Бобовдолци: Депутатите от ГЕРБ В. Микев, К. Калфин и Е. Гущеров подминаха с безразличие чакащите ги на обявената приемна

25 август 2009 00:10   2 коментара   20531 прочита
В. Микев
В. Микев


В. Микев

Жители на град Бобов дол звъняха в редакцията на “Струма” вчера, ядосани от пренебрежителното отношение на тримата депутати от ГЕРБ Валентин Микев, Кирил Калфин и Емил Гущеров. Те официално поканили гражданите на Бобов дол за среща, като афиширали понеделник за приемен ден. Пред входа в общината вчера се извила опашка от кандидати да се срещнат с депутатите. На опашка се наредили и общински съветници, между които Стоичко Стоянов от “Атака”, Димитър Атанасов и др. След едночасова среща с кметицата Грети Алексова тримата депутати в един глас се обърнаха към чакащите с думите: “Много бързаме, тежка ни е програмата, нямаме време”, и зарязаха чакащите избиратели, разказа Стоичко Стоянов и добави: Мимоходом им обяснихме, че градът има проблеми с новооткрития хоспис, със статута на болницата, водопровода на града и тежкия режим, но и тримата ни подминаха с безразличие.


Още за: ГЕРБ   среща   безразличие   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
25 Август 2009 15:14 | си
Оценка:
7
 (
113
 гласа)

Ходете като овци пак да гласувате.Не разбрахте ли ,4е вси4ки са една стока.


25 Август 2009 20:02 | Лидия
Оценка:
-2
 (
124
 гласа)

Написах този материал под въздействието на алкохола.Аз съм заклет комунист и в работата си ще се старая на клепам ГЕРБ докрай.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар