ОД на МВР Кюстендил съобщи: Мъж задигна пари от автосервиз, арестуваха 44 г. с дрога и още

02 декември 2022 09:59   2947 прочита


 44-годишен мъж от Рила е задържан вчера за притежане на амфетамин. Служителите на РУ Рила извършили проверката на улица в града, у местния жител е открита и иззета опаковката с наркотично вещество. Видът му е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен кюстендилец за извършена кражба на пари от сервиз за гуми в града. Той е установен няколко часа след заявяване на деянието в РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния. Уведомен е дежурен прокурор. 

Снощи при ПТП на ул. „Раковски“ в Кюстендил е пострадала пешеходка, блъсната е на пешеходна пътека от л. а. „Шкода“. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен. На пострадалата е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница – счупена е раменна става. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Вчера в РУ Кюстендил е заявено противозаконно отнемане на чуждо превозно средство – „Фиат Дукато“, фирмена собственост, от с Пиперков чифлик. Предприети са издирвателни действи, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор. 


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар