни е догодина да сме в София - аз ще уча, а Иван ще работи, допълни щастливата булка.
Сега двамата живеят в Дупница. Тя пътува всеки ден на училище в Благоевград, а той - на работа в София. Иван не спира Олена от дискотеки и заведения с приятелки, защото й има доверие. На сватбата им били 5 приятелки съученички, при хвърлянето булчинският букет се разделил на три и две от китките хванали Виолина и Мариета от ХII “д”, третата паднала в ръцете на сестрата на младоженеца. До абитуриентския бал чакаме още 2 сватби, шегуваха се дванадесетокласниците от НХГ.
Олена съобщила новината за сватбата на класната си Бонка Ичкова и на директора на НХГ Севдана Марковска.
Ядосах й се, призна класната, тя е толкова амбициозна и талантлива, учи в паралелка с профил “Изобразително изкуство” и почти всяка година печели награди, каза Б. Ичкова. В IХ клас Олена печели I награда за рисунка живопис в националния конкурс “Казанлъшка роза”, миналата учебна година заема I място и в конкурса “Ваканция с кока-кола 2009”. Ичкова нахокала здраво ученичката си за прибързаната стъпка, но пред свършен факт нищо друго не могла да направи. Дано не угаснат амбициите й, моли се класната.

8 коментара
14 Октомври 2009 01:59 | Не е лесно кат си млад и наивен!
Оценка:
4
 (
82
 гласа)

Деца... деца...!
Много сте красиви, млади и наивни!
Бъдете здрави!


14 Октомври 2009 08:09 | буба
Оценка:
10
 (
26
 гласа)

Много са млади и красиви!Успех!


14 Октомври 2009 08:55 | Morrison
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

Познавам го момичето и да си кажа направо, останах без думи, но щом това е волята и нека бъде щастлива!


14 Октомври 2009 09:18 | Катерина
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Живи и здрави да бъдат и девойката да продължи образованието си непременно.


14 Октомври 2009 11:57 | imeto familiata
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

Иване, да ти е честито от цялата група в Мериленд и всички приятели от сервиза на Хонда! От тук нататък си вече женен мъж :)))


14 Октомври 2009 15:30 | необвързан и щастлив
Оценка:
-4
 (
38
 гласа)

абе вие луди ли сте бе?
егати излагазията - като мангалите - като направи 18 и се жени (ако има и 18)


17 Октомври 2009 18:02 | Пророк Илия
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Познавам младото семеиство - да им е честито!!!
П.П.
Редактора да си оправи статията - излъгал е брутално:
Булката е бременна!!! - догодина и бал ще стягат и бебе ще гледат баба Веса и дядо Красьо...


12 Ноември 2009 06:21 | сем. Лозанови
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Еииииии! Много ни изненада! Честито от сем. Лозанови старши и младши от Еликът Сити, Мериленд! Много сте сладки! Желаем ви много много щастие, неугасваща любов и дано скоро да можем да ви поздравим лично!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар