Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  
   –егистрац舫абравена парола

Ћюси »ларионов спечели делото за работещата на повикване дупичанка ћоника ¬алериева


21 февруари 2019 09:19  11 коментара   17430 прочитаЋюси »ларионов е оправдан от съда на първа инстанци€ за думите си, че ћоника ¬алериева е проститутка. –ешението е от днес, става €сно от пост на бившата съквартирантка, ко€то се закани да стигне до съда в —трасбург, но режисьорът да си получи заслуженото.

»ларионов влезе в конфликт в ¬алериева по време на общи€ им престой в къщата на „¬»ѕ Ѕрадър” и € обвини, че върши сексуални услуги срещу заплащане. “очните му думи б€ха, че е жена „ко€то се труди на повикване“ “€ пък веднага започна да го съди и дори поиска 900 000 лева обезщетение. —лед три години най-сетне има решение на първа инстанци€ в полза на режисьора. ћоника е категорична, че ще обжалва на втора, където делото ще се разглежда от трима съдии. ≈то какво написа вбесената от разво€ на делото брюнетка в социалните мрежи:

"ѕј–јƒќ —! ƒнес на 20. 02. 2019 година, се проведе последното заседание срещу Ћюдмил »ларионов! —ъден от мен за клевета и обида в национален ефир, заклейм€вайки ме пред аудитори€ от милиони зрители, че съм проститутка! Ќа 1-¬ј инстанци€, след три години и половина, Ћюдмил »ларионов е оправдан! ѕарадокса за който говор€, не е от факта, че съм разочерована, все пак ние ще продължим към втора инстанци€ и т. н –ешението ми е следното, втора инстанци€ е обжалване на решението на съд€ ¬еселка …орданова (запомнете добре това име), се разглежда от трима съдии, защо, т€ е издала такава присъда! јко те заключат, че т€ е права (за себе си) аз се пренасочвам към —трасбург! —ега за парадокса.

Ћюдмил е подсъдим за обида и клевета и се води дело от години! ¬ началото той не благоволеше да идва! ѕричините б€ха хил€ди, както неговите, така и на негови€т адвокат.  огато пожелаеше да присъства го правеше с при€телката си с фотограф и журналист! јз съм освободена от делото!

јдвокатката ми ≈катерина ƒимитрова, ко€то е ходила на над 20 заседани€, днес е плакала в съда! Ћюдмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности, че ще бъде оневинен)! «наете, че съда работи с факти и доказателства! «а три години Ћюдмил »ларионов не представи нито едно доказателство или нещо което подкреп€ думите му. Ќова ћеди€ груп, предоставиха всички записи, които вие не сте и виждали, колко пъти той ме клевети и обижда! Ћюдмил претендира, че това е монтаж от предаването ¬»ѕ Ѕрадър. јз лично платих експертизата дали е монтаж -Ќе ≈!

—ледващата стъпка б€ха свидетели от мо€ и негова страна! ћоите свидетели, б€ха на разположение на съда! ƒнес той е за€вил, че н€ма свидетели и че се отказва да води свидетели. —ъд€ ¬еселка …орданова оправдава след 10 минути подсъдими€!  огато мо€та адвокатка със сълзи на очи € пита, какво става? (—ъда работи с факти и доказателства все пак), ¬еселка казва, че той така е мислил! Ќе е клеветил, “ќ… “ј ј —» ≈ ѕќћ»—Ћ»Ћ!

ƒругите обиди пък били за —ветлана √ущерова защото т€ минава в кадър, а делото било на ћоника ¬алериеа! ≈, —ветлана √ущерова иска да съди Ћюдмил »ларионов също!  ат€ (адвокатката ми), иска от ¬еселка присъдата за да прочете, защо за Ѕога човек не предостав€щ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оправдан, ¬еселка казва - ,,ѕусни си молба”! ј присъдата вече е написана.

¬еселка …орданова има един месец да се обоснове защо е оправдан човек не предоставил доказателство за обида пред 3 милиона души в телевизионен ефир! Ќе се занимавах с делото защото б€х спокойна за себе си, какво и с кого съм правила! «наех и че свидетели н€ма да има от негова страна! —амо, че имам един въпрос?  ой човек си води фотограф, ами ако те осъд€т?????? «апомнете това име и тази съдийка! ¬≈—≈Ћ ј …ќ–ƒјЌќ¬ј!  ойто ме следи, знае че аз не се отказвам и си търс€ правата до край! ѕрисъдата ще бъде качена публично, веднага след като се,, помолим”да ни € дадат писмено, че и ние да прочетем защо е оправдан!

ƒелото ще стигне до ≈вропейската комиси€! јз ще бъда доволна от интервю взето от съдийката ¬еселка …орданова, на какво основание е взела решение, този човек да бъде оправдан. ќсвен разбира се, това което е казала след приключването на делото на адвокатката ми-,“ой така си е помислил за това го е казал” √оспожа, има една разлика, той не само помисли, той го каза, а това е клевета!!!!!!!!!!!! ¬≈—≈Ћ ј …ќ–ƒјЌќ¬ј! јз знам мо€та компетенци€, моите контакти, и моите възможности, просто б€х сигурна в това дело и не отдавах значение, ето че Ћюдмил му е отдал. ѕочерпете се с адвоката си Ћюдмиле и може би и с ¬еселка, сега ще се занима€ и аз с делото си! Ѕлагодар€!

/hotnews.bg/

ќще за: Ћюси »ларионов  съд  ћоника ¬алериева ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

21 февруари 2019 10:37 | Vasko Tilev
ќценка:
33
 (
37
 гласа)

ћоника, ти си напълно неграмотна!!! Ќ€ма как един "съдя", както ти наричаш съди€та, да отсъди в тво€ полза, при толкова дълбоко езиково невежество от тво€ страна. «анимавай се с това, което най-добре умееш - задовол€ване на специалните нужди на чичковци-араби, а писането остави. Ќе се опитвай да изглеждаш умна, защото просто будиш см€х.


21 февруари 2019 10:48 | ƒупница
ќценка:
15
 (
27
 гласа)

“ова момиче е срам за родни€ си град. ўеше да припадна, докато като чет€х изле€ни€та и.


21 февруари 2019 10:52 | @ладин
ќценка:
22
 (
26
 гласа)

Ќе са осъдили Ћюси »ларионов, защото е прав, ¬алериева.... ти си просто една проста придружителка с консумаци€.


21 февруари 2019 10:53 | дедо  лецо
ќценка:
23
 (
23
 гласа)

ƒупница написа:ўеше да припадна, докато като чет€х изле€ни€та и.

ћай не само тази мома е срам за града си. »зглежда правописа не е силната ви страна!


21 февруари 2019 10:58 | ќрал
ќценка:
19
 (
25
 гласа)

Ќ€ма да се €досваш, ћони, ама хич да не ти пука. “и си красива и ти завиждат ти€ тук. —лагай токчетата и червилце, на самолетчето и в ƒубай. Ќа н€ко€ €хтичка за една вечер ще изкараш повече парички, отколкото ти€ клюкари за ц€ла година....


21 февруари 2019 11:08 |  ирилка
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

ћалейййй, таз ћоника много зле!


21 февруари 2019 13:44 | лоло
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

ћи ти какво си мислиш че си, след като преади н€колко месеца ти качиха снимка как сте легнали с он€ французина и те стиска по дупето. “а да си дойдем на думата ти си си такава каквото ти е казал »ларионов.


21 февруари 2019 14:42 | Ўинков
ќценка:
13
 (
17
 гласа)

ћоника е едно доста ограничено момиче, което наживо не е и особено хубаво. Ќикой не й завижда за нищо. Ћюси точно е казал каква е.


21 февруари 2019 16:31 | bbbb
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

√-це ¬алериева, има нещо, което и вие и адвокатката ви не сте разбрали ама изобщо! ¬ това производство не тр€бва да доказвате дали той е казал това, а дали това, което е казал е в€рно. “оест да докажете от къде са ви доходите и че не практикувате най-древната професи€! Ќещо, което не сте направили както изглежда! ¬ този случай на него не му тр€бват свидетели!


21 февруари 2019 17:43 | ћдаааааааа
ќценка:
-9
 (
13
 гласа)

bbbb написа:¬ това производство не тр€бва да доказвате дали той е казал това, а дали това, което е казал е в€рно.


¬ие сте в грешка. Ќе т€ тр€бва да доказва, че не е проститука, “ќ… “–яЅ¬ј ƒј ƒќ ј∆≈, „≈ “я ≈ “ј ј¬ј.
¬ъпрос към господина, предполагам:
@ладин написа:Ќе са осъдили Ћюси »ларионов, защото е прав, ¬алериева

¬ие платихте ли си на ћоника, та знаете точно? »ли т€ не ви "пусна", та сега й отмъщавате?
јман от мачовци. ќставете момичето на мира. “€ има своите нормални желани€, влечени€ и приключени€ за възрастта й. ¬ие по-чисти ли ще станете като включите л****мета срещу не€? Ќай-малкото ще "напарфюмирате" и себе си.
 ато го гледам Ћюси, той през живота си никога не е правил нищо, за което да не иска хората да узна€т. “акъв един праведен, чак стерилен като медицински скалпел.
Ќека не споменаваме това, че животът се върти, може да се случи точно т€ да ви направи н€кое гол€мо добро, как ще € гледате после в очите.
 акто се казва: "ƒе гизди пусто дърво!


21 февруари 2019 20:39 | ћдаааааааа
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

ха ха написа:
“олкова и е акъла на та€ куха лейка.


 ато ти чета поста та си мисл€, че или си л€гала само с един мъж или си девствена. » поради това мислиш само за недостъпни за теб неща. ќтприщи се, поживей си като ¬алериева, може пък да ти мине. . . јх, да. . Ќе допускам да си мъж, щото мъжете не са чак толкова. . . .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.