Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

„ерна вест потресе —андански! »здъхна 6-годишни€т ћарти, пометен от автомобил


4 август 2018 10:53  21 коментара   96016 прочита6-годишни€т ћарти, прегазен от автомобил в —андански, издъхна тази нощ, научи Struma.com. „ерната новина обиколи мълниеносно курортни€ град. “ой прежив€ седмица в кома, но травмите му се оказаха несъвместими с живота. ѕрипомн€ме, че детето бе блъснато от възрастен шофьор пред очите на майка си и баба си на 25 юли.

“ежки€т инцидент стана малко преди 9.00 часа Ќа улицата, на ко€то стана произшествие имаше знаци, че е забранено преминаването, заради ремонти на ¬и . 72-годишни€т обаче не се съобразил с това и минал по улицата с висока скорост, помитайки детето на тротоара.

Ќ€кои твърд€т, че колата му била проблемна и се движел по наклона без спирачки. ћартин бе закаран в болницата в —андански, където бе опериран, в изключително тежко състо€ние бе настанен в болница в —офи€, където снощи е издъхнал. Ўофьорът бе освободен под парична гаранци€.

ќще за: инцидент  вест  —андански  ћарти ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


21 коментара

4 август 2018 10:59 | марин
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

—“рума сигурни ли сте, че вече веднъж Ѕ“¬-то го ѕогребаха ! ! ∆алко за детенцето !


4 август 2018 11:00 | санданчанин
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

»стина е милите му родители и близки . ураж ! ∆алко наистина, а този пенсионер в затвора незабавно


4 август 2018 11:24 | ¬аско
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ћале мале тиь родители как шу га прижеве€т ти€ хора неми се мисли господ да повага на сички и на н€х в но€ труден момент милите пора да почива в мир детенцето а то€ стари€ каде се е прил на нервен вътре доживотна присъда съсипа на млади хора живота долен мръсен старец миришещ на зем€


4 август 2018 11:31 | —праведливост
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

Ќа площада да се обеси веднага!!! Ќека вид€т всички Ў”ћј’≈–» какво ги чака!


4 август 2018 11:54 | saqw
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

—лед като колата му е била проблемна и без спирачки да върви пеш или с такси .... —ъболезновани€ за родителите


4 август 2018 11:55 | sveti petar
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

—ъда тр€бва да му даде доживотна и без свиждани€ или телефонни обаждани€ единствено като умре да си го преберат този нещастник


4 август 2018 12:26 | –еджов
ќценка:
-12
 (
12
 гласа)

»рина и Ѕожо са каръци. ’вана им се.


4 август 2018 12:29 | янчо —таноев
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

Ќай-искрени съболезновани€ на близките на момчето!
—амо човек прежив€л такава загуба може да ги разбере как се чувстват : ( останалите можем само да сме съпричастни към тъгата им.
ƒано следствие, прокуратура и съд си свършат работата в законовата рамка този път.
ƒано ћарти е сега в един по - добър св€т!!!


4 август 2018 14:46 | от м€стото
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

«наците са поставени след инцидента и не са задължителните при такива ремонтни дейности. ќколо машините и изкопа е имало и други деца. ќтворете информационни€ бюлетин на ќƒ на ћ¬–-Ѕлагоевград от 26. 07. “рагеди€та е могла да бъде огромна, след като пенсионера не е овлад€л автомобила по стръмната улица, и ще си носи последстви€та, но не случайно медийте ви насъскаха срещу него.


4 август 2018 15:08 | 99999
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

“ози изрод тр€бва да бъде публично пребит до смърт на площада!  акво като вече е на възраст това не му дава правото да отнема живот още повече на малко дете !


4 август 2018 17:47 | „ичо ћитко
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

∆алко. ќтиде си още едно българско дете. —ъболезновани€ на семейството и близките му. Ѕог да го прости. ј виновните-пенсионера водач ударил детето и всички отговорни от институциите, Ќ≈ обезопасили път€, водачи спрели неправилно/ако има такива/ и пр. да бъдат разследвани и съдени.


4 август 2018 18:19 | ∆∆∆
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ƒа почива в мир детенцето! »маше сигнал, че бивши€ катаджи€ от с. Ћебница също нарушава често правилника, като се движи срещу знак забранено на ул. „.  антарджиев. “ози човек не чете ли коментарите? ѕреди два дни ме засече сутринта към 7 часа и не му пука. »знервих се и му теглих една псувн€. —ледващи€ път може и да му се случи нещо друго! ѕредупредете го това сел€нче за да не се случи нещо друго! ћол€ ¬и! за


4 август 2018 19:56 | 444
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

∆алко за детенцето! —ъболезновани€ на семейството! «а съжаление ще става по лошо защото колите заемат все повече от свободните места където ако ги има още за да игра€т децата! ѕри това положение от  ј“ тр€бва посто€нно и навс€къде да извършват превантивен контрол за паркиране -навлизане в забранени зони и т, н Ќо  ј“ са се превърнали в ƒанъчни които след€т дали са платени данъците! ј за нарушителите е без значение на каква възраст са- всеки тр€бва да получава по закон наказанието си!


4 август 2018 20:41 | »ли€н
ќценка:
-5
 (
13
 гласа)

ƒа се отнемат книжките на пенсионери!!! Ќ€мат м€сто на път€! Ќетрудоспособни са, а как могът да шофират????? —ъболезновани€ на родителите!  аквото и да се направи на човека е малко и н€ма да върне детето!!! Ўофирането не е детска игра


4 август 2018 21:45 | 444
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

»ли€не- много си строг към пенсионерите -какво ще кажеш за тези които всекидневно убиват -катастрофират -мотористи самоубийци и т, н все млади според теб -√ќЋяћј –јЅќ“ј —ј-ЌјЋ»!?? ƒа прав си за това - Ўофирането не детска игра -затова аз съм сигурен че ако теб те подложат наистина както тр€бва на изпит н€ма да можеш да издържиш изпита!!! —игурен съм в това сто-на сто! ѕреди много години когато ти не си бил роден предполагам от 36 човека курс за професионални шофьори взимаха изпита едва два-три човека -цедилката беше €ка - сапунджи€ и фукари никога не изкарваха книжки а и с право! јз съм професионален шофьор от 44год, и на месец изминавам от 8-10хил, клм, и съм сто пъти по внимателен и точен -имам талон без нарушени€ Ќќ - ако човек н€ма мозък в тиквата без значение е на колко години е! “ова е от мен- ако си разбрал за какво иде реч-благодар€ ти! Ќе тр€бва да слагаме всички под един знаменател а всеки да отговар€ за действи€та си! ∆алко за детенцето


5 август 2018 00:11 | Sefte
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

∆ерева къде си?


5 август 2018 02:00 | »ли€н
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

Ќе защитавам тези който се прав€т на Ўумахери, мотористи и така нататък, всеки да си понас€ последстви€та! —ъгласен съм с това че изпитите едно време са били други, също и че всеки греши по един или др начин и че малко от шофьорите ще издържат отново изпита, Ќоо аз държа на мнението ми че пенсионерите н€мат м€сто на път€, не може да ме убедите че един човек на 70години има рефлекси като на 40 или е достатъчно наблюдателен или че е с добро зрение и така нататък.... и не казвам че н€ма изключени€, винаги има, но мн малък процент


5 август 2018 09:08 | ¬ћ–ќ
ќценка:
-6
 (
6
 гласа)

Ћека му пръст на палето. јнгелче. »скам да попитам, други снимки ще има ли? ѕоне от поклонението


5 август 2018 19:36 | »Ћ»Ќј
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќаща даржава е умрела всички спат ако се случи това с ваше дете ƒааа не дава √оспод тогава може и да вкарате вьзакон като дасе шофира до 60г вьздраста


5 август 2018 22:59 | —ирма ¬ойвода
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 аквото и да е станало, за съжаление, нищо не може да върне детенцето. ”биеца си е жив€л 70+ години а малкото ангелче не можа да се нарадва на живота дори 7. ƒори и да не е имал спирачки е могъл да свърне колата в посока обратна на тази където са били хората и да се опита да € спре. ѕредполагам че има нещо дето то€ възратен мъж не разбрал. ќсобено като е установил че колата е некотролируема. »ма ръчна спирачка - поне да се беше напънал да € вдигне. Ќе ни е €сно какво е мислил но на този чоерк не тр€бва да му се позволи да шофира до живот.


6 август 2018 09:02 | истината
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

—поред мен е опитал. ƒвете ударени коли от д€сно на тротоара какво ви говори, да беше влезна в дупката най добре. Ќо тук е по важно кой лъже и защо, това е отвратително, според други около детенце е имало възрастни, които са могли да реагират по адекватно, но те са гледали да спас€т собствената си кожа.

¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.