Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол  
   –егистрац舫абравена парола

»зповед на майката на битата «ори от 5-то училище! »знудвали 12-то класничката да плаща за канабисови цигари, заплашвали € с компромати


19 ноември 2018 12:03  11 коментара   41269 прочита

«ори и майка ѝ (—нимка: ‘ейсбук)
«ори и майка ѝ (—нимка: ‘ейсбук)


«ори и майка ѝ (—нимка: ‘ейсбук)

 ак мина срещата в кабинета на директора “ричкова, родителите на трите ученички, замесени в скандални€ екшън


“ази сутрин в кабинета на директора на 5-то училище в Ѕлагоевград г-жа “ричкова се събраха участничките в скандални€ екшън, за който struma.com съобщи преди всички. ¬ присъствието на родителите си момичетата, уличени в побой над съученичката си «ори дадоха и своите об€снени€ по случа€. ≈дно от т€х е дъщер€ на известен местен бизнесмен. ѕротиворечиви са показани€та на дванадесетокласничките. ќбвин€ват се взаимно, а учителите твърд€т, че момичетата ще се разберат. Ќе на това мнение е майката на битата ученичка √алина, ко€то ето какво ни каза:

—трашно съм €досана, предупредих още в петък, класната ръководителка, че двете момичета тероризират «ори.  арат € да им дава пари, по 20 лева, по 10 лева уж за неплатени канабисови цигари. —лед като т€ отказвала да пуши,. двете € подложили на неверо€тен тормоз със заплахи : ўе правиш с.. ки на момчетата срещу пари, ще те пребием и т. н. «ори е търп€ла това дълго време и в петък ми каза. ¬еднага се обадих в училището да вземат мерки, но в недел€ детето ми бе нападнато и бито. –азбирам, че са в трудна възраст, но къде са възрастните. јз предупредих, че нещо се случва с тези момичета. «ащо не б€ха предупредени, а се стигна до бо€. ѕуснах жалба в полици€та и разбрах, че полицаите познават една от девойките, ко€то преди време била в апартамент, където е намерена дрога, но била на неин при€тел. ѕращали н€какво момиче да взема дрога и насила да карат «ори да пуши. ѕреди време «ори ми сподели, че опитвала такива цигари, взех много строги мерки и т€ спр€, сега € изнудват.  ак да спас€ детето си? това попитах днес в кабинета на директорката г-жа “ричкова., каза √алина

≈дно от момичета пък казало, че «орка € нападнала в гръб, а била оперирана, имала операци€ на опашката, затова се стигнало до сблъсъка. ћайките умол€вали майката на «ори, децата да се разберат между т€х.

—кандалът е гол€м. «а случа€ е сезирана полици€та. ќчакваме коментар на директорката и шефа на –»ќ ». «латанов.

ѕ. »ванова

ќще за: родители  майка  училище ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

19 ноември 2018 12:41 | питанка
ќценка:
33
 (
39
 гласа)

 ј Џ¬  ќћ≈Ќ“ј– ќ„ј ¬ј“≈ ќ“ –»ќ » «Ћј“јЌќ¬, “ќ¬ј —ј Ќ»ўќ Ќ≈¬Џ–Ў≈ў» »Ќ—“»“”÷»», ƒќ—≈√ј ¬  ќ≈ ”„»Ћ»ў≈ —ј Ќјѕ–ј¬»Ћ»  ј ¬ќ“ќ “–яЅ¬ј » Ќј ћя—“ќ, “ќ¬ј —ј ≈ƒЌ» —Ћ”∆Ѕј–» » ћ–ЏЌ ј„», ѕј«я“ —» “ќѕЋ»“≈ ћ≈—“≈Ќ÷ј, “≈Ў ќ » √ќ– ќ Ќј ƒ≈÷ј“ј, Ќ» ќ… ¬ ”„»Ћ»ўј“ј “≈ √» »Ќ“≈–≈—”¬ј  ј ¬ќ —“ј¬ј — ƒ≈÷ј“ј, ј ¬—≈ » √Ћ≈ƒј ƒј ћ” ћ»Ќ≈ „ј—ј “»’ќ » ћ»–Ќќ..... —–јћ Ќяћј ”„»Ћ»ў≈ ¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ,  Џƒ≈“ќ ƒј Ќяћј — јЌƒјЋ» » ѕќ≈¬≈, » Ќј –јя »Ќ—“ѕ≈ “ќ–ј“ј »«Ћ»«ј — ≈ƒЌј √ќЋяћј Ќ”Ћј..... —ћ≈ЎЌ»÷», » ѕќ—Ћ”Ў ќ¬÷»


19 ноември 2018 13:07 | az
ќценка:
24
 (
30
 гласа)

«латанов?? “а той от топли€ кабинет не излиза. ќсобено сега на то€ сн€г.


19 ноември 2018 15:39 | ѕациент
ќценка:
24
 (
24
 гласа)

ƒвете побойнички да си понесат вината с изключване и без право да продължат учебната година. Ћипсва ћакаренко, отрекохме всичко, което помага за развитието на децата ни. ј за тези двечките..... жалко девойки, за вас е мнооооого късно да ставате уважавани млади дами. ∆алко.


19 ноември 2018 16:52 | ‘рона ћавродиева
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

Ќе очаквайте нищо от тази директорка! ћаниера и е един и същ от години!  огато журналистите все пак напишат за проблемите там - отговора и е, че работ€т срещу училището!


19 ноември 2018 17:50 | ***
ќценка:
16
 (
16
 гласа)

‘рона ћавродиева написа:Ќе очаквайте нищо от тази директорка!

» от всеки друг директор. ”чилищата са тоталитарни системи. јко н€кой може да об€сни, как директори остават по над 10 г. на пост... само политическа метла ги мете, но резултатът е "от трън та на глог".


20 ноември 2018 09:52 |  нижовен български език!
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

Ќе съм запознат със случилото се и не жела€ да взимам страна. ћога само да изкажа своето възмущение към горе коментиращите, които хул€т и обиждат учители, директори и т. н., а коментарите са пълни с правописни, пунктуационни и граматически грешки. ƒа €сно е, че има проблем в образователната система, но ако ¬ие пишете по-този начин не съдете само системата.


20 ноември 2018 20:02 | ***
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 нижовен български език! написа:а коментарите са пълни с правописни, пунктуационни и граматически грешки

ѕри теб също има грешки. » н€ма да си сложа превръзка на очите, нито ще си посип€ главата с пепел, заради "ако ¬ие пишете по този начин". ƒайте сега по същество, ако можете, и об€снете за системата (не само да изказвате "своето възмущение"), защото €вно сте "в кацата с меда" (или "с катрана"). “р€бва ли да ¬и по€сн€, защо имам запета€ преди "и" в предишното изречение? ¬ смисъл - да не го счетете и него за грешка...


20 ноември 2018 20:08 | до  нижовен български ...
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

“ака като чета коментара ти, не см€там, че правописът ти е перфектен.  ъде е запетайката в последното изречение преди "€сно е"? јми и ние родителите имаме право да израз€ваме възмущението си от неграмотните учители, защото не малка част наистина са такива.
¬ажното е самочувствие да демонстрирате, пък останалото .... да му мисл€т учениците.


21 ноември 2018 10:23 | ѕроблемът
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ќт водата ще е...


21 ноември 2018 11:21 | »вана
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќикога н€ма да се оправи това училище! “ези две момичета да бъдат наказани, н€мат как да имат толкова непристойно държание...! јз съм ученичка от 5-—” ще запаз€ анонимноста си, Ќад€ и ’ристина лично пред мен са взимали трева и съм ги виждала.. Ќ€ма какво да коментираме, резултат нулев.. “олкова пошло и смешно, така или иначе авторитета ви е сринат от години, признайте ги за виновни, има достатъчно доказателства скъпа г-жо  отева


21 ноември 2018 16:03 | ≈¬√≈Ќ»
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј ќ “» ≈ “Џѕќ ƒ≈“≈“ќ ѕ–ј“» √ќ ” ѕ≈“ќ
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.