Защо efbet рядко изменят бетинг бонусите си?

30 ноември 2021 00:14   4 коментара   5285 прочита


Почитателите на спортните прогнози знаят, че всеки букмейкър предлага редица активни промоции в своето портфолио. Наличието им винаги дава предимство на клиентите и често се смятат за опция, която редуцира риска. Не случайно и повечето експерти наблюдават един тренд и внимание към различните бонуси в системите, но най-важното е, че самите потребители започнаха все по-често да обръщат внимание на основните условия. 

Ако сте разгледали заглавието, то вече виждате, че става въпрос за един интересен анализ относно efbet на български в Nostrabet.com и ще открием, че въпреки по-мащабното развитие на този оператор, вниманието към промоциите остава практически еднакви и рядко се радват на някакво обновяване. Какво обаче означава това? Дали този оператор е добър партньор, дали трябва да се ориентираме към друг и защо имаме статично изразяване с леки промени на промоции?

Нека започнем с факта, че промоции има, просто правилата са ясни на всички и едва тази година, когато се празнуваше юбилея на компанията, повишени и интересни стъпки започнаха да показват много по-добри условия и да ни гарантират един сериозен шанс за развитие. По-важният въпрос е: чувстват ли се клиентите ощетени?

С оглед на това, че оценките на самия бранд са доста високи, трудно бихме открили някаква форма на недоволство, по-интересното в този случай е, че имаме стандартните промоции – начален бонус, бонус за презареждане и други допълнителни забавни игри, ориентирани към българския футбол. На въпроса защо не се променят или каква е причината за всичко това, можем да открием още една много важна подробност – това е един от най-старите оператори в страната, като всичко това само ни подсказва, че потребителите и пазарът, са повече от познати.

Предлагането на спортни промоции винаги се оценява и по още един критерий – условията за игра. Следователно, докато някои клиенти могат да се впечатляват от размера на средствата за игра. Този бранд е успял да балансира своето портфолио и знае какво точно да предложи на своите фенове. Разбира се, предлаганите бонуси са една част от оценката за качество, но нека не забравяме, че един оператор винаги трябва да спечели вниманието на своята аудитория и с добри коефициенти. 

Като генерален спонсор на професионалния футбол, брандът е ангажиран с предоставянето и на по-добри коефициенти именно за него, а ако вярваме на пийпъл метричните данни, именно родното първенство е едно от най-гледаните, следователно балансирането между добри промоции и условия за игра ще позволят на всеки потенциален почитател да се включи в забавлението, при това с много добри условия. 

Да, промоциите не се променят, но и предложенията на този оператор изобщо не са за подценяване, те са обвързани с активност и желание да се наложат едни спортове – тези с най-висок интерес – на фона на други. Брандът доказва за пореден път, че познава индустрията и след като се разраства в международните пазари, очевидно е, че предприема възможно най-добрите стъпки не само за стабилизиране, но и сред позиционирането му в един доста сериозен конкурентен сектор. 

Разбира се, когато имаме баланс между добри условия, наличието на богата спортна гама, присъствието на функции за контрол на риска, придружени с наличието на някои доста добри кампании, аудиторията може да е сигурна, че е направила точния избор. 


Още за: игри   бонуси   Още от: Любопитно

Принтирай статия
4 коментара
30 Ноември 2021 08:50 | ���. K������� ������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ХА-ХА-ХА
ЕФБЕТ Е НАЙ-СКАПАНИЯ БУКМЕЙКЪР НА ПАЗАРА!!! НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е ОТ ВЕТ365 :)))


30 Ноември 2021 09:38 | До дебила К
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Охоо и дебила с ник"К" се появи, поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си от герберастите на държавна хранилка, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули???


30 Ноември 2021 09:39 | До първия глупак
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само, че ефбет дава по високи коефициенти от Бет365. Скапан си ти, тъпчо.


30 Ноември 2021 10:46 | до банкя
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само че Благоевград е образуван благодарение на санданските села, нали се сещаш? Цяло струмско де факто са селяни като теб от селата на юг, т. е. Благоевград е било едно село, което е станало град благодарение на хората от селата. Цяло струмско и еленово са хора от селата на юг. Айде да го духаш, СЕЛЯК!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар