Кои са забележителните хора, предлагащи медицина от най-висок клас?

18 март 2022 13:16   1 коментар   8834 прочита


Вили Пеева-Пападопулу- CEO на Медицински Център Афродита

Да предоставяш медицина от най-високо ниво!
 

Време е да направим развитието на лидерството в медицината по различен начин. Вили Пеева-Пападопулу – управител на МЦ „Афродита” и изпълнителен директор на Future Health в България

След успешно развиване на почти 20-годишна кариера в сферата на медицинския мениджмънт Вили Пеева-Пападопулу ръководи най-големия център по репродуктивна медицина в България – МЦ „Афродита“ https://afroditamc.com/, изграден съвместно с нейния съпруг Продромос Пападопулос. Вили Пеева-Пападопулy не е спирала да води политика на инвестиране в осъвременяването на центъра както технологично, така и в професионалното развитие на медицинските звена и персонала. Постоянното инвестиране дава своя най-голям резултат през последните три години.

Време, в което компании и техните служители се сблъскват със световната COVID-19 пандемия, лидерската позиция на МЦ „Афродита“ е подчертавана отново и отново с впечатляващи резултати.

Вили е един от основните фактори за налагането на МЦ „Афродита“ като лидер в регенеративната медицина в България. Последните години видяхме смайващи резултати от МЦ „Афродита“, които са сравними само с най-добрите клиники в световен мащаб. И така емоцията от успехите на медицинския център на Вили и нейния екип веднага е последвана от въпроси за това как ще продължи да управлява и да задържи нивото на работа. Какво ново биха могли да изградят в клиниката и как ще продължават да печелят доверието на своите клиенти?

Вили Пеева-Пападопулу многократно е обявявала, че неин първи приоритет е справяне с демографската криза в България. Репродуктивната медицина ще има огромна роля, за да помогне на страната да смекчи последствията от обезлюдяване и ниска раждаемост.

Един от факторите за ниска раждаемост са изселване, обезлюдяване, пандемията, липсата на сигурност за младите семейства. Работещите и техните работни места са пострадали най-много от липсата на икономическо облекчение. Двойките, желаещи да създадат семейство, отлагат, а всяко отлагане във времето се отразява на успеха за успешно забременяване.

Затова г-жа Пападопулу и екипът на клиниката се ангажират с кауза, която да подпомогне и предложи на желаещите да създадат семейство безплатни консултации в цялата страна. Екипът на МЦ „Афродита“ https://afroditamc.com/ планира да не спират тази благородна инициатива дори след края на пандемията. И така за много жени разговорите с едни от най-добрите специалисти по репродуктивна медицина, работещи в МЦ „Афродита“, е лъч на надежда за здравородено бебе.

Това е кауза, към която МЦ „Афродита“ се стреми и иска да наложи на национално равнище.

Така че, да, имаме една жена с фундаментална промяна в начина, по който вижда налагането на най-високите стандарти в регенеративната медицина. Това е един реален, смислен диалог за промяна по време демографска криза.

„Най-важните неща за напредването ми като директор това са способността и смелостта да се поемат рискове, да слушам и да не повтарям грешки. Това не е характеристика, която ми дойде естествено, така че трябваше да се науча да се доверявам на себе си и просто да го направя. Важно е да разберете, че ще направите много грешки, когато стартирате бизнес, но е важно да бъдете решителни и да не се страхувате да ги направите. Управлението на бизнес винаги е две стъпки напред, една стъпка назад – особено в началото. Аз имам и най-важния жокер, моя съпруг“, споделя тя.

Заедно с Вили Пеева-Пападопулу ще разкажем за нейното кариерно развитие, довело до ниво лидер в регенеративната медицина и каузите, които са станали приоритет на целия екип.

 

Професионалното си развитие започва през 2003 г., когато се дипломира като магистър по право и се насочва към здравния сектор. Съсредоточава се единствено върху кариера в медицинското право, която развива и до днес. Затова е смятана и за един от най-добрите специалисти в областта.

Първото признание, което получава, е награда като административен директор на МЦ „Афродита“ за „Компания на годината“ през 2012 г. Докато публиката бурно аплодира заслужения успех, тя добави: „Благодаря на страхотния екип и доверието, което ни гласуваха нашите клиенти. Показахме, че трябва да имаш кауза и вяра, за да успееш.“

Природната харизма на Вили є придава вид на това, което бихте нарекли ефект на лидера. Това е жена, която знае какво прави. „Не може да се опитвате да угодите на всички или да докажете на определени хора, че сте достатъчно добър за работата. И нямаше да стигна дотам, където съм днес, ако позволявах на подобни неща да ме достигнат“, споделя Вили.

Тя вижда себе си като административен директор, който „винаги ще говоря истината, винаги ще давам мнение и ще слушам съветите на своя съпруг, колеги, които ще се основават на факти, знания, и ще го правя по начин, който ще ми позволява да вземам решения, които да продължат възхода на Медицински център „Афродита“. https://afroditamc.com/

Kато съосновател и административен директор на Медицински център „Афродита“ Вили е носител на множество награди в България и в чужбина. Другите є постижения включват вдъхновяващ оратор и презентатор, пример за подражание на своите колеги.

Нещата, с които не прави компромис? „Езикът, начинът на изразяване, външният вид са неща от изключителна важност както в България, така и в международния бизнес, мога да кажа, че това са водещите фактори, когато имаме работа пряко с клиенти. Всъщност 72% от клиентите казват, че е по-вероятно да се доверят още при първата среща, а 56% казват, че първото впечатление от проведения разговор е по-важно от цената. Компаниите, които имат езикова стратегия на предлагане, намират много по-голям успех, а ние работим в много специфична сфера с много специални клиенти.

„Друго много важно нещо за мен като директор е да вярвам на хората около мен.“ Да делегирате права на колегите и да вярвате, че нещата ще се свършат – това е стимул за колегите. Може би невинаги ще бъде по моите собствени стандарти, но напредъкът ще се постигне много по-бързо. Доверието в персонала му дава възможност, позволява му наистина да мисли и да се справя с проблемите. Мотото ми е „Стремете се към прогрес, а не към съвършенство“.

Жените и мъжете имат напълно различни процеси на вземане на решения, затова работата с най-близкия ми човек в същата сфера е уникално преимущество. Жените често имат много по-съвместен подход в сравнение с мъжете, но мъжете могат уверено да вземат решения и да се придържат към тях. Важно е да имате правилния баланс в заседателната зала; да видиш нещата от различни гледни точки. Това е незаменимо.

Освен професионалните постижения като доказан специалист по СОП за медицински стандарти главна роля и задача, която тя и нейният съпруг са си поставили – да отгледат двамата си синове „по същия начин, със същите ценности, в които сме възпитани ние“, което поставя на първа линия грижата за семейството и упоритата работа.

Всяка свободна минута прекарва в компания на своя съпруг Продромос и децата.

От самото начало на създаването на „Афродита“ Вили и нейният съпруг Продромос Пападопулос винаги са заедно и неразделни и като семейство – Вили споделя, че дължи цялото си развитие и кариера на него.

Основното є предизвикателство е да запази семейството си здраво и в безопасност, твърди тя. Това е вяра, която ръководи Вили и Продромос. Двамата вярват, че екипът, професионализмът и постоянното развитие са факторите, които развиват един бизнес успешно. Вили има способност да оставя враждебността или критиките да я подминат – тя винаги е весела, с разбираща усмивка.

Родителите на Вили са високо образовани хора, които винаги са държали на образованието и езиците.

Вили има две деца, в очакване е на трето. Като малка, а и до днес, едно от любимите є занимания остават книгите и сноубордът.

Израснала съм в София във времена на много промени, но не познавах медицинските среди. Моят съпруг беше моето вдъхновение, той управляваше огромен бизнес, насочен в частните медицински центрове, отново той ме насочи към медицинското право. Правото беше моята мечта и специализирането в тази област се превърна в моя живот, казва тя.

Научете повече за нашия медицински център на сайта ни. Програмата безплатни консултации за жени с репродуктивни проблеми е каузата ни и силата на XXI век и е насочена към създаване на здрави семейства и борба с демографската криза.

Източник: Forbes Bulgaria


Още за: Афродита   център   инвитро   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
18 Март 2022 14:59 | Бриндо левкемията
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ние сме ВОЛЯ! Ние сме Промяната! Ние сме ИТН! Ние сме едни и същи от Банско във всички партии. Ние сме октопода! Ние сме навсякъде! Ние командваме общината! Ние командваме общинският съвет! Ние си имаме кмет Сашка Въчкова! Ние сме Владо Колчагов и Дине Дурчов! Ние сме силата! Ние сме пътят, истината и животът!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар