Началникът на Спешен център д-р Зл. Величков: Пред колеги споменах, че се двоумя дали да пътувам в чужбина, и ме изпратиха в Италия

30 декември 2009 00:10   2 коментара   18890 прочита
Зл. Величков
Зл. Величков


Зл. Величков

Клюка "командирова" в чужбина известен дупнишки лекар

Нова година ще празнувам в България, но все още не съм решил къде, не е вярно, че съм в Италия, заяви началникът на Спешен център в Дупница д-р Златко Величков. Читател на в. “Струма” във вчерашния брой изпрати д-р Величков в чужбина. Със семейството ми стягаме багажа, но в последния момент ще решим с приятели къде да заминем, каза още д-р Величков. На Коледа парата се е паднала в съпругата му Цанка Величкова, която е известен дупнишки стоматолог. При нея се лекуват освен по-известните, и по-заможни дупничани, и стотици други пациенти.

Ходил съм в чужбина, но преди години. Тази бях в Египет. В Турция не съм стъпвал, но през годините съм бил в много от държавите в Европа. Пред колегите от хирургия споменах, че се двоумя дали да не пътувам за коледните и новогодишните празници за Италия. Това се е разнесло като клюка в болницата, но не е вярно, с чувство за хумор коментира началникът на Спешен център. Ако ги интересува хората откъде намирам пари, за да пътувам в чужбина, отговорът е много логичен - и двамата със съпругата ми работим и взимаме достатъчно, за да заделим някой лев за екскурзия в чужбина, заключи д-р Златко Величков.

2 коментара
30 Декември 2009 09:30 | До Златко Пуйката
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

и на теб да ти вземат книжката като на милети - все си пиян зад волана на нисана


30 Декември 2009 09:30 | до
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

ха ха пияницата - мен щеше да ме бутне
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар