Директорът на СОУ “Н. Вапцаров” Ж. Тулевски: Не съм човек на О. Соколов, слух е, че ще го уволнят, “простак” отсъства в речника ми, най-голямата обида е, че ме нарочват за обирджия, не назначавам адреналинки

09 декември 2009 00:12   234 коментара   282527 прочита
Живко Тулевски
Живко Тулевски


Живко Тулевски

Пресконференция в Петрич срещу твърдения на 14 педагози в сигнал до просветния министър

На пресконференция вчера в кабинета си директорът на СОУ “Никола Вапцаров” Живко Тулевски призна, че ведомостта със заплатите на учителите по диференцираното заплащане, която представлява класифицирана информация, от 20-ина дни се разхожда от ръка на ръка между преподавателите от другите училища в Петрич. Известно време списъкът дори висял на информационното табло в СОУ “Антон Попов”. Изнасянето на списъка е незаконно, по криминален начин ведомостта е изнесена от счетоводството и разпространена, за което първо ми се обадиха от СОУ “Антон Попов”, след това от училище “Христо Смирненски”. Подал съм сигнал в полицията, знам кой и на кого я е предал, но трябва да събера достатъчно доказателства и ще дам гласност, обясни той.

14 учители, както “Струма” съобщи, поискаха от образователния министър Сергей Игнатов спешна проверка на дейността на директора Тулевски заради тежкия психоклимат и нередностите, които стават в учебното заведение. На пресконференция, на която бяха и заместник-директорите Емил Нурков и Илияна Гаганелова, главната счетоводителка Тинка Медникарова Тулевски даде отговор на отправените му обвинения: Обвинен съм, че съм човек на бившия шеф на РИО - Благоевград Огнян Соколов. През 1998 година беше обявен конкурс за директор на тогавашното основно училище “Никола Вапцаров”.

Бях един от петимата кандидати, конкурсът се проведе в Благоевград. Имах най-висок резултат в областта 5,01 и бях назначен с трудов договор от 23 август 1998 година. Мой работодател е министърът на образованието, който тогава се казваше Веселин Методиев. На трудовия ми договор се е подписал и началникът на РИО - Благоевград тогава Васил Василев. Името ми се намесва с името на г-н Соколов заради слуховете, че всеки момент ще бъде сменен. Начален учител съм, но няма нищо обидно в това. Гордея се, че съм завършил “Начална педагогика”, но имам завършена образователна квалификационна степен магистър, специалност “Педагогика” и “Управление на образованието”. Аз съм единственият директор в община Петрич с тази специалност.

През 1998 година заварих 884 ученици, на третата година успях да се преборя и да го преобразувам в средно общообразователно. Сега обучаваме 913 деца. СОУ “Никола Вапцаров” е на второ място в област Благоевград по външно оценяване на четвъртокласниците, при петите класове сме на осмо място, при шестите - на първо. На държавните изпити от 44 училища се нареждаме на 21 място. Не назначавам адреналинки и манекенки. С нокти и зъби ще се боря да бъдем едно от елитните училища в България.

234 коментара
09 Декември 2009 05:30 | чивиджиа
Оценка:
13
 (
33
 гласа)

и квооооууу начи па майтапи ше четем


09 Декември 2009 05:42 | Избирател
Оценка:
0
 (
28
 гласа)

Да се направи проверка от инспектората на мин.на образованието,до вшдят дейността на този директор,начини на общуване с учителите,с учениците.Тайно мнение на всеки учител.Ако е добър човека,да си остане и ръководи.Не от злоба и лични интереси да бъде сменен,а само при неспряване с работата и доказане нарушения и престъпления.


09 Декември 2009 08:08 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
9
 (
47
 гласа)

Тази нагъл селянин е от духовата музика на кмета на община Петрич - инж. Азис. Както се вижда, назначен е по времето на СДС и продължава да дерибейства. Който не е от СДС е на една заплата, който от неговите фаворити - на друга, по-висока разбира се. Незабавно трябва да му направят ревизия и да го дадат на прокурор.


09 Декември 2009 08:46 | БАБА НОРКА
Оценка:
9
 (
49
 гласа)

ДИРЕКТОР,ДА ЛЪЖЕ КАТО ДЕТЕ...ТУЛЕВСКИ ИМА У4ИТЕЛИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ПРАВИЛНО.ТОИ СИ ГИ ЗНАЕ.СИГУРНО Е ОТ ,,АДРЕНАЛИНКИТЕ,,ИМЕТО И НЕ ТРЯБВА ДА Е В ТАИНА,ЗАЩОТО,ИМА У4ИТЕЛИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СА НА НЕИНОТО МЯСТО, НО УВИ...
ТРЯБВА ДА СИ БЛИЗЪК НА ,,ДИРЕКТОРА,,ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ КАЖА ИМЕТО ?МИСЛЯ, 4Е ТЕ СИ Я ЗНАЯТ,НО ВИЕ НЕ...ТЯ Е ...М.Ц.


09 Декември 2009 11:50 | Malee
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Лелееее, този ли бил Казанова, та той мяза на жив циганин от маалата, мислех че учителките имат по-добър вкус но явно те спят с визитната му каричка, нагъл кардарашин.


09 Декември 2009 12:06 | глас народен
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Тази шматка стана директор на това училище само зашото беше приятел на кмета на общината


09 Декември 2009 12:09 | Нмм
Оценка:
5
 (
35
 гласа)

Браво пич,точно така е.Аз живея близо до него и го познавам от малък.Освен да се подмазва за друго не го бива...ееееееее да скача и на даскалиците също го бива


09 Декември 2009 12:29 | Наблюдател
Оценка:
19
 (
41
 гласа)

Присъствах на тази т.н. пресконференция, нищо и половина, само оправдания и обяснения без нито един документ освен дипломата на господина. Много слабо представяне, личи си че е притеснен ,явно има защо. Вече ми е любопитно като дойдат проверяващите какво ще намерят в кошницата, a като гледам компетентността на г-н директора май ще има много коледни подаръци. Тогава се надявам да има пресконференция с резултатите от ревизията, мисля че ще бъде забавно.


09 Декември 2009 12:56 | Ха
Оценка:
2
 (
40
 гласа)

Гаси, този бил директор от 1998г. т.е. вече близо 12г., е няма такъв мандат - нито президент нито конституционен съдия, май само бай Тошо беше пожизнен, айде отивай си вече дърт петрички циганино, че ми писна такива като теб да управляват вечно.


09 Декември 2009 13:16 | Компетентен
Оценка:
8
 (
30
 гласа)

Цитат: "На пресконференция вчера в кабинета си директорът на СОУ “Никола Вапцаров” Живко Тулевски призна, че ведомостта със заплатите на учителите по диференцираното заплащане, която представлява класифицирана информация"....Каква класифицирана информация е ведомостта г-н "Компетентен". За да е класифицирана една информация трябва да отговаря на критериите за това по ЗДКИ и да е въздигнато в закон, че дадена информация е такава, а ведомостта е счетоводен документ и е само фирмена тайна а не класифицирана информация, която пази държавния интерес. Защо се страхуваш да се види кой колко получава, какво криеш, каква класифицирана информация е това, никаква само празни приказки от страхлив, корумпиран дерибей, които плашат гаргите и показват само колко си НЕКОМПЕТЕНТЕН. Отивай си вече жалко нищожество, че на всички ни писна от твойта елементарна войнственост и малоумие.


09 Декември 2009 13:25 | Компетентен
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Можеш ли да обясниш защо едни учители получават двойно по-малко от други, и тези с огромните заплати са все едни и същи, макар че е имало месеци, в които не са били на работа...Кажи какви са критериите за да се определя такава драстична разлика. Обясни защо единия е по-компетентен от другия. Защо учители, които не могат да пишат получават двойно повече от други, нима е само заради късите им поли. Кажи защо за 200 часа единия учител е получил двойно по-малко, въз основа на какво - проверки ли си направил в часовете, децата ли си питал, родителите ли. Защо не искаш да отговориш на тези конкретни въпроси ами заплашваш с прокуратурата осветлилите огромните ти далавери и начина ти на работа "разделяй и владей". Не те ами ти плачеш за проверки и обяснения. Искам да ти кажа, че вече никой не ти се връзва на откровените заплахи и шантажа, чашата преля и дойде време да си сърбаш това, което сами си надроби.


09 Декември 2009 13:37 | олеле
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

крайно време беше да му се направи проверка на този г-н.Открай време е ясно какви далавери стават в у-щето и кои са облагодетелствани-сред тях е и въпросната г-жа Минчева,която един шофьорски изпит не може да изкара и си кара таратайката без книжка,та камо ли за нещо друго да я бива


09 Декември 2009 14:01 | Васил Шумаров
Оценка:
-3
 (
39
 гласа)

Целият този форум от анонимни оратори удави истината в потоп от думи! Уж всеки защитава просветното дело, а мненията - противоположни.
Така ще е докато не се реализира наистина ВЪНШНА проверка на знанията на учениците. Сегашната е фалшива, защото квестори са учителите на изпитваните ученици и те умишлено допускат преписване!
Още през май 2008 година в публикация в "Струма" предложих на министър Вълчев квесторите на матурата и на тестовете в прогимназиите да бъдат ОТ ДРУГ ГРАД. Министърът обаче реши да похарчи милиони грешни пари за видеокамери, които са само едно лицемерие (защото записът се гледа само от директора на училището, който също не заинтересован от истинска матура).
Знам разбира се, че учителят трябва да е и възпитател, но нека първо да видим успехите му като преподавател! Без тази оценка всички "критерии за точкуване" качеството на учителския труд са чиста порнография. "Точковата система" се провали преди 35 години , защото донесе само разправии и вражди в училищата.


09 Декември 2009 14:11 | родител
Оценка:
25
 (
47
 гласа)

По колко пари си разделят с книжарницата та продават боклуци на децата И това момиче М Ц дето има само диплома но не и образувание Стоим родителите и не знаем на кого да се оплачем Защото било човек на Тулевски стоим и я гледаме А наистина можещите си стоят в къщи Стига вече нека си ходи И това дето снощи се показа по кабелната и не каза нищо съществено Много е зле


09 Декември 2009 14:24 | Наблюдател
Оценка:
21
 (
53
 гласа)

Както казах, аз бях на тази пресконференция и беше много жалко да видя в репортажа на БАЦ, че са отрязали всички въпроси зададени на директора а те бяха доста интересни. По този начин се получи монолог на Тулевски и обществеността на града отново не беше запозната в детайли с обвиненията за некомпетентност и съответно се получи манипулиране на хората. За съжаление така е в малкия град, тези правоимащите се подкрепат и не си вадят очите както се казваше. Отговорите на Тулевски на конкретните въпроси бяха много смешни, от рода на не си спомням, да материалите за вторични суровини са в някакъв склад, без конкретни данни, въобще обида за интелегентността на гражданите. Напълно съм съгласен и с мнението на г-н Шумаров, найстина трябва да има независим критерии за оценяване, а г-н Тулевски дори не иска да отговори какви са критериите за определяне на драстично по високи заплати и определя това за класифицирана информация а уж иска прозрачност, всичко при него е мижи да те лажим.


09 Декември 2009 18:14 | Makedonka Ilieva
Оценка:
7
 (
121
 гласа)

А пък аз мисля, че т.нар. Наблюдател изобщо не е бил/а там. Без да вземам страна по въпроса, ще отбележа само факта, че от критикуващите не видях нито едно мнение, написано без правописни или граматически грешки. А се знае, че критикуващите са учители от същото училище, това вече стана ясно на всеки. Та не виждам с какво право ругаят директор и "адреналинки", когато сами не могат да напишат няколко реда безгрешно!


09 Декември 2009 18:33 | петя
Оценка:
-7
 (
53
 гласа)

Съгласна съм с Македонка Илиева,която винаги прави точни и обективни коментари във вестника!


09 Декември 2009 19:00 | Наблюдател
Оценка:
36
 (
118
 гласа)

Уважаема г-жо Македонка или каквато сте там Албанка/ Виетнамка или прочие, аз нямам намерение да влизам в спорове и да коментирам правописните грешки, защото нито са най-важното нито аз претендирам да съм учител или "Господ" ами просто изразих мнението си и зададох няколко въпроса на които надявам се вие ще може да ми отговорите като радетел на Тулевски. Надявам се ще се съгласите, че отговорите на тези въпроси са именно важните а ние тъпите ви подмятания и заяждания. Та въпросите са за критериите по които се осъществява диференцираното заплащане и това защо един учител получава 2пъти повече от друг, къде са парите от продажбата на 40 тона желязо на стойност 20 хил. лева (50ст, на кг.), кой е платил екскурзийте на правоимащите учители - 15 човека с училищния автобус, къде са парите от отдаване под наем на залата на 5-6 групи и частни хора ( хад 600-700лв. на месец), защо конкурсите за учебници се печелят от 1книжарница предлагаща най-високите цени, защо за ремонта не е спазен ЗОП имн.


09 Декември 2009 19:10 | Makedonka Ilieva
Оценка:
9
 (
107
 гласа)

Уважаеми г-н/г-жо Наблюдател,
Първо, не ми се спори с анонимници. Второ- не знам как си позволявате да ме наричате Албанка/Виетнамка, след като за всеки, който ще прочете този наш задочен спор, ще е ясно кой от нас двамата е учил майчиния си език по-добре. Или може би българският не е Вашият майчин език? Трето- изобщо не сте разбрали, очиведно е, затова ще Ви повторя- не вземам страна в спора и не можете да ме обвините, че съм радетел на въпросния директор. Четвърто- след като знаете толкова "факти", не знаете ли къде и как те трябва да бъдат поднесени, за да бъдат разследвани от съответните институции, или и на това трябва да Ви науча?
И пето, последно- нямам намерение да Ви отговарям повече. Поне не и докато не умажите и мен, и читателите на вестника, и започнете да пишете на нивото поне на тези, с които влизате в спор.
Приятна вечер. Македонка Илиева


09 Декември 2009 19:21 | Наблюдател
Оценка:
27
 (
83
 гласа)

Ооо благодаря Ви за липсата на отговори, това също е отговор, разбирам от написаното, че единствено може да броите до 5, а по назидателния ви тон, че по-скоро не сте македонка а с по екзотичен корен но не квадратен. Щом не може да отговорите на въпросите извикайте някой, който може. Аз мисля, че единствено това е от значение. А що се отнася до мястото където са поставени, не се притеснявайте в скоро време ще излязат в най-уважавания всекидневник в БГ, от където проявиха жив интерес към прикриваните под юргана ви гадости. Надявам се след това да се заинтересува от отговорите и г-н гл. прокурор защото смятам, че той е компетентен да се занимава с умопомрачителните щуротии сътворени от г-н директора. Ще бъдат запознати и в ръководството на СДС, за да си изтеглят недогледаните протежета и да се опитат поне да си спасят имиджа след несполучливите кадрови решения в общината - визирам Тулевски, Гаганелова, Нурков, ведно с кмета Вельо Илиев. Това е от мен.


09 Декември 2009 20:07 | Ей
Оценка:
32
 (
54
 гласа)

Абе я го оставете тоя дърт петрички циганин да се гърчи в собствените си изпражнения


09 Декември 2009 20:30 | 234
Оценка:
-4
 (
46
 гласа)

абе,знаете ли,че тоя директор като студент в Благоевград се напивал зверски и се напикавал????това си му е бил редовен номер.и тогава не се е радвал на голямо внимание
от страна на дамите,за разлика от днес!!!!


09 Декември 2009 21:39 | Бохем
Оценка:
17
 (
39
 гласа)

Еми публична тайна е, че жениците използват такива мухльовци, за да командорят наляво и надясно и използвайки слабото му място - дюкяна го въртят на малкия си пръст, особено петричките кокони. Нищо, тогава просто се е напикавал сега като му щракнат белезниците ще се наака.


09 Декември 2009 21:42 | Milan
Оценка:
17
 (
43
 гласа)

Хахаха, кат го гледам тоя мазен цигански задник, бая ще се осмърди наоколо.


09 Декември 2009 21:43 | Milan
Оценка:
17
 (
53
 гласа)

Айде бе, нема ли некоя от сгодните му женици да се хвърли и да ги измъкне с голи ръце, хахаха


09 Декември 2009 21:49 | Milan
Оценка:
9
 (
39
 гласа)

Явно нема, скрили са се в миша дупка, те не искат да се цапат..."га ядохте кифтаците ни ривахте", ся кат требва да се плаща сметката се криете като мушмороци.


09 Декември 2009 21:59 | Anti kefal
Оценка:
8
 (
64
 гласа)

Еййй, противни мутри е раждала, ражда и ще ражда кефалската земя, майно льо....


10 Декември 2009 00:39 | До Милан
Оценка:
-20
 (
54
 гласа)

Нека учителите бунтари излязат публично да заявят за всичко и да не позволяват да ги тъпче "на тъмно" един съвременен сноб. Всички ще ги подкрепим, и ще поискаме Вельо също да ги подкрепи. Уважаеми учители, не се страхувайте, Петрич е с васл Имайте достойнство, та той на пресконференцията на практика ви казва пда си отидете. Ще го послушате ли. Вие сте достойни хора, моля ви, излезте открито, дайте пример за гражданска смелост и застанете открито срещу некадърника.


10 Декември 2009 00:45 | Ученик123456789
Оценка:
-8
 (
74
 гласа)

Хахаха за Тулевски и далаверите му незнам, но нещата които се пишат за учителите са пълни глупости (освен за М.Ц., защото така и не разбрах за коя точно става въпрос) и е ясно, че нападките идват от злобните и комплексирани учители. Всички, който учат в това училище или са учили ме разбират! Баба Янка - малоумна, злобна и некомпетентна; Мустака Хари - дърт педофил и леко чалнат, ама съвсем "леко"; Тлъстата Крава Андонова - некомпетентна;.... и пр.


10 Декември 2009 00:51 | До ученик 123456789
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

Теб циклофрения ли те нападна. Нямаш ли си мнение, та ни занимаваш със собствените си хахаха... Или си може би от кохортата на Новия Макаренко, Любимия ни Тулевски. Вместо хахаха, кажи си мнението, палав Шегобиецо.


10 Декември 2009 00:54 | До ученик 123456789
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Иначе Минчева ще те разкъса..просто от любопитство.


10 Декември 2009 00:55 | До ученик 123456789
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

И ще ти стъкми тройка. Познай с кого, и не бягай...


10 Декември 2009 00:56 | До ученик 123456789
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

само ако си двойкар, тройката ще те задоволи, палавнико.


10 Декември 2009 11:41 | Ex
Оценка:
18
 (
40
 гласа)

Ех, Живко, Живко, пак насъска верните си проститутки под различни псевдоними да се хвърлят в калта вместо теб, квото си си надробил пич, сам ще си го сърбаш


10 Декември 2009 12:42 | 123
Оценка:
20
 (
46
 гласа)

Хора,не вярвайте на безбройните лъжи,наговорени от г-н Директора на пресконференцията.Записът,пуснат по кабелната е напълно орязан откъм неудоб-
ни въпроси към него.Нагла лъжа е,че на екскурзията в Банско е нямало учители- имало е
отделно екскурзия с учители от неговия кръг.Лъжа е и това,че адреналинките са Зикова и Азова.Всички учители и ученици знаят кои са те-а може би и хората вече знаят-Минчева,
Точева,Боряна,Анжела и др.Лъжа е и това,че само той в Петрич има диплома за Директор.
Такава имат всички други Директори.Придворните дами се опитват да организират декларация в негова защита-не се подвеждайте да разписвате,.
Всички са чували епитетите,с които нарича възрастните хора,помощния персонал в у-щето.Всички успехи,с които се кичи са пълна измама-и това ще се докаже на предстоящата проверка.Ще се докажат още мн.далавери и нередности и тогава обществеността на Петрич ще разбере какъв измамник,лъжец и манипулатор е този г-н!


10 Декември 2009 13:17 | nik
Оценка:
-41
 (
93
 гласа)

Моля,не се изказвайте за неща,които не са ви ясни! Диплома за Директор няма!Както и няма специалност Директор!Става дума за магистратура за мениджмънт и управление,което не всеки директор има.А в Петрич няма друг директор с такава ! И много ви моля не се опитвайте да ме набедите за някой,приближен на Директора,защото вече ми омръзна да чета как всеки читател,дръзнал да си каже мнението е наречен от "адреналинка". Много ми е интересно как въпросните"смелчаги",които са недоволни от това,че се ходи на екскурзии,са били на въпросната екскурзия до Доспат,дори ги има на всички снимки и всеки може да ги види на сайта на училището!Така че айде стига да се вадят кирливите ризи и нека проверката установи има ли или не провинения!


10 Декември 2009 13:25 | Ex
Оценка:
28
 (
76
 гласа)

Аман от долни евтини проститутки в тази държава


10 Декември 2009 15:24 | терминаторът
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

хахаха..този директор може да е директор в моргата.там всички мълчат.там никой не задава въпроси.нека направят проверка и ще се установи колко е крадлив, нагъл лъжец. виждал съм снимков материал от това училище. явно отдавна се е забъркал този директор и сега всичко се изсипва върху неговата глава. 'адреналинките" първи ще го изоставят.АСТА ЛА ВИСТА тулевски


10 Декември 2009 16:42 | Hmm
Оценка:
28
 (
42
 гласа)

Предлагам да го направят директор на градската морга тогава но подозирам, че и там миризмата на формалин ще се смени с мирис на WC само за броени дни :)


10 Декември 2009 16:46 | Ех
Оценка:
59
 (
67
 гласа)

якооо, а как мислите дали ще изкара магистърска степен и за директор на морга....висш мениджмънт е това. Сигурно веднага ще смени дограмите за да не духа на хорицата и ще си хване 2,3 чистачки за адреналинки, които ще крещят неистово по своя ку(р)мир.


10 Декември 2009 16:49 | Ех
Оценка:
36
 (
50
 гласа)

Еми то труповете в моргата сигурно са по-шумни от учителите на Вапцаров, на тях им дай сам да сложат нещо в устата и са доволни.


10 Декември 2009 16:50 | коч
Оценка:
-45
 (
67
 гласа)

Абе,Ех!Защо се долавят завистливи нотки в коментарите ти?! Май и на теб ти се искат адреналинки!Само за тях говориш!


10 Декември 2009 16:53 | Ех
Оценка:
227
 (
235
 гласа)

Верно е, искат ми се но не такива като учителките ми в училищетo. Тези Анжели, манжели, Боряни и т.н. са много долнопробни а аз все пак имам някакъв вкус ;)


10 Декември 2009 17:44 | ХХ
Оценка:
-74
 (
92
 гласа)

Кисело е гроздето! Лисицата не го иска, защото не може да го стигне!


10 Декември 2009 17:46 | XXL
Оценка:
46
 (
86
 гласа)

Кисело и миризливо ... по ми мяза на изсушена стафида :)


10 Декември 2009 20:55 | хх
Оценка:
-4
 (
46
 гласа)

Браво, браво! Такова откровение за себе си никой отдавна не е сътворявал!


10 Декември 2009 21:07 | До хх
Оценка:
-11
 (
59
 гласа)

Много си постен, и въпреки това - мазен. А най-вече - оригинален. Харесвам те, кажи на Тулевски да ти даде бонбонче.


10 Декември 2009 21:31 | ХХ
Оценка:
46
 (
58
 гласа)

Наистина интересна камара от думи! Събрани по време на буря и свързани по време на торнадо! На теб със сигурност никой няма да ти даде бонбон!


10 Декември 2009 21:31 | Мишо
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Уважаеми,имам един вопрос:тези 14 лакеи от СОУ"Н.Вапцаров"на чий Вельов дупелизец,с парите на г-н Влахов,постилат синьо килимче ?


10 Декември 2009 21:35 | Поет
Оценка:
87
 (
101
 гласа)

Представям си една красива зимна картина от "Вапцаров" - Крали Тулевски върви към централния софийски затвор следван по петите от три синджира роби - наложнички: красивата духовита нимфа Минчева,услужливата лъчезарна Точева,бялата Боряна платно белеща и разбира се Анжела бизнес дамата, ридаещи и проклинащи несправедливата съдба. А вътре в затвора топло и уютно, Крали Тулевски опънал снага на резбованите нарове а морските нимфи му галят косите, които ги няма, свирят му на дудука дето го няма, мият му нозете с етерова вода но пак не помага да се отмие вонята, която се разнася навсякъде у нас, даже у странство.


10 Декември 2009 21:38 | Мишо
Оценка:
-6
 (
34
 гласа)

Нима може да се каже на бялото черно,бе,хора ?!?Всички виждат,макар и да не влизат,какво стана с училището това лято!!!Никой до сега не е учил в такава приятна обстановка !!!И когато дойде времето да и се наслаждават,някои хора решиха всичко да оплескат!!!На всеки друг би му отивало,но на учителя-НЕ !!!Дали не е по-добре да си гледате работата,вместо да търсите под вола теле,УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ ?!?!?!?


10 Декември 2009 21:41 | kras
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Това не е никаква поезия,а долнопробна треторазрядна проза!Ако имате да кажете нещо по темата,кажете!Ако не стига се излагате с простотиите,които пишете!


10 Декември 2009 21:41 | Мишо
Оценка:
-11
 (
49
 гласа)

А може би ти си в действителност ШАМАР,Л***** И ПОМИЯР ???Така е,сигурен съм !!!


10 Декември 2009 21:44 | Мишо до Поет
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

С хора от Партията на кафевите носове не искам да имам работа !!!


10 Декември 2009 21:45 | Хахаха
Оценка:
0
 (
32
 гласа)

Йеее голям купон станало тук, пак се появиха Тулевата духова музика...


10 Декември 2009 21:48 | никол
Оценка:
-4
 (
44
 гласа)

Тези дни чета коментарите и се убеждавам,че българина заслужава съдбата си!Не може да очакваме да ни се случи нещо хубаво,когато излъчваме толкова негативизъм!Каквото излъчваме,такова получаваме!Няма случай,когато нещо хубаво е направено ,да не бъде оплюто!Защо да не се зарадваме,че децата учат в такова училище,в такава приятна обстановка!Аз ще се радвам всички училища в Петрич да изглеждат по този начин и да имат такива учители! Всичко останало кой какъв бил,какво правил и т.н са махленски клюки!


10 Декември 2009 21:51 | Мишо до 14-те недоволни учители революционери
Оценка:
-19
 (
57
 гласа)

ХОРА,/такива ли сте в действителност ?/в тези трудни за повечето хора времена,с това ли трябва да се занимавате ?Ако сте в действителност такива радетели за правда,защо не излезете смело пред всички с ВАШИТЕ ЛИЦА,а излизате с ВАШИТЕ ЗАДНИЦИ?!?!


10 Декември 2009 21:53 | ХХ
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Минчева-неминчева, важното е, че ти нищо не получаваш, Bravo!


10 Декември 2009 21:57 | Поет
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Доколкото прочетох първата статия за петицията до министъра, тя не е била анонимна а подписана открито от 14 учители, което е достойна постъпка. А на Тулевската духовата музика ще кажа само, че свири фалшиво може би само на Тулевски му харесва да му свирят щото той няма понятие от музика.


10 Декември 2009 21:58 | Мишо до никол
Оценка:
-24
 (
36
 гласа)

Е.е.е.е,най-после един трезвомислещ в този форум !!!Мислех си,че тука пишат само идиоти !!!


10 Декември 2009 22:00 | ХХ
Оценка:
-2
 (
74
 гласа)

Да, да, напълно неанонимна е петицията! Само дето подписаните не се знаят кои са! А, за музиката - посвирете вие!


10 Декември 2009 22:01 | Мишо до Поет
Оценка:
-29
 (
65
 гласа)

Я,НАДУЙ,ПОЕТЕ,КАВАЛА,ДА ВИДИМ СЛЕД ТЕБ КОЙ ЩЕ ВИКНЕ,ЗАПЕЕ,освен 14-те /все още анонимни,освен за Еленко/ ???


10 Декември 2009 22:01 | никол
Оценка:
-21
 (
39
 гласа)

Благодаря!Наистина ми писна да чета глупостите на хора,които гледат треските у другите,а не гледат гредата в себе си!


10 Декември 2009 22:03 | До Поет
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Истинска декабристка картина. Браво, шедьовър е. Само че не е "по Вапцаров", от декабристко време е. Нищо, тъкмо е декември. Чакасе и сняг. Време е белият керван да тръгва. Само че Духлевски не е декабрист, не е дорасъл. Нищо, историята се повтаря втория път - като фарс. Та тези декемврийци им е време да потеглят към отдалечените места. Бавно-бавно, през бури и сняг- къ презрението и забравата. Декември не понася плужеци, иска чистота.


10 Декември 2009 22:06 | Bravo
Оценка:
11
 (
31
 гласа)

Гасиии промитите мозъци сте Тулевски мекерета


10 Декември 2009 22:06 | Мишо до 14-те недоволни учители революционери
Оценка:
-23
 (
41
 гласа)

Когато човек има доблест,сигурен е в това,което говори и мисли,той не се срамува и не се бои да излезе открито с името и лицето си !!!


10 Декември 2009 22:08 | Bravo
Оценка:
17
 (
49
 гласа)

Абе Минчева ти луда ли си, аз даже не ти влизам в часовете...


10 Декември 2009 22:10 | Мишо
Оценка:
-16
 (
40
 гласа)

НЕВИНЕН Е ТУЛЕВСКИ !Вината е на онези,които си точат зъбите за мястото му.Те са силните,ако решат ,могат да го изпратят на заточение,но не и в забвение !!! Лакеите дали ще ги огрее новият ???


10 Декември 2009 22:13 | Поет
Оценка:
37
 (
81
 гласа)

хахаха голям цирк, пълно е с Крокозаври от рода Тулевски


10 Декември 2009 22:15 | Мишо
Оценка:
-20
 (
62
 гласа)

Толкова готини учителки има във "Вапцаров" !!!Какво сте я "лапнали"тази Минчева,бе ?Май само с изтеклите лиги ще си останете ?!?!?!Всички те са супер:добри в професионално отношение и внимателни към учениците и родителите.ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ,НЕ СТЕ НИТО ОРИГИНАЛНИ,НИТО ИНТЕРЕСНИ !!!


10 Декември 2009 22:22 | Поет
Оценка:
19
 (
39
 гласа)

Алооо духовата музика, откъде накъде си позволявате да заповядвате на хората, заповядвайте си само на Тулевси и сие.


10 Декември 2009 22:24 | Мишо
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Сигурно доста са сънували как ги назначават във "Вапцаров",но не ги е огряло,понеже не са на достатъчно високо ниво ?!?Злобейте,но това няма да ви осигури мечтаното място !!!


10 Декември 2009 22:30 | Поет
Оценка:
17
 (
33
 гласа)

Нещо си се объркал пич, да драпат за учителка, за 500лв. заплата???? или за 1000 но да съвместяваш и длъността духачка в Тулевската духова музика. Айде нема нужда, остани си със здраве.


10 Декември 2009 22:39 | мнение
Оценка:
-14
 (
32
 гласа)

Струва ми се, че във форума се разменят повече обиди, отколкото истини.Не е ли крайно време да обобщим:
1.Като всеки един директор, който продължително време е на този пост,г-н Тулевски си е създал кръг от по-близки и по-недолюбвани колеги.Това, обаче е болест на всички ръководители на държавни или общински предприятия или учреждения, които започват да си вярват, че директор е професия, а не длъжност.Считам, че прегрешенията му не са по-различни от тези на хората с професия директор.Задължително ли е дългогодишните директори да си тръгват със скандали или е по-добре да се въведе мандатност?
2.Няма нищо лошо да се направи проверка при това напрежение в колектива и тогава да се разменят обвинения, ако има такива, но не и обиди.
3.Както и да завърши скандалът съм убедена, че колкото и да е неприятен ще е полезен за г-н Тулевски.
4.Каквото и да се изпише за г-н Тулевски, обаче реално едва ли някой ще отрече, че той е един от най-успешните директори.


10 Декември 2009 22:42 | Лелеее
Оценка:
20
 (
40
 гласа)

нямам думи какви сребролюбци и блюдолизци се навъртат около "Вапцаров", възмутен съм от сервилническото поведение на учителите в това училище или по-скоро на някои "учители". Аман.


10 Декември 2009 22:44 | Лелеее
Оценка:
18
 (
50
 гласа)

Хора с професия Директор има единствено във вашите промити подмазвачески комунистически мозъчета.


10 Декември 2009 22:46 | Лелеее
Оценка:
30
 (
38
 гласа)

за свободните хора има само свободна воля ограничена единствено от писаното и от божието право.


10 Декември 2009 22:48 | Лелеее
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

Но вие така или иначе никога няма да узнаете какво е да си свободен човек.


10 Декември 2009 22:49 | Мишо
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

Героите са вече уморени !На Шипка всичко е спокойно !


10 Декември 2009 22:52 | мнение
Оценка:
-11
 (
69
 гласа)

Относно коментара на Лелеее:Какво конкренто искате да кажете? И случайно, не съм учител.Надявам се и г-н /г-жа Наблюдател да не е такъв, защото ми е мъчно за децата, които учи.Между другото, спор се води с аргументи, а не с изрази от кварталните кръчми.


10 Декември 2009 22:53 | Поет
Оценка:
12
 (
64
 гласа)

Амин за българското просветно дело. Бог да го прости. То умря удавено в помията на подмазвачеството, сервилниченето, доносничеството и алчността.


10 Декември 2009 22:54 | Лелеее
Оценка:
18
 (
44
 гласа)

Дребна душица като вас никога няма да разбере нищо което не се купува с пари, не полагайте напразни усилия. Аривидерчи.


10 Декември 2009 23:01 | Мишо
Оценка:
-26
 (
48
 гласа)

Дали нямате какво да правите по това време на вечерта,че дъвчете СОУ"Н.Вапцаров" ?


10 Декември 2009 23:17 | Поет
Оценка:
21
 (
37
 гласа)

Доколкото виждам никой не дъвче училището ами само Тулевската духова музика. Повръща ни се от вас.


10 Декември 2009 23:29 | Господа
Оценка:
51
 (
65
 гласа)

Не се самозабравяйте. Господин Тулевски, бъдете пример за достойно поведение на човек, който не е желан. Идете си със чест. Ако, разбира се, сте човек на честта. ГОСПОДИН ТУЛЕВСКИ, не манипулирайте родителите. Не ги викайте на родителски срещи, за да подписват декларации във ваша подкрепа. Това е злоупотреба със служебно положение. Ще алармираме всички институции и цялата общественост. Не злоупотребявайте със власт. Бъдете честен и справедлив. Хората виждат и знаят какво става и ще го кажат.


10 Декември 2009 23:46 | Тул
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

да не мислите, че така лесно ще ви се получи?


10 Декември 2009 23:55 | родител
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

Аз като родител ще ви кажа само едно,радвам се,че детето ми учи в такова прекрасно, училише, за жал с такива алчни и злобни учители,на каво ли ще научат децата ми?????????


10 Декември 2009 23:55 | Тул
Оценка:
-18
 (
32
 гласа)

власт с кръв се взема и с кръв се дава.


10 Декември 2009 23:56 | Bravo
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

Хей Тулевски да не бъркаш кръвта с месечния цикъл?


10 Декември 2009 23:57 | Родител
Оценка:
110
 (
126
 гласа)

Господа написа:ГОСПОДИН ТУЛЕВСКИ, не манипулирайте родителите. Не ги викайте на родителски срещи, за да подписват декларации във ваша подкрепа. Това е злоупотреба със служебно положение.
Това вече преля чашата. Този директор май се е самозабравил.Опитва се да намесва и родителите на учениците в неговите манипулации. Това е опит да се хване за сламката, но уви той вече е затънал до гушата.


11 Декември 2009 00:01 | родител
Оценка:
6
 (
102
 гласа)

неможе един учител да има такова ограничено мислене..... не се плюйте един друг. а за директора ще кажа че е мн.добър всепак вижте в каво го превърна училището.Това е едно елитно европеиско СОУ


11 Декември 2009 00:02 | Bravo
Оценка:
50
 (
66
 гласа)

Ай сиктир бе помияри такива, всички знаем в какво го превърна в феодален замък с червени фенери отпред.


11 Декември 2009 00:03 | 123 Будна съвест
Оценка:
136
 (
278
 гласа)

Жалък си , Тулевски, в отчаяните си опити да се изъкнеш от блатото, в което сам се вкара, благодарение на собствената си алчност и самовлюбеност към посредствената си личност!Ти се самозабрави и превърна правата си на директор в безконтролна свободия да се разпореждаш с хора и материални ценности. И сега , когато излизат наяве далаверите ти, под маската на загриженост за авторитета на училището, призоваваш учители и родители чрез подписки и открити писма да застанат зад теб и да защитят авторитета, който никога не си имал. Не бъркай подмазването и лицемерието от хора, с които си заобиколен, с уважение и лоялност! Защото точно т. н. адреналинки са като мишките, които първи ще напуснат потъващия кораб.А бурята едва сега се задава! Когато тя те отнесе, ще бъдеш забравен и порицан от твоите хора, които бързо ще си намерят нов благодетел.
А ти ще отговаряш за делата си съвсем скоро! Сърбай си попарата, която сам си надроби!Лъжите и манипулациите няма да те спасят!


11 Декември 2009 00:12 | Към родител
Оценка:
23
 (
63
 гласа)

Начело с такъв алчен директор. Айде, моля ви се, не го забравяйте.


11 Декември 2009 00:13 | НАКАЗТЕЛЯ
Оценка:
-13
 (
173
 гласа)

Щом сте толкова отворени защо пдписката е анонимна,защо не се разкриете страхливци такива, мишки,само нападате хората,арогантни псета такива.Но след като мине всичко се надявам да си получите заслуженото.


11 Декември 2009 00:24 | Към родител
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

Училището е хубаво, защото е избрано за обект на далаверите на Вельо. Тулевски е брънка във Вельовата схема. Вельо, избери си друг бушон за далаверите. Този е мухлясал и ще те повлече към дъното, заедно с Никмар, на чийто склад, както той го каза, са съхранени строителните материали след ремонта. Човек с разкопчан дюкян и бездънно гърло не е надежден. Защото има и ДАНС


11 Декември 2009 00:25 | Свободен
Оценка:
20
 (
42
 гласа)

Подписката далеч не е анонимна. Видов ден идва Тулевски.


11 Декември 2009 00:32 | Свободен
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Ако знаеш само как ще ти подлеят вода собствените ти протежета Тулевски нямаше да мигнеш цяла вечер.


11 Декември 2009 00:33 | Към Тулевски и Гаганелова
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Вас ви назначиха Дуевски и тогавашния шев на СДС Васил Василев. Не Доколов, Наистина. После вие, подмазвачи, службогонци и мизоимци, станахте НДСВ-ари, като Соколов. На избори в секциите бяхте В СИКОВЕТЕ ОТ НДСВ. ВСИЧКИ ПОМНИМ ТОВА. ВИЕ СТЕ НЕПОЧТЕНИ РЕНЕГАТИ И СЛАГАЧИ В ИМЕТО НА ИНТЕРЕСА. И ТОВА ЩЕ РАЗГЛАСИМ, дами и господа. Никой не е забравен, и нищо не е забравен, за ваш УЖАС. Документите помнят най-добре нищожеството на душите ви.


11 Декември 2009 00:34 | Абсолютно
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Адреналинките ти ходят наляво и надясни и разказват за широките ти пръсти и как точно пилее парите си...


11 Декември 2009 00:38 | Абсолютно
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Отиваш към дъното с пълна сила, Тулевски, изоставен от всички.


11 Декември 2009 00:39 | Абсолютно
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

Мандалото хлопна, Тулевски, циркът ти свърши, прибирай си партакешите и се омитай.


11 Декември 2009 00:45 | Абсолютно
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Така свършва човешката алчност. Суета на суетите, всичко е всуе.


11 Декември 2009 00:48 | Абсолютно
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Утре нещата започват да се задълбочават - очаквайте нови разкрития от арената на цирк "Никола Вапцаров"...


11 Декември 2009 00:50 | Свободен
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Май по скоро трябва да се нарече Цирк Тулевски, по подобие на цирк Балкански, само че в този случай е ЦИРК ГАНЬО БАЛКАНСКИ.


11 Декември 2009 00:52 | Абсолютно
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Този циркаджия опорочи името на Никола Вапцаров.


11 Декември 2009 00:55 | Свободен
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Айде Тулевски - дойде ти времето. Честито!!!


11 Декември 2009 00:57 | Икономист
Оценка:
170
 (
184
 гласа)

Ти, начални ми даскале, учил в университет за директори, макар че такъв няма, кажи на всички - къде са старите парни котли, и колко тежаха те. Ти отчете за скрап 1335,30 лв. Това са 2670,6 кг. желязо. Къде се останалите 27000-37000 кг. желязо. В чий джоб са, жонгльоре на фактите и цифрите. Защо не казваш нищо за това, че принуждаваш на родителски срещи родителите да се подписват в твоя подкрепа. Ние уважаваме СОУ Вапцаров, но не го отъждествяваме с теб, за разлика от теб. Иди си, за да остане СОУ Вапцаров. Ти го унищожаваш, както сам призна на пресконференцията, без да искаш.


11 Декември 2009 01:00 | Bravo
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Абе я да вземем по едно чифте и да остреляме всички дружно това ненаяло се диво прасе.


11 Декември 2009 01:00 | Свидетел
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Признай си, горди ми, самодоволни ми, начални ми учителю, как падна пиян под масата.


11 Декември 2009 01:02 | Bravo
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Под коя точно маса имаш предвид, че аз съм го виждал да пада под няколко.


11 Декември 2009 01:04 | Bravo
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Няма значение, сега пък падна в нужника направо в акото.


11 Декември 2009 01:04 | Свидетел
Оценка:
24
 (
34
 гласа)

Ти опетни званието УЧИТЕЛ. Как смееш след това да манипулираш цялата петричка общественост. Не смей повече, политическо недомислие, да привикваш и заплашваш неудобните ти колеги. Защото търпението им свърши.


11 Декември 2009 01:07 | Bravo
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

Абе айде да се вдигнем всички и да го изхвърлим този ...


11 Декември 2009 01:10 | Закрила на детето
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

Не манипулирай повече невръстните души. Не заставяй ученици от училището да те защитават сухо, декларативно и голословно. Тулевски, не покварявай децата, тези, които като педогог си длъжен да възпитаваш. Не ги прави рекрути и еничари на собствения си жалък интерес.


11 Декември 2009 01:22 | Човек от Петрич
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Аз не ти вярвам. Ти си напомаден, изкуствен хамелеон, подложил се последователно на СДС И НДСВ. А учителството е преди всичко професионализъм. И преди всичко - хуманизъм. Ти се възгордя, че си начален учител. Ти се самовъзхвали, Тулевски, че си учил в училище за директори и си едва ли не единственият професионален директор на училище в Петрич. Но забрави да кажеш, че си просто професионален учител, и за теб няма разлика дали си директор, или редови преподавател. Забрави за ХУМАНИЗМА И БЛАГОРОДСТВОТО. За това не мога да ти повярвам.


11 Декември 2009 05:19 | Петричанин
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Вие го направихте "герой "този човек с толкова много коментари-лоши или не.Нека мине проверката от министерството и ще се види истината.


11 Декември 2009 09:16 | Мишо
Оценка:
-11
 (
31
 гласа)

Сигурен съм ,че проверките ще докажат невинността на Тулевски !!!Тогава да ви видя ,копеленцаааааа,с какво ще се заемете ???


11 Декември 2009 09:35 | до мишо
Оценка:
-24
 (
48
 гласа)

Подкрепям те човече,тогав все ще намерят с кого да се заядът,алчните псета


11 Декември 2009 09:44 | крас
Оценка:
-17
 (
55
 гласа)

Няма смисъл да се пише нещо разумно тук,при положение,че някои използват форума,за да си пишат простотиите,които едва ли биха казали ако трябваше да ги кажат очи в очи на хората,за които пишат!Стана ясно,че те са или недоволни ученици като Браво,който тайничко въздиша по учителките,а тук излива помията си,заради комплексите,които има или завистливи комшии или политически настроени хора или такива,които все търсят кусури,макар че не са идеални.Нека всички,които се радват за успехите на училището,подкрепят хората,които правят всичко,за да бъде най-хубавото училище в Петрич и хора,няма смисъл да пишете във форума.Той стана трибуна на ниски страсти и гнусни изказвания!Има проверка,ще има и резултат,така че истината ще излезе!Всеизвестна истина е,че не може да угодиш на всеки,винаги ще има недоволни!


11 Декември 2009 11:27 | Христо Смирненски
Оценка:
83
 (
99
 гласа)

Тулевски,кажи сега,мойто момче,КОЛКО ПЪТИ си карал с училищния автобус джибри на казана!? /,,колко пъти,колко пъти един ли,сто ли..."/Я,че то и песен може да стане!КОЛКО кинти прибра от старо желязо?Колко ФАЛШИВИ дипломи си разписал?И колко ти платиха циганите от махалата за,,услугата"?А?Много ниска топка играеш с това старо желязо,Т/М/улевски...Този бизнес е приоритет на циганите.Анадъмо?Веднаж ченгетата влезли в двора на един циганин.,,А бе,Манго,много желязо си откраднал!"Манго:А,детето го е събрало господин полицай.,,,Как детето,Манго?Тук има 10 тона!Манго:Е,че какво ти разбира едно дете от тонове?Мдааа...Циганска работа...В циганска държава -цигански работи...


11 Декември 2009 11:32 | Горда
Оценка:
240
 (
260
 гласа)

Боят настана, тупкат сърца ни
ето ги близо наште душмани
кураж дружина вярна, сговорна
нийй не сме вече рая покорна.
Айдееее петричани, другата седмица ще се организира протест-шествие от СОУ "Вапцаров" до Кметството срещу този Тулевски. Засега са се записали във форума над 200 петричани, очаквайте подробности другата седмица. Елате всички да изхвърлим това нищожество от училището на децата ни и от града.


11 Декември 2009 11:40 | Bravo
Оценка:
93
 (
119
 гласа)

Пишете и мен в списака, м**** ти и гад.


11 Декември 2009 12:16 | 234
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

като няма доблестта да си сьбере партакешите и придворните дами и да се омита,дайте да го изхвьрлим ние .иначе и гаргите ще ни се смеят,че позволяваме такова сьщество да дерибейства години наред ,да краде и да ни льже в очите.а заедно с него и цялата сган подмазвачи,некадьрници и лапачи.да си намират други будали и други начини да лапкат-но не и за наша сметка!всички ние сме потьрпевши,но можем да променим нещата


11 Декември 2009 12:16 | лори
Оценка:
-12
 (
32
 гласа)

Абе като си толкова Горда,напиши си името!Поредния неудоблетворен родител на някое посредствено мамино детенце!Аман от долнопробни хора!


11 Декември 2009 12:19 | някой
Оценка:
-11
 (
27
 гласа)

Абе 234, научи се да пишеш!Ти главните букви за нищо ги нямаш!И такива неуки тръгнали да дават акъл за образование! Боже,боже!


11 Декември 2009 12:23 | Горда
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Еее мила, много лесно искаш да минеш, да родител съм, и с доста други родители решихме да се самоорганизираме и да защитим интереса на децата си защото се вижда, че 14 души-учители пролет не правят и този Тулевски ни принуждава да се подписваме в негова защита, както и децата ни, което е зловещо и за това ще сезираме прокуратурата. Та решихме да протестираме и за моя изненада само за 2 дена се организираха над 200 човека, представям си какво ще е до другата седмица. Търпението на родителите и толеранса, който дадохме на Тулевски свърши и сега предстои да видите нашия гняв.


11 Декември 2009 12:23 | 234
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

някоя си простачка.взела се насериозно трьгнала да прави забележки!май-май написаното много не ти отьрва,та се чудиш за какво да се захванеш


11 Декември 2009 12:25 | 17
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Наистна вече няма коментари- само някакви надъхани хора хвърлят огън и жупел!На всички им омръзна да четат нападки.Така че вече няма какво да се чете!Всеки си има позиция и има право да си я отстоява,но не по такъв гнусен начин!


11 Декември 2009 12:29 | 234
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

браво на такива будни хора като Горда!всички ще подкрепим протеста!
такива хора са пример за останалите,пробуждат искрица надежда,че има начин да променим мисленето си и бьдещето си!браво


11 Декември 2009 12:29 | някой до 234
Оценка:
-24
 (
46
 гласа)

То много ясно се вижда кой е простака!Не го викай-сам ще се обади! Явно ти липсват годините от началното училище-там се учи пунктоация(ако знаеш какво означава това).Но какво да очакваме от хора,които не знаят ккога се пише главна буква!


11 Декември 2009 12:29 | Горда
Оценка:
44
 (
50
 гласа)

Да, дотук съм с коментарите и започваме с действията, вие явно само от това разбирате.


11 Декември 2009 12:32 | някой
Оценка:
-45
 (
57
 гласа)

А такива като Горда да си вземат посредствените дечица и да ги запишат в някое село щом такова хубаво училище не им харесва!


11 Декември 2009 12:33 | 234
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

леле како,колко си грамотна.медал ще ти окачим и коронка на главицата.


11 Декември 2009 12:35 | аз
Оценка:
-23
 (
43
 гласа)

Сигурно Горда е родител на някой от класа на Стоянова,Димитрова,Тодорова или останалите от групичката,които сега са се изпокрили като мишки и се правят на ни лук яли ни лук мирисали!


11 Декември 2009 12:38 | Горда
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

Ще разбереш на кого съм родител на протеста, ще бъда най-отпред, а ти не е зле да внимаваш защото може и да си ми служителка ако случайно не си учителка-адреналинка.


11 Декември 2009 12:39 | 234
Оценка:
-18
 (
28
 гласа)

такова светило на науката сме имали наблизо,а ние да ни знаем!
явно наистина слиза от някое село-не е виждала ,милата ,хубаво у-ще и си мисли,че което лети се лапа.айде,може и да бьдем снизходителни-ама поне да не се изказва неподготвена и излага като кифла!


11 Декември 2009 12:42 | аз
Оценка:
-15
 (
41
 гласа)

Охоо сега пък заплашваш!Явно си некоя недолюбена и сега си изкарваш яда по форумите!Като не си доволна,премести си детето!


11 Декември 2009 12:44 | Горда
Оценка:
24
 (
44
 гласа)

Мила, за разлика от теб аз не управлявам само една смешна книжарничка в двора на СОУ "Вапцаров" и не драпам със зъби и нокти да се докопам до дюкяна на Тулевски. Не мисля да се занимавам тук повече с такива жалки труженички, като теб.


11 Декември 2009 12:46 | Горда
Оценка:
30
 (
60
 гласа)

По-лесно ми е да преместя вас отколкото детето си.


11 Декември 2009 12:49 | лелее
Оценка:
16
 (
118
 гласа)

Ей,хора,какво ви става,бе!Ще се избиете,бе!Хубаво е,че имате позиции,ама по-спокойно,бе!Като ви се протестира,протестирайте.Две позиции-два протеста!Ама не така грозно,бе!И децата четат,бе!Вижте как е по света!Ние никога няма да се научим да уважаваме чуждото мнение!Правете,което мислите за правилно,ама не се обиждайте така грозно!


11 Декември 2009 12:51 | аз
Оценка:
-40
 (
94
 гласа)

Не знам за кой ме вземаш,ама май ти драпаш към някой чужд дюкян,защото съпружеският май е даден под наем на друга.Стоянова добре те е поковала!Правете каквото искате!


11 Декември 2009 16:53 | терминаторът
Оценка:
348
 (
368
 гласа)

искам да направя съобщение.бързия влак за бобовдол заминава,със запазени места са господата тулевски и нурков.личен багаж за тулевски/шлифер,цип за панталони 2бр.самобръсначка,ножовка за режене на желязо/за нурков/тапицерия за глава'перуха'кожено яке,пантофи,ножовки за режене на желязо 3бр.може да вземе със себеси майстор-домакина с педофилски наклонности Г.Ш. осигорена е за всеки топла килия с чугунени радиатори,желязни пердета на вратата и прозореца,осветителни стълбове и тоалетна от чугунени плочи.разрешено е свиждане за адреналинки.АСТА ЛА ВИСТА


11 Декември 2009 17:28 | мила
Оценка:
-54
 (
486
 гласа)

а бе мърляви учители с мърляви ученици,на кой не му изнася да се изнася,защо се плашите да се разкриете,мишки такива.Като сте толкова отворени защо не .........


11 Декември 2009 17:33 | родител
Оценка:
139
 (
163
 гласа)

вие сте купчина идиоти,какво ви става това ли са учители-ученици, в днешно врвме, каво ви има бе хора?...защо сте толкова завистливи,пак на кой не му харесва да учи там има др. училища. Никои не ви задължава да учите там.


11 Декември 2009 17:45 | за мила
Оценка:
152
 (
286
 гласа)

не се плашат.като дойде проверката ще се разкрият,но други ще затворят там където им е мястото.и не са мишоци.срещу такива трябва да се работи внимателно,те са отвратително гадни и поста който заемат им дава правото да злорадстват срещу тези учители.хвала че поне имат доблеста да се изправят срещу този ненаяден директор,който вече 12 години лапа парите на данакоплатците,та това нему стига,а изпродава отпадачното желязо на вторични,като че ли татко му му го е оставил в наследство.в 20 годишния преход се на гледахме на тази схема.а ти мила защо нямаш доблеста да си напишеш името.


11 Декември 2009 17:48 | ученик
Оценка:
-27
 (
221
 гласа)

директора е добър човек,но има мн завистливи учители, не им вярвайте хора,истината ще излезе на яве,и тогава мишките ще съжаляват...


11 Декември 2009 17:49 | мила
Оценка:
-36
 (
224
 гласа)

ама за разлика от ваз аз сам си го написала


11 Декември 2009 17:58 | до терминатора
Оценка:
83
 (
109
 гласа)

моляви се не вкарвайте тези директори в затвора/бобовдол/там ще направят огромни пакости.ще изрежат решетките на вратите и прозорците за скраб.ще запалят затвора,защото същото го сториха и със СОУ"Никола Вапцаров" а онзи с педофилските наклонности гошо шлайфа ще изреже дори вишките и бодливата тел.


11 Декември 2009 18:16 | мила
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Тульо мь ие учил тьй,мь яз сьм си тьпичка и си го признавам


11 Декември 2009 18:20 | мила
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

и дь пцуйь кьт кьруцарин знам,а в облизването най-мь бива


11 Декември 2009 18:24 | мила
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

кой йе способен кат мене-ша остава,кой много сь обажда и низнай дь ближи шь му виками мишок


11 Декември 2009 18:25 | за мила
Оценка:
-19
 (
39
 гласа)

къде те улучила тази тухла?напраооо у главата,затооооа си тъпа.а и доста недоглеждаш.този тулхльооо е бил учител в първомай и е бил по занималня,доста си била зле щом си ходила на занималня,а родителите ти са пасяли овци по огражденските щати.


11 Декември 2009 18:27 | за мила
Оценка:
-13
 (
43
 гласа)

и колко пръча си изприла?


11 Декември 2009 18:28 | за мила
Оценка:
2
 (
34
 гласа)

или първо си доила?


11 Декември 2009 18:29 | мила
Оценка:
-22
 (
48
 гласа)

чи я от селу идь,ма ся сьм голему добрутру-знам отде дуй ветрету и натам си завьртьм задникъ


11 Декември 2009 18:31 | kиро
Оценка:
-16
 (
82
 гласа)

Мила,това е 234, който не знае кога се пишат главни букви!Егаси смотаняка!


11 Декември 2009 18:35 | мила
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

ноо ми йь весело,мь треь да ода -викьт мь.ай,со здраве
и от мен да знайте-кой йе гори и командва-сваляйте му шапка,ближети му .....иначиии-шь ви викьт мишоци


11 Декември 2009 18:38 | Стефи
Оценка:
-31
 (
37
 гласа)

Мишките вече съжаляват и те не смеят да се покажат,защото са много жалки!Ако сложат един от тях директор-всеки ще си ходи на работа кога си иска,защото някои от тях постоянно закъсняват за работа,а другите си гледат магазините и полето!


11 Декември 2009 18:40 | за Стефа
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Стефана,скоро ти изтича мандатчето-още малко ти остава


11 Декември 2009 18:42 | elena
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Като пишеш от името на мила не си много оригинален!По простотиите ти веднага ще те разпознаят!


11 Декември 2009 18:44 | за мила
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

хич не си мила,май не си се измила,още имаш бял крем по устата.каде ке одиш имаш сигурно рунтав клиент,ходи да изправяш влакна


11 Декември 2009 18:46 | за стефана
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

стефо я си гледай кефо,ако не искаш твоя ела направи моя


11 Декември 2009 18:50 | за елена
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

елена ти адреналинка зелена,тулевски щете трумка в пелена


11 Декември 2009 21:15 | Родител
Оценка:
-11
 (
29
 гласа)

АЗ СЪМ МАЙКА НА ДЕТЕ ОТ У-ЩЕ НИКОЛА Й ВАПЦАРОВ СТИГА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТОТИЙ СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ А ЖИВКО ТУЛЕВСКИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ДЯВОЛИЙТЕ


11 Декември 2009 22:20 | Родител
Оценка:
-33
 (
51
 гласа)

Застрамете се УЧИТЕЛИ на училище"Вапцаров".Учениците четат коментарите ви.На това ли учите децата ни.За всеки прегрешил има съд и присъда.


11 Декември 2009 23:09 | Към родители
Оценка:
152
 (
160
 гласа)

В България няма съд и присъда. Не се заблуждавайте, не приспивайте и нас. Поинтересувайте се какъв е директорът на децата ви, не страдайте от внушаваното ви криворазбрано благоприличие. Защото прилича на овчедушие и безразличие към съдбата на децата ви. На протест срещу Тулевски, за да покажем, че сме разумни и хора с гражданска позиция. Всеки ден от тук до протестите да се срещаме в този форум под лозунга: На протест срещу Тулевски - срещу далаверите в образованието и срещу посредствеността в просветното дело. Покажете на децата си как се протестира срещу бездарието и как свободният човек се бори за правата си, за свободата и ценностите, които някой се опитва да подмени с дребния си интерес.


12 Декември 2009 01:53 | Грузински тамада
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Преди години Тулевски и Гаганелова били искрени членове на СДС. След години се отказали от СДС. Не щеш ли, и хоп - СДС влезли отново в парламента. Когато Тулевски и Гаганелова се отказали от СДС, се преметнали към НДСВ. И изведнъж НДСВ не влязло в парламента. Напразно царският болярин Соколов закрилял тези два хамелеона. Бурята на времето така затрупала с прах кожата им, че на всички станало ясно, че колкото и да менят кожата си, хамелеоните не могат да се преобразят в лъвове. Да пием за честността и природата, която не обича пълзящите твари, и ги завира в дупка.


12 Декември 2009 10:04 | седесар
Оценка:
34
 (
40
 гласа)

Тулевски,
Гагнелова ти спретна този цирк, защото ти вече не я любиш, а се обръщаш към по-младите, към по-цицистите, е хак ви е и на двамата, защото не може по-простите да управляват по-учените. А пък вие и двамата сте по-прости от половината учители в училище "Н.Вапцаров".
Жалко само за големия поет, чието свято име сега се свързва с такива мръсници като вас двамата.


12 Декември 2009 10:05 | седесар
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Тулевски,
Гагнелова ти спретна този цирк, защото ти вече не я любиш, а се обръщаш към по-младите, към по-цицистите, е хак ви е и на двамата, защото не може по-простите да управляват по-учените. А пък вие и двамата сте по-прости от половината учители в училище "Н.Вапцаров".
Жалко само за големия поет, чието свято име сега се свързва с такива мръсници като вас двамата.


12 Декември 2009 10:17 | Bravo
Оценка:
85
 (
97
 гласа)

Ми кат гледам новите даскалици дето ги назначават то от тях струй само евтина чалга, размятат дебели меса и перхидролени гриви а в главите им кънтят само гюбеци, асъл сръбска чалготека, прецака училището този невменяем малоумник.


12 Декември 2009 10:21 | Bravo
Оценка:
46
 (
64
 гласа)

Как кой му се връзват бе пич, всички знаят кои са Тулевската духова музика: Минчева, Точева,Боряна, Анжела, Гаганелова и други знайни и незнайни труженички на френската любов.


12 Декември 2009 14:57 | фбр
Оценка:
29
 (
47
 гласа)

а ето къде е бил купона.Тулупски даи някой адреналинка на Нуркурски.Ако няма къде да ги закарате Гошо Шлайфа ще ви освободи неговата стая в мазето,която е за лично и държавно ползуване.Дано вече сте заличили пожара който запалихте от алчност,защото кабарето на вашото протеже Гошо Шлайфа е точно там в мазето.


12 Декември 2009 23:37 | Мишо
Оценка:
-221
 (
237
 гласа)

мишо към фбр а ти от къде знаеш за нея да неби да си у4аствал във обзавеждането и?????


13 Декември 2009 17:27 | фбр
Оценка:
42
 (
54
 гласа)

не Мишо ти си Тулевски,и това кабаре Гошо Шлайфа го направи със знанието на Нурков твоя асистент във всички далавери.Омръзнаха ли ти адреналинките,та вече си поел по релсите на Шлайфа?Точно Шлайфа те доведе до тук и той ще те закопа.


13 Декември 2009 17:54 | терминаторът
Оценка:
86
 (
98
 гласа)

ако беше само кабарето добре,ами кой продаваше от новите стъкла за шише ракия,кой изнесе компресорите на хладилниците от мазето,кой разглоби старите компютри,кой изнесе кабелите от печките в мазето и т.н. да не изброявам всичко,че списака е много дълаг.вие алчняци дори не пожалихте буквите с което завари училището през 98-ма.та те бяха отливки от месинг.33 на брой.добри пари взехте за тях.всичко ставаше с твоето знание тулевски.какво се правите с нурков на света вода ненапита.да не споменавам че господ гледа всичко,може да забави но няма да забрави и помни че винаги идва виделов ден и всеки получава заслуженото.АСТА ЛА ВИСТА


13 Декември 2009 18:51 | фбр
Оценка:
75
 (
89
 гласа)

не Мишо в гащите си направил чиш,като дойде проверка ще направиш и аку.Ще те обзаведем с мнооооого доказателства само кажи какви искаш писменни,снимков материал и дори видеоклип има за твоите на нурков и на гошо шлайфа далавери.Какви 1335 лв.трябват ти доказателства за 13 335лв. че дори и повече.И престани да заплашваш хората страхливец такъв,по добре се отегли ако в теб е останало все пак някакво достоинство.Забравих че ти си справа на господ,все още мислиш че ще се отървеш.Грешиш измамнико,играта свърши.


13 Декември 2009 21:49 | Ирена
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

Лелееее,голям купон ще падне дойде ли проверката.На Тулевски и сие им е спукана работата!Ще се опитаме още малко да ги изтърпим,макар че на всички ни дойде до гуша от подобни плужеци.Колкото и да се мъчите да се окопаете и да заръфате още по-здраво кокала,истината не може да остане скрита!Спрете да заплашвате и да манипулирате-смешни и жалки сте!


13 Декември 2009 22:05 | Ирена
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

Засрамете се-хората не са толкова глупави,колкото си мислите!Отдавна вече за всички е ясно какво става!Хора като вас нямат място в у-ще!Срам и позор!
А паразитите покрай шефа дори и презрение не заслужават-толкова са мизерни,че няма докъде!Ще се избият да показват колко го обичат,гнусни подмазвачи.Заради такива подобия на хора ще сме все на опашката и в девета глуха!Такива лекета ни дърпат назад!
В най-голямото ни у-ще ,примери колкото щеш-за съжаление-вампира Боряна,която има навика да смуче максимално отвсякъде,Анжела с най-вървежната книжарница и най-голямата заплата(защо ли?),Минчева,голямата шофьорка без книжка,но пък явно с други способности(не и на учителка) и още няколко подобни тям!Срам и резил!


13 Декември 2009 22:19 | Мишо
Оценка:
-16
 (
30
 гласа)

Не е ли крайно време,вие,ЛАЛУГЕРИ,да се покажете най-после и да ви ви видим миризливите муцуните ?!?!?


13 Декември 2009 22:22 | М.З.
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

Ми да,то търпението на всички ни си има граници,а и доверието!
Доказателствата са доста и са налице!В очакване сме на тяхното представяне пред съответните органи.
ЕЕЕх,най-после светлина в тунела-крайно време беше !
Чудя се какво ли е чувството да ти е гузна съвестта и да живееш всеки ден в лъжа?


13 Декември 2009 22:26 | Мишо
Оценка:
-21
 (
37
 гласа)

ЛАЛУГЕРИТЕ СА ДОЛНИТЕ ГЛАШАТАИ И ПОДМАЗВАЧИ НА НЯКОЙ ВЕЛЬОВ ПРИБЛИЖЕН,КОГОТО СПРЯГАТ ЗА БЪДЕЩ ДИРЕКТОР !!!


13 Декември 2009 22:34 | М.З.
Оценка:
39
 (
53
 гласа)

Така ще се размирише откъм дирекцията като се извади всичко на светло,че ще трябват противогази!!!
Спрете да го играете шефски-хората вече не ви вярват!И на никого не го е страх от смешните ви и жалки опити за сплашване.
Какъв директор си ти,бе?Шеф?Ха-ха,смешник!


13 Декември 2009 22:36 | 13 мишка
Оценка:
2
 (
56
 гласа)

Май докато щерката беше тук се срамуваше да пишеш,злобно изкопаемо!


13 Декември 2009 22:43 | М.З.
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

?????Мишката се опитва нещо да каже,но не става ясно какво!
Явно си е сменила и името!Не е ясно и на кого!
Ех,простотия до шия!


13 Декември 2009 22:47 | Защо
Оценка:
-50
 (
78
 гласа)

Кви са тия мишки и мишоци тука,бе?
Да се забият в некоя дупка и да се пазат от котараци!Хи-хи!


13 Декември 2009 23:07 | Ами
Оценка:
-9
 (
31
 гласа)

Да,де,ама май те сами му се бутат!Нали е у него сиренето!Поне засега!


13 Декември 2009 23:11 | Човек
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Не мислите лиыче всяко нещо си има границиыуважаемиучители?!А сте и родители!


13 Декември 2009 23:13 | До всички свободни Хора
Оценка:
114
 (
120
 гласа)

На протест. Мислещите се за котараци, замечтаните да изглеждат като лъвове мекотели ни наричат високомерно мишки. Мекотели, роденият да пълзи няма да полети. Ще си останете същите поплювковци. Свободни хора. На протест срещу МЕКОТЕЛИТЕ. Нека да се разберем за деня, часа и мястото на протеста в името на образованието на децата ни. Вън ПЛУЖЕЦИТЕ от образованието. Родители, не подписвайте лъжливите подписки в защита на Тулевски, знамето на ОЯДЕНИТЕ ПОКВАРЕНИ МЕКОТЕЛИ. Да защитим собственото си достоинство и достоинството и бъдещето на децата ни. На протест. Само кажете-кога и къде.


13 Декември 2009 23:16 | Човек
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Жалко е !Не се ли срамувате как утре ще гледате децата ни в очичките!


13 Декември 2009 23:21 | Е с
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Елена Стоянова като Жана д арк!!


13 Декември 2009 23:31 | До всички свободни Хора
Оценка:
58
 (
62
 гласа)

Не очаквайте чудеса от проверката. Този, предишният, би трябвало да съзнава, че в неговия случай думата, зад която се прикрива, се пише с възможно най-малката буква. Тулевски може да уреди свои хора сред проверяващите. Затова - да вземем нещата в собствените си ръце. На борба, за да гледаме спокойно децата си в очите. Уважаеми родители и учители. Ние имаме достоинство. Не на страха от мекотелите послушници. От нас зависи бъдещето на децата ни. На протест срещу Тулевски и лакеите му, които разчитат именно и само на страха ни. На протест срещу воинственото интригантско бездарие в образованието.


13 Декември 2009 23:34 | родител
Оценка:
-45
 (
63
 гласа)

Това същата Стоянова дето ни караше да си плащаме ,за да учи децата ни в сградата на Просвета ли е?Защото имали нужда!Това си беше жив рекет и корупция!И тя ли е честна?Хора не и вярвайте!


13 Декември 2009 23:34 | До Е с
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

А ти - като мазен охлюв, влачещ се сред копривите, и блгославящ ги, че малко те жулят... А би могло повече. Роб си и роб ще си останеш.


13 Декември 2009 23:44 | До Родител
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

А ти, послушни охлюве, си по съгласен послушно и безплатно да се подписваш под безпринципни подписки в защита НА НОВИЯ ОБРЗОВАТЕЛЕН ОСТАП БЕНДЕР - Тулевски. Длъжен съм да те разочаровам - в СОУ ВАПЦАРОВ, докато той е директор, няма да има световно първенство по шах, само ви лъже. Ати, охлюве, помисли дали целия ти ум не съсредоточен само в рогата ти, които скриваш при опасност и изваждаш в очакване на стръв от лапите на Тулевски.


13 Декември 2009 23:46 | родител
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Тулевски ти още тогава трябваше да я поставиш на място!Да знаеш не остава добро ненаказано!


13 Декември 2009 23:51 | иво
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Абе за тая ли казват,че била лесбиика?


14 Декември 2009 00:01 | Гошо Шлайфа
Оценка:
-15
 (
31
 гласа)

Ами ако си отвоя устата ..........


14 Декември 2009 00:04 | хаха
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ако това е истина озлоблението е обяснимо!


14 Декември 2009 00:06 | хаха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Макар че и лесбииките са хора!


14 Декември 2009 00:12 | Гошо Шлайфа
Оценка:
35
 (
39
 гласа)

Защо Тулевски боядиса новите радиатори.


14 Декември 2009 00:15 | Хайде де
Оценка:
42
 (
46
 гласа)

Кога излизаме на протесст срещу тулевски


14 Декември 2009 00:31 | Хора
Оценка:
65
 (
69
 гласа)

Да се разберем утре за датата и часа на протеста срещу Тулевски, и да поканим на него медиите и ОБЩЕСТВЕНОСТТА. И да внимаваме за провокатори на Тулевски. Час по-скоро - на протест.


14 Декември 2009 00:35 | Хора
Оценка:
79
 (
87
 гласа)

На протеста да посикаме неговата оставка, оставката на заместниците му и всички те да бъдат разследвани от икономическа полиция и прокуратурата, а също и от Министерството на образованието.


14 Декември 2009 00:37 | До хора
Оценка:
30
 (
34
 гласа)

съгласен съм. На протест колкото се може по-скоро.


14 Декември 2009 17:11 | Мишо
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

хората които имат достойнство и 4ест и са сигуни във своята правота излизат с името и лицето си. и защитават своята истина.


14 Декември 2009 17:58 | фбр
Оценка:
42
 (
58
 гласа)

Хората които имат достоинство и чест не крадът.Ние сме сигорни в своята правота защото имаме неоспорими доказателства.Тези доказателства ще бъдат предадени на съответните органи,а не на теб Мишо.И запомни,че в лицето на твоите съграждани ти си корумпиран лъжец и страхливец.Не съществува в твоя речник думата "простак" това е пълна и долна лъжа.Дори твоите хора от РИО-Благоевград неискаха да впишат тази дума в протокола.А сега раскажи на твоите съграждани,колко хора от помощния персонал се разписаха на въпросния протокол?Тотално подправен в твоя полза.И по хубаво ти си скрий лицето неандерталец такъв.


14 Декември 2009 18:14 | терминаторът
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

всяка империя има начало и край.твоята вече се разпада.всяко зло неоставя ненаказано.събири си дружината,отдай им последна чест и си подай оставката.това ще ти спаси душата,а другото за което си мислиш чест,репутация и достоинство ти предаде за скраб.иначе няма да намериш покой,ти продаде душата си за няколко гроша невернико.АСТА ЛА ВИСТА


14 Декември 2009 19:03 | лоли
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Страхотна игра.Тук е истински любовен парад.Дайтего на мене този сладур,е стига да има достатъчно мангизи.Хей приятел аз щете оправя,ела при мен на топло.Ако си с лява резба ще осигорим и жиголо.Само за платежоспособни директори.


14 Декември 2009 19:06 | Ами
Оценка:
51
 (
57
 гласа)

Тоя самозванец не знае значението на подобни понятия-чест,достойнство...
На него по-му пасват някои други-алчност,лъжа,измама,шмекерия,фалш,лицемерие и мн. други.Спокойно,лапането няма да е задълго още,а името му жече е символ на всички тези понятия сред хората!
Колкото и да се мъчи да очерни шепата истински герои и будители в у-щето,няма шанс!Ама никакъв!Учениците,които се записват в у-щето го правят именно заради тези хора-те са лицето и символа на това у-ще!
А някои други посредствени кози си въобазяват,че са големи величия,но истината е,че те трябва да бъдат благодарни на тези свои колеги-и те печелят от техния авторитет,получават големи заплати,макар че родителите не са и чували за тях-работата им с децата е на абсурдно ниско ниво!Те,обаче компенсират тези свои липси с добро поведение пред шефа!С мазнене и слагачество,което очевидно е добре оценено!Факт е,че те получават найголямото паряе от баницата!Явно усещат,че има голяма опастност да им бъде отнета тази привилегия.


14 Декември 2009 19:14 | Ами
Оценка:
34
 (
40
 гласа)

Именно затова се унижават до безумие-влачат се в краката на шефа и се молят за благоволението му!Драпат със зъби и нокти да запазят източника на източване и отдавна са загубили самоуважението си!Срам,че допускаме подобни същества да влизат в у-ще и да осакатяват децата ни!
Нашите деца са жертва!Хора,да изхвърлим тези червеи от у-щето,от живота на децата ни!


14 Декември 2009 19:20 | терминаторът
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Разбира се,напълно те подкрепям.Да изчистим пълзящата твар от СОУ"Никола Вапцаров".Този червей само копа към дъното и злобеи към всички които си вършат работата,към всички които не искат да падат на колене пред този Господ наречен Тулевски.


14 Декември 2009 19:24 | родител
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Не и обръщайте внимание!Нея и мъжа и я изтърпя само няколко дни!И стига си плюла!Искам дъщеря ти да прочете това което пишеш!И дали ще се гордее?Откъде толкова злоба?Господи само тя ли ти остана?Ние се гордеем с нашите учители!


14 Декември 2009 19:26 | Ами
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Именно!
Доколкото разбирам ,адреналинките около него са му създали огромен балон от фалшиво самочувствие и затова си въобразява,че е велик!Но съвсем скоро този балон ще се спука с такъв трясък ,че и глухите ще го чуят!


14 Декември 2009 19:30 | Ами
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

А тая,дето се представя за родител едва ли има идея с кого разговаря!
Явно има доста врагове,а и не и е чиста съвестта!А и няма как-щом така патетично заявява,че се гордее с подобни долни постъпки!Мизерна и кална ДУшА!


14 Декември 2009 19:33 | родител
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Елена Стоянова спри да се излагаш!!!!


14 Декември 2009 19:37 | Ами
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Много си смешна!Не съм Елена Стоянова-в дълбока заблуда си!А и за доста други неща!
Не познавам лично Е.Стоянова,но се обзалагам ,че и завиждаш-и явно има защо!


14 Декември 2009 19:38 | фбр
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Мишо започна да пишеш и от името на родителите страхливец такъв.Ти си пълен неудачник.


14 Декември 2009 19:40 | родител
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Лека нощ и гледай да не се спукаш от злоба!


14 Декември 2009 19:44 | Ами
Оценка:
30
 (
36
 гласа)

Твоята нощ със сигурност няма да е спокойна,за разлика от моята!
Колкото и да се опитвашда представиш като злоба истината-нямаш шанс!
Собствената ти съвест ще те преследва!Няма как да се скриеш от нея!


14 Декември 2009 20:14 | фбр
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Няма да ви е лека ноща.Много сте крали и откакто ви изнесоха в публичното пространсво не можете да спите спокойно.Злобеете защото идва проверка и ще горите на кладата.Всички вещици които защитават неверника тулевски и неговия шут нурков.С всеки изминал ден градуса на напрежение във вас се покачва и така докато не експлодирате.


14 Декември 2009 21:14 | АнтиМишо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

На протест срещу Тулевски. Той манипулира родителите с подписки в негова защита, а ние да излезем на протест да му кажем публично, че е антипедагог и антиръководител.


14 Декември 2009 21:48 | Никола Вапцаров
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Здравейте форумци, от няколко дни следя с интерес дискусията относно директора на училището,кръстено на мене.Трябва да отбележим,че има доста интересни и оригинални мнения.Приказваме си,там горе,с моя другар Антон Попов,с моите колеги Хр.Смирненски и Пейо Яворов, както и с Гоце Делчев , Кочо Мавродиев,а също и с някой си Юрий Гагарин,който изпълни една от моите мечти-да летя с пробна ракета в Космоса.На техните имена също има кръстени училища в същия град-Петрич.Всички училища имат едни и същи проблеми.Но най-големият им проблем е,че още са в комунизма.България влезе в ЕС и НАТО,но Училището още си е в тоталитарния комунизъм.Какво да се прави-ЖИВОТ!Разровиш ли го-ще мирише и ще горчи като отрова.


14 Декември 2009 22:16 | страничен до Вапцаров
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Колее,Коле,ами какво да кажем ние с гайдите.Нашия директор е от 25 години.Това Тулевски е сълзица спрямо тези стари вампири!!!Ама учителите винаги са били Плужаци и овце.Дано Вие успеете, та да се разиграе тоягата по нашироко,но със стари к...и /нагоре в системата/ нищо ново няма да има.


14 Декември 2009 22:31 | Неразбрал
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

А бе, тези родителски срещи планови ли са, или са специално в защита на Тулевски. Ако са само заради неговата дребна душа, ние, родителите, да ги бойкотираме и да не отиваме на тях.


14 Декември 2009 22:42 | Чинтулов
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Само един добре организиран протест може да измете Тулевски и сие. Да излезем на протест. Няма от какво да се стахуваме. Да ги изгоним в името на бъдещето на децата и образованието.


15 Декември 2009 17:26 | Васил Шумаров
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Впечатлен съм от коментара на "Никола Вапцаров" и последвалия го "Страничен".
Наистина, училището ВИНАГИ Е БИЛО социалистическо заведение в рамките на капитализма. Това е така не само в България. Причината е елементарна: много е трудно да се оцени кой какво е работил на общата училищна "нива". Ето защо всеки опит да се диференцират заплатите на учителите трябва много внимателно да се прецени от всички страни.
Тулевски явно не е успял с намерението да градира качеството на учителския труд. По-високата заплата трябва да бъде защитена по НЕОСПОРИМ начин (чрез неоспорими обективни постижения, а не с директорско точкуване). В противен случай неминуемо ще се получат раздори. Би трябвало в курсовете по менижмънт Тулевски да е разбрал тази малка, но фатална подробност.


15 Декември 2009 17:52 | ал катраз
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Комунизма свърши това каза Тулевски на последното събрание.Настъпи тототалитаризма на господин директора.Какво се дразни господин директора,че изразяваме гражданската си позиция.Господин Тулевски живеем от 20години в демокрация и всеки може свободно да отстоява и защитава своите ценности.Никой не ви пречи да защитавате своята позиция,но това трябва да става по принципите на демокрацията,а не чрез заплахи,заканвания и маниполаций.Ако ви е останала поне малко доблест подайте си оставката,и се извинете публично на хората които наричахте простаци.


19 Декември 2009 06:35 | vasko
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Не съм пристрастен,но за мене директорът е честен човек.направи много за нашето училище и се надявам да не го махнат заради некжи си клевети.някои сигурно иска да заеме мястото му понеже училището е много хубаво и да доиде на готово да работи.но аз видях с очите си как се подобриха условията там.преди беше само некво си училище ,сега като кажеш че учиш във Вапцаров и хората даже завиждат понеже си имаме всичко.Както и да е.аз не вярвам,но ако е откраднал трябва да се махне.


19 Декември 2009 06:44 | Протест
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Спрете с тия манипулации бе долни копеленца.как стана така че в тъпия ви форум никои не каза една добра дума за човека.Всички са на на едно и също мнение.Аз познавам лично Живко Тулевски и казвам че такива като него няма много.за 10-тина години направи това у-ще уникално .иделано място за обучение.перфектна база.ако краде няма да е същото.Надявам се всички които пишат поне на 20% от умствените му възможности да бъдат.т.е. пожелавам им го.


19 Декември 2009 06:45 | Протест
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Живко Тулевски е честен човек.Подкрепям Протест.


19 Декември 2009 06:52 | Протест
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Я кво стана ?Протест подкрепя протест.как така?Сигурно нещо тука един и същи човек пише положителни коментари!!!!Може би същото се случва и с негативните.Незнам просто предполагам.Немам думи кво става в нашата родина.Гоним честните бедни хора.Стенли си взима поръчки за метрата и наляво надясно по околовръстни,кара си Бентли а на честният директор(пешеходец) му наредиха егати играта.Но правдата ще въстържествува.ако има такова нещо у България.ама аз не вервам.горко му на Живко,толкова се гордееше с работата си!!!!!!!


21 Декември 2009 23:08 | Ай сиктир
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

В отговор на протест от 06:44 Всеки може да командори училище щом Кмета е зад него и с финанси и с власт и с лоби. Бил направил училището уникално - уникално тъпо може би. С какво е по-различно от другите училища? Е вярно не са получили купища пари и подкрепа!


11 Септември 2011 14:00 | ученик от училиштето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тази с инициалите МЦ се казва Мария Цекова. На всички ученици е ясно че МЦ е проста. Тя не знае за какво е в училище. Толкова е проста щом се върти покрай тоя пенсионер Тулевски. Тая простачка и нагаждачка няма място в училището.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар