Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

ƒрама с котка разплака хил€ди благоевградчани


10 септември 2018 10:57  1 коментар   13675 прочита√арфилд си намери дом!


¬ началото на месеца Ѕлагоевград осъмна с новината, че породиста котка е изхвърлена край храстите. «а това съобщиха и наши читатели в групата ни "Ѕлагоевград ƒен и Ќощ". ∆ителите на града веднага се разплакаха от страшните снимки на √арфилд, и коментираха, че персийските котки не могат да оцеле€т навън и той тр€бва да бъде спасен.

—траница в социалната мрежа, ко€то се грижи за √арфилд, сподели как се разви живота му, седмица по-късно: " отаракът √арфилд е ўастливо «адомен. ️ —лед като се възмутихме, че н€кой си е изхвърлил породисти€ си домашен любимец на улицата... —ега сме щастливи, защото той попадна на най-правилните ’ќ–ј, които щ€ха да бъдат приемен дом, но толкова го заобичаха, че не може и дума да стане да ни го върнат. ѕоклон пред добрината ƒано има повече щастливи животинки".

√арфилд намерил дом при младо момиче, което се погрижило за външни€ му вид и той вече е едно щастливо коте.

—. ѕетров

ќще за: котка  читатели  група ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

10 септември 2018 21:21 | јнтон ћиленков
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

≈ те отдека са наводнени€та... «а сведение на хейтърите: имам котак, и съм отгледал и н€колко преди него... јма тъпн€та на хил€ди разревани ме натъжи много...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.