Облагородяват междублоковото пространството около първите обновени многофамилни жилищни сгради в Благоевград на ул. „Александър Стамболийски“

09 октомври 2019 15:10   8 коментара   6738 прочита


Облагородяват междублоковото пространство около първите обновени блокове, санирани по проект „Обновяване на многофамилни жилищни сгради в община Благоевград“ на ул. „Александър Стамболийски“.

По този проект около 250 семейства получиха обновени жилища. Освен това, децата в района се радват на нова детска площадка, разположена до сладкарница „Горска поляна“. Тя бе реализирана в рамките на кампанията „Ти предложи! Кмете, направи!“

В момента се оформя градинката около площадката, поставят се нови плочки за тротоарно пространство, което води към пешеходната пътека на една от натоварените и основни улици в града -„Александър Стамболийски“.

Оформят се красиви алеи и районът се превръща в едно привлекателно място за отдих.

Цвети Иванова

8 коментара
09 Октомври 2019 20:20 | ВИЛИ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

БРАВО КМЕТЕ. А ОКОЛО ТРЕТИЯ БЛОК Е БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ И БУКЛУКЧАРНИК.


09 Октомври 2019 20:24 | герб до гроб
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Струма какви обновени блокове бе тези три блока ще паднат до няколко години идете ги погледнете преди да пишете


09 Октомври 2019 23:01 | Ина
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Безумие е да се прави детска площадка на такова малко пространство ! Сладкарница с маси, детски пясъчник/не се ползва, че наоколо само възрастни/, алеи, дървета, бордюри, храсти.... супер
концентрация на толкова малко площ. Като се появят и деца
на новата площадка-крясъции и писъци които ще отекват в близките стени на двата блока. Горко на живущите! /на повечето/. Ама усвоихме средствата!!!


09 Октомври 2019 23:06 | Георгиева
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

,Отдих" ???? Човек отдъхва на тишина и спокойствие!


10 Октомври 2019 07:10 | Зарзавата
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Струма доказахте се като герберска подлога!!! Защо на всички статии свързани с възхвала на герб и кмета изключвате коментарите? Това ли ви е разбирането за обективна журналистика? Свободата на словото е право не само на журналистите, но и на хората от обществото!


10 Октомври 2019 07:47 | Диди
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Браво, браво, много е хубаво, особено пред третия несаниран блок, изпочупени пейки, боклучарник. А, от къде ги измислихте тези 250 семейства.....


10 Октомври 2019 08:04 | Гого
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До Ина, по добре крясъци на деца, отколкото крясъците на циганите, които цяло лято са в реката до Горска поляна. Горко ни от циганите, които палят огън в реката, а не от децата на площадката.


10 Октомври 2019 23:07 | до ГОГО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СЪГЛАСЕН СЪМ ЗА ЦИГАНИТЕ, НО И ИНА Е ПРАВА .КРЯСЪЦИТЕ СА СИ КРЯСЪЦИ, ОСОБЕНО НА МАЛКО ПРОСТРАНСТВО. ЕДНИ СИ ОТИВАТ, ИДВАТ ДРУГИ И ТАКА ЦЯЛ ДЕН ШУМ. ОКОЛНИТЕ ЖИВУЩИ КОГА ДА СИ ПОЧИВАТ?? НАЛИ ИМА ПЛОЩАДКА В ГРАДИНКАТА, ПРИ ВОЛГА/НАП/, РЕКАТА ПРИ ПЛАЖА И ДРУГИ МЕСТА КЪДЕТО Е ПО-ШИРОКО И НЕ Е ТОЛКОВА БЛИЗКО ДО ПОСТРОЙКИ. ТОВА СУПЕР ЗАСТРОЯВАНЕ, НА ВСЯКА ЦЕНА НЕ Е ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА МАЛКИТЕ..... ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар