Читатели сигнализират: Пропадна пътят за Бодрост, има огромна дупка, която може да глътне цяла кола, внимавайте!

01 юни 2015 10:03   5 коментара   7490 прочита


4-ти ден се излива вода и руши улица "Броди" в кв. Струмско и никой не знае откъде идва

Пътят за местността Бодрост на Благоевград,в района на параклиса е пропаднал и подкопан, огромна част от платното е потънала и може да глътне цяла кола, много е опасно, това съобщиха читатели на struma.com тази сутрин. Вчера хора, пътуващи по трасето са сложили дъски и дървета на участъка, за да не се стига до инциденти, но проблемът трябва да бъде решен много скоро, тъй като водата може да отнесе целия път.

Не за първи път асфалта в този участък пропада, въпреки възстановителните дейности, обаче се появяват нови и нови опасности, казват хората. Към местността в момента движението е активно, което поставя водачите на МПС в сериозна опасност. Тази сутрин се обади и жител на квартал Струмско, който съобщи за излив на вода по улица в квартала, никой не знае, откъде идва водата, но тя руши асфалта на ул. "Броди" вече 4-ти ден.

П. Петрова

5 коментара
01 Юни 2015 11:57 | ч
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Бандитов (камбитов) ще оправи работата! Нали е кмета слънце. с лична банкова сметка от милиони, значи добра работа е свършил за 4 години! !!с първи приятелски отношения с др. т-а-с-к-о-в ?????ДАВАЙТЕ ЮРУШ !!!!!----- свобода на словото!


01 Юни 2015 14:25 | до всички ласкатели
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Бандитов-вън! Крадлива гробарска мутро. Нищо ама нищо не си направил като хората освен крадене. Тези зомбита от гроб живеят в друг свят и не за друго, а защото са ги наместили в удобни кресла и големи заплати. Какво ли ще стане когато си сменим местата? Я помислете ако въобще го можете.


01 Юни 2015 16:50 | Пфууууууу
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Кви пет лева, кви заплати бе тъпаци, то ако не беше Камбитов всичко да се е разрушило и да е пропаднало, май на вас ви дават некой лев да хулите само по тия форуми. Само се заяждате защото друго не умеете, и извънземните да дойдат пак ще обвинявате Камбитов сигурно. толкова ви е акъла, леваци. Срещу природата не се върви, понеже не си плащате данъците за това всичко се разваля, ама именно този, когото псувате прави чудеса за да закърпи положението и да няма проблеми! Направи много за града ни и продължава да прави, въпреки трудностите, които среща. Камбитов си е мъж на място, отговорен и добър градоначалник! Браво на него!


01 Юни 2015 19:39 | чобан
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ей пфууууу ти си умен но сам не можеш да се оправиш, препоръчвам ти да се хванеш за палците и да застанеш пред лицето до всички ласкатели, ще ти дойде още повече ъкъл!!!


01 Юни 2015 21:23 | ТОМИ КАРАКОСТОВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПАСКУАЛЕ СТАР4ИНИ КЕ ГИ ЗАПЪЛНИ..... ХАХАХА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар