Популярни ли са криптовалутите в онлайн залозите?

09 март 2021 17:21   4333 прочита


Крипторазплащания - една от най-коментираните теми през последните години, която по всичко изглежда, че ще става все по-актуална. Такава възможност, разбира се, не подмина и онлайн залозите. Залозите с криптовалути вече не са рядко срещано явление, а напротив - те са възможни и все повече букмейкъри и казина добавят този начин за разплащане на разположение на своите потребители. Депозиране и теглене на криптовалути е опция в букмейкъри като Mrbit Bet, където ще откриете възможност да операрите с Bitcoin, Litecoin, DOGE, Monero, DASH и други най-различни популярни криптовалути. 

Защо им е на букмейкърите да използват криптовалути? 

Безспорно стабилността на криптовалутите се дължи на факта, че все повече компании пристъпват към тяхното ползване, като голям процент от тях са именно онлайн букмейкъри. Хазартната индустрия (и особено тази във виртуалния свят) е една от най-големите и богати индустрии в световен мащаб, като се смята, че до 2024 г. пазарът на онлайн залози ще отчете рекордната сума от 155.49 милиарда долара. Защо тогава е нужно да се променя един добре работещ механизъм? Защото потребителите имат нужда от повече. Най-общо можем да кажем, че развитието е това, в което се крият големите печалби на букмейкърите. Конкурентната среда, в която този бизнес върлува, изисква непрестанно усъвършенстване и действия, с които да сте няколко стъпки пред другите. Такива именно са криптовалутите. 

Криптовалутите - една нова ера в онлайн залозите 

Повечето криптовалути показаха, че дори и във времена на глобална криза, те успяват да останат стабилни. Това даде сигурност на всички, пред които до преди това е стоял въпросът дали да пристъпят към тяхната употреба. Нещо повече, през 2020 г., когато повече компании отчетоха спад (дори минимален), криптовалутите демонстрират плавен ръст, което определено привлече вниманието на хората към тях. 

Безспорно едно от най-големите предимства на криптовалутите като разплащателни средства е тяхната сигурна и защитена транзакция. Благодарение на използваната за целите на този тип операции технология, се ограничава възможността личните данни при плащане да станат достояние на хакери или други недоброжелатели. Изцяло дигитализираният характер на този тип валути и минималната нужда от човешки ресурс за тяхното обслужване предполагат по-ниски такси превод, което пределено се харесва на редовните потребители. 

Освен всичко казано дотук обаче, играта с този алтернативен начин на разплащане не води до промяна на онлайн хазарта. Напротив. Пред потребителите стоят същите възможности, каквито и при използване на конвенционални пари. Въпреки че много специалисти при излизането на криптовалутите ги обявиха като временно явление, днес смело можем да кажем, че в тях се крие бъдещето. С все по-задълбоченото изследване на този тип разплащане се оказва, че съмненията към него са абсолютно неоснователни и везната осезаемо наклонява общественото мнение към това на крипто ентусиастите. И онлайн залозите са само едно от проявлението на мащабното влияние, което криптовалутите имат и ще имат. 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар