Нещо хубаво и в Банско! Знамето на световното първенство за младежи по ски алпийски дисциплини пристигна в ски курорта

02 април 2020 14:58   5 коментара   6654 прочита


Знамето - официален символ на световното първенство за младежи по ски алпийски дисциплини, което ще се проведе през март 2021 г. в Банско, вече е в ски курорт №1 на България. То бе донесено лично от директора на състезанието и Световната купа Виктор Гичев. Знамето му бе предадено в Нарвик (Нор), където бе последното световно за младежи. Заради пандемията от коронавирус шампионатът бе прекратен.

Гичев, който в Нарвик бе технически делегат на ФИС, получи знамето от Ерик Планер, изпълнителен директор на Световното младежко първенство в Норвегия. "Всички са много оптимистично настроени за предстоящото първенство в Банско“, коментира Гичев. Според него „Това, че непосредствено преди шампионата за младежите в Банско, има световна купа за мъже, е голям плюс за организацията и бе отчетено много позитивно от всички отбори, участвали в Нарвик.“ Световно младежко първенство по ски алпийски дисциплини за първи път ще бъде организирано в България. 

5 коментара
02 Април 2020 15:34 | Генералът :
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Знамето веднага да се изпере с вряла вода и сапун! После да се изглади с най-високата степен на ютията-3. И веднага да ми се донесе в София за съхранение до следващия сезон. Иначе-отново карантина...


02 Април 2020 15:43 | Бриндо.ком
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Веднага да се изпере в гореща вода и да се изглади с ютия на най-висок градус-поне на 3! Защото това е плат, който може да задържи вирусът до догодина. А след тези процедури да се занесе на генерала за тестване. Ама ВЕДНАГА, моля ви! Иначе догодина пак карантина.


02 Април 2020 16:15 | Цвети
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Никаква карантина няма да има догодина, а първенство за младежи по ски алпийски дисциплини. Ето че има и хубави новини, стига вече само коронавирус.


02 Април 2020 19:13 | нуни
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

немаше ле некои Банскалиа да го вземе ми тоя шопар


03 Април 2020 22:54 | Хахааа
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Само името му и реклама .КК БОРОВЕЦ Е КЛАСА А НЕ ГР. БАНСКО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар