България потресена! Аз съм Криси и оставам завинаги на 7! Ето как изглежда момиченцето, убито и изнасилено от 21-годишния изверг Мартин!

18 август 2019 10:34   7 коментара   10826 прочита


България се обяви „Аз съм Криси“. 7-годишното момиченце, красиво, усмихнато, нежно никога няма да порасне, защото отнеха живота му по особено жесток и мъчителен за детето начин. Тя трябваше да бъде в първи клас, но 21-годишният Мартин Трифонов я преби до смърт и изнасили, като преди това запушил устата ѝ, за да не вика..

Срещу него са повдигнати обвинения за убийство на малолетна по особено жесток и мъчителен начин, за изнасилване на малолетна чрез използване на сила и привеждане в безпомощно състояние, както и за блудство. Мъжът има вече една присъда от 9 месеца затвор за блудство и опит за изнасилване на 14-годишно момиче, когато е бил непълнолетен. Лежал е в затвора и за кражба.

България е потресена от случилото се. В социалните мрежи обикаля призив за обединение „Аз съм Криси“. Хората искат най-жестоко наказание за психопата, разтърсил България.

П. Попов

 


Още за: момиченце   клас   обвинение   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
18 Август 2019 10:45 | Пачо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Смърт на тоя


18 Август 2019 10:45 | в изгнание
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Изродът от Сотиря няма приятели, няма семейство, няма работа, няма образование. Има село, блудства, скука, бедност, убийство.
Много се постарахме да отгледаме точно този изрод. За 20 години, последните.
Къде сте хиляди НПО, които се грижите за децата, младежта, образованието, половото възпитание? Къде сте бре, маскари нещастни?! Във всяко село по един изрод отгледахте, докато във всеки град държавни пари ядете.
Вие убихте детето от Сотиря, вие и държавата-олигофрен, ваша е кръвта по ръцете на изрода.
Покажете се по телевизията да коментирате. Имате ли програми, кампании, нови позитивни идеи, а, имате ли, гнусави безродници?!?
А?! Бюджети имате ли?!?

Мартин Карбовски


18 Август 2019 11:24 | Гербер
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Мълчим и чакаме. До кога?????. Докато не остане нито един нормален българин????? Круме, Круме, стани па си възобнови "крумовите"закони и започни от жълтите павета, после, села и паланги и циганските гета на които е дадено безнаказано право да мачкат и се гаврят. Молим те хан Круме... ИДВАЙ.


18 Август 2019 16:04 | Зоолог
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В ареала на тези животни почти не останаха хора, съответно поради липса на друга плячка започват да се самоизяждат, както е присъщо на плъховете, има и други виновни освен скотската порода.!.


18 Август 2019 16:34 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕНЦЕТО СА ДЛЪЖНИ ДА ОТМЪСТЯТ ЗА НЕГО-АКО СИ ОСТАНАТ В КЪЩИ И СЕ ГУШАТ КАТО МИШОЦИ И ЧАКАТ ПРАВОСЪДИЕ ОТ КРИМИНАЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГОРЯТ В АДА.


18 Август 2019 20:08 | благоевградчанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да се върне смъртното наказание.


19 Август 2019 08:50 | Предлагам
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

за определени деяния да има смъртно наказание; за други затвор; Променете най- после тези закони иначе ще се превърнем в животни: няма да различаваме роднини, ще се избиваме- с една дума безмозъчни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар