4 непълнолетни деца изведени с полиция посред нощ от механа “Ванита” на зам. кмета Д. Стоянов

09 март 2010 00:14   15 коментара   24105 прочита

Акция в Хаджидимово

Четири непълнолетни деца от Хаджидимово миналата нощ са били предадени от полицаите на родителите им срещу разписка, след като децата в нощните часове са изведени от механа “Ванита” в гр. Хаджидимово. Същата нощ на територията на общините Хаджидимово и Гоце Делчев е проведена полицейска операция по установяване на непълнолетни лица в питейни заведение и интернет клубове за времето от 20 часа до 02. 00 часа след полунощ.

Заедно с полицейските служители в операцията са участвали и представители на НАП, община Гоце Делчев и Инспектората по образование. На собствениците на механа "Ванита" е съставен акт по общинската наредба за опазване на обществения ред. Любопитното е, че заведението е на семейството на зам. кмета в Хаджидимово Димитър Стоянов.


Още за: деца   механа   проверка   Още от: Общество

Принтирай статия
15 коментара
09 Март 2010 08:18 | родител
Оценка:
63
 (
77
 гласа)

Кмете,кметеееееее......!С това за сетен път показваш,че не ставаш.Какъв пример даваш ти като началник на останалите? Освен това и ти си учител и жена ти е учителка.Нещо в училището и общината не е на ред.Не вярвам децата да са били само на безалкохолно, сигурен съм че е имало и концентрат.Селото си остава село.Предлагам всяка вечер да се правят проверки и да се изпълняват законите и наредбите,които регламентират забраните непълнолетните да посещават нощните заведения.Леле мале,ако знаете в петък,събота и неделя какво нещо е по заведенията и дискотеките,косата ви ще нъстръхне.То бива алкохол,цигари и .........Хора събудете се.За такива (без)действия се подават оставки.Ще следим този случай.


09 Март 2010 13:00 | родител
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

млъкни бе


09 Март 2010 19:17 | 1010
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ало журналистите на вестник Струма пак не сте на ясно скъпи колко деца от къде и как. Че е имало нарушения в механа "Ванита" е факт не оспорим но са били 5 деца, а не 4. А колко подпийнали господата проверяващи извадиха от "Старт" питейното заведение на кмета Людмил Терзиев - 0. Защото е кмет и там може да се мине и без проверки нали? А спомняте си ли случая от миналата година в същото това кметско заведение. За едни важат наредби и правилници, а за други не. Не трябва ли всички да са равни пред закона?


09 Март 2010 19:22 | родители
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ако малко имат морал не само зам.кмета, но и кмета на общината ще си подадат оставките. И двамата са от едни дол дренки - службичка и далаверки. Да са ви живи и здрави!!! Такива си ги избирате сърбайте им попарата!!! И пак ги изберете!!!


09 Март 2010 19:27 | 2010
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ЗАЩО НЯКОИ ОТ ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СИ ПРЕДОПРЕЖДАВАТ ДЕЦАТА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОВЕРКИ И СЛЕД ПРОВЕРКАТА ДЕЦАТА ИМ СА ОТНОВО В ЗАВЕДЕНИЯТА


09 Март 2010 20:02 | Gorskiq
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

А бе хора земете се замислете малко по горе добре беше написано за случея в "СТАРТ" когато 1 момиче се натрови от пиене но на "кмета" никои нищо не му направи. лично аз видях че момчетата не бяха употребили алкохол. Колкото до бат митко никога не е предлагал алкохол на непалнолетни.И не беха само тези 4-мата дето казвате беха 5-всъщност но защото сиичко е наши ваши за това не пребраха останалите който бяха дори и по малки от горе посочените момчета.Защо никои не ги пребра и тях ? Защо ?


09 Март 2010 20:13 | Gorskiq
Оценка:
4
 (
6
 гласа)


а пък ти там оня първия дет си "Родител" аз слагам бас че и твоите деца са навънка и "лунджат' по никоето време. Относно пиенето верно е не сме седели цяла вечер на 1 кола аз примерно моята сметка беше 2 спраита и 1 порция къртофи. така че без да знаеш кво било и небило не пиши такива спамери много ги харесвам дет незнаат за кво става въпрос но пишат само.По добре си замълчи и не говори без да си видял.


10 Март 2010 20:58 | миимсинкаа
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

виште сяя..
тфа дет го прайте за нищо не стаа =)
остаите хората да си живеят намираа =)


10 Март 2010 21:02 | [NGP]DrDrunkMan
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Може ли снимка или имената на тези "деца"?


10 Март 2010 21:11 | Gorskiq
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

а бе зарежи го кво му обясняваш.на малумен можеш ли да обясниш нещо ? не ! тогава кво ! зарежи го там и да си гледа неговите деца не хорските и тва е .


11 Март 2010 15:46 | милиционер
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Според мене трябва да се накажат социалните работници. Защо спят в 4 часа през нощта, докато всички други работят и се грижат за децата си.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар