Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

Ќ— въведе таксите за електронните винетки


13 септември 2018 15:13  1 коментар   7942 прочитаѕарламентът въведе електронните винетки. “аксите ще бъдат годишна, тримесечна, месечна, седмична и уикенд.


ƒепутатите гласуваха окончателните промени в «акона за пътищата днес. — това народните представители решиха винетките да важат от ден€ на закупуването им.

ћинималната пътна такса е тази за уикенд винетка. Ќа не€ ще бъдат изписани регистрационни€т номер на превозното средство, категори€та му, датата на плащане и валидността, предаде novini.bg. “аксата ще се заплаща за превоз на пътници, както и за превоз на товари. “акава ще има и за ћѕ—-та с повишена проходимост. јко превозното средство е с ремарке, то и за него ще се заплаща винетна такса.

—. —то€нов
 

ќще за: винетки  такса  парламент ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

14 септември 2018 09:43 |  укуруку
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ќа винетката не тр€бва да се изписва номера и не тр€бва да се лепи на стъклото. јко имам два автомобила не мога да ги карам едновременно. —ледователно не ми тр€бват две винетки. ѕросто вземам винетката и € слагам в автомобила, който ползвам в момента. ¬ момента това е обирджийство на хората. —ъщото е и със застраховката гражданска отговорност. ѕомислете хора! ќмбудсмана също!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.