Конкурс за младежки омбудсман на Благоевград

19 февруари 2020 15:22   1 коментар   3052 прочита


В сградата на Община Благоевград днес от 10:30ч. се проведе процедурата по избиране на „Младежки омбудсман на Благоевград“.

Във връзка с провеждането на конкурса „Младежки омбудсман на Благоевград“, Комисията по провеждане на процедурата по избор разгледа депозираните документи за участие в конкурса, допуснатите кандидати до заключителния етап бяха: Мария Емилова Чорбаджийска, Симона Ивайлова Велева, Васко Кирилов Николов, Крум Георгиев Царев, Светослава Стоянова Чонева, Преслава Калоянова Петрова, Петър Емилов Стойнев. Одобрените кандидати бяха уведомени за датата и часа на събитието, очаква се да научим името на новия младежки омбудсман на Благоевград.

В. Иванова

1 коментар
20 Февруари 2020 16:19 | блг
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къде и как може младите хора да кандидатстват за позиции? Назначават се само приближени хора на управляващите. Камбитов беше наел цялата рода в общината. Сега се повтаря същото. До кога ще е така? Има много млади и умни хора. Защо не се избират хора с реални знания, а само приближени и роднини със скъпи, купени дипломи? Конкурсите за всички институции се провеждат тайно. Накрая само съобщават резултатите на останалите хора. Айде стига с тая шуробаджанащина вече.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар