11 призовки накуп получи “врагът с партиен билет” П. Дангов, гл. свидетел срещу братя Галеви Пл. Миланов - с 8

10 декември 2009 00:18   5 коментара   19320 прочита
П. Дангов
П. Дангов


П. Дангов

Магистрат №1 Ели Скоклева кандидат за книгата “Гинес” по скоростни действия за даване старт на процес, с който искат да запушат устата на политик

Ексградоначалникът на Дупница Първан Дангов вчера получи 11 призовки наведнъж, с които го приканват да се яви в съдебната зала на 19 декември 2009 година. 11-те дела ще се водят в един ден - от 8,30 часа сутринта до 13 часа на обяд, както “Струма” писа, 18 съветници от дупнишкия парламент подадоха жалба срещу Дангов, че в национален ефир е нарекъл местния парламент частен. 11 от жалбите са обработени скоростно и са повдигнати обвинения по тях срещу Първан Дангов.

Вчера екскметът коментира по телефона пред репортер на “Струма”: Досега не съм виждал такава експедитивност в Дупнишкия районен съд. Жалбите срещу мен бяха подадени на 19 ноември 2009 година, на 23 ноември същата година председателят Ели Скоклева дава ход по 11 от жалбите. Най-вероятно останалите 7 все още не са обработени, но се бърза. Сред тези 11 общински съветници, по чиито жалби ще заседава на 19 декември Дупнишкият районен съд, са и трите жалби на общинските съветници от БСП д-р Иван Ибришимов, Асен Башленски, Станислав Павлов, уточни Първан Дангов.

Тримата червени съветници на официална пресконференция заплашиха, че ще заведат дела срещу Първан Дангов и за това, че пред медиите заявил, че имат и конфликт на интереси.


Още за: П. Дангов   дело   призовка   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
10 Декември 2009 06:40 | Атанас
Оценка:
0
 (
48
 гласа)

Тия луди ли са????Много бързо забравиха времето,когато Галевите идваха на,, работа" в общината.Та Пламен Галев уволняваше и назначаваше.Търсеше сметка и се държеше като работодател със служителите в общината.Изживяваше се като феодал.Тогава общ.съветници мълчаха като наакани,никакви ги нямаше.А сега играят ролята на убидени.Даже и дело завеждат.За какво господа???Та цяла България знае,на кого слугувате.Срам нямате ли????ЦИРК,ЦИРК и ПОРНОГРАФИЯ!!!!!Като в оня виц;ЦЯЛ ГРАД ЗНАЕ,САМО ТЕ НЕ ЗНАЯТ!!!!СРАМОТА!!!!


10 Декември 2009 13:37 | Гепи Тарикатски
Оценка:
7
 (
37
 гласа)

КАКВОТО И ДА ГО ОСЪДЯТ ДАНГОВ..... ГРАДА ЗНАЕ ЗА КОГО РАБОТЯТ ОБЩИНАРИТЕ... И ЗА СЕБЕ СИ РАЗБИРА СЕ.:)))) А ИБРИШИМОВ, ДОБРЕ ЛАПНА В ПАНИЧИЩЕ..;) БАЩА МУ СИГУРНО СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА СИ ОТ ПРОСТОТИИТЕ НА ТОЗИ АЛЧЕН!


10 Декември 2009 16:43 | Вергиния
Оценка:
-9
 (
33
 гласа)

Че знаем за кого работят всички в Общината - всеизвестна тайна е!!! Къде за себе си, къде за друг...Но как е възможно това да се случва - колко скоростно насрочиха дела за някакви си глупости, а къде по-важни дела с години не тръгват!!! Всеки има право на мнение - нали живеем в демократична страна или поне на думи е така!!!Смешно и жалко е с какво се занимава една сериозна инстанция в града ни!


10 Декември 2009 17:36 | yжас
Оценка:
1
 (
49
 гласа)

Тая побъркана Дупница, Господ ще ви накаже за безобразията.Галеви след смърта си няма да изгният в гробовете си с десетки години,заради жалкия си живот сега.


11 Декември 2009 00:10 | космонавт
Оценка:
9
 (
39
 гласа)

мили ми дупничани не помните ли,че като кмет преди няколко години Дангов лично връчи награди на Пламен Галев и на Ангел Христов в качеството им на най-големите дарители на Община Дупница.отделен е въпросът че обществеността тогава не беше информирана в какво се изразява това дарение - материално дарение или доброволен труд и най-важното - как,къде и за какво е било изразходвано това дарение. Или май по-скоро те получиха награди за финансиране предизборната кампания на господин Първан Дангов,в следствие на която той бе избран за кмет на Община Дупница.Ами май е дошло време да си плаща за удоволствието
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар